29/04/22

Afterwork-podcast: Mikä on arvokasta tai arvostettavaa työtä?

1 98 afterwork podcast

Koetko tekeväsi työtä, joka on muiden silmissä arvokasta? Tai saatko työstäsi tunnustusta? Entä miltä tuntuu tehdä työtä, jota ulkopuoliset eivät arvosta? Afterworkin äärellä jutellaan tällä kertaa tunnustuksen merkityksestä sekä oman työn arvostuksesta somevaikuttaja Roosa Rahkosen kanssa.

Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast. Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Janita Autio

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Vierailija S

    Hei! Kuuntelin just tämän jakson, oli tosi hyvä. Ajatuksia herättävä ja alaanne avaavaa, hyvää keskustelua ja pointteja.

    Kuuntelin myös jakson ”miten lopettaa turha kuluttaminen?”, se oli kans hyvä, kiitos siitäkin!

Related posts