16/05/22

Mattapunaiset kevätkynnet

127

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Red matte nails

Näin kevätauringon innostamana tuntuu, että erityisesti kaikki ihanat värit inspiroivat! Vihreä, keltainen ja vahvat siniset ovat jostain syystä houkutelleet viime aikoina erityisen paljon, mutta päätin nyt vaihteeksi loikata kevääseen klassisen punaisissa kynsissä. Oman twistinsä tomaatinpunaiselle sävylle kuitenkin antaa se, että kynnet saivat tällä kertaa mattapinnan. Olen pitkään halunnut kokeilla mattapunaista ja nyt hetki tuntui sopivalta. Huomaan muuten heti, että punaisten kynsien kanssa tulee houkutus laittaa myös huulipunaa useammin – oletteko muut huomanneet samaa?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Punaiset mattakynnet

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts