19/04/22

Ranskalainen manikyyri neonvihreällä twistillä

40

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Neonvihreä manikyyri

Jostain syystä olen jo parin vuoden ajan tuntenut aivan suunnatonta vetoa erilaisiin keltaisen ja vihreän sävyihin – ja varsinkin nimenomaan kynsityyleissä. Myös vahvat siniset ovat yllättäen löytäneet tiensä sävysuosikkeihini. Vihreästä olen tykännyt aina, mutta nykyään intoilen sellaisistakin vihreän sävyistä, jotka aiemmin eivät ole niin sytyttäneet. Kenties kynsityylit ovat juuri sellainen hienovarainen ja pieni juttu, missä tällaisia uusia väri-innostuksia voi kokeilla ja annostella sopivan pienissä erissä kerrallaan. Niinpä kokeilin tällä kertaa kynsiini neonvihreää – ja pitkästä aikaa ranskalaista manikyyriä. Tässä tyylissä kohtaavat hauskalla tavalla klassinen ja kaikkea-muuta-kuin klassinen. Mitäs tuumitte? Bio Sculpturen keväisessä väripaletissa on muitakin herkullisia neonsävy-uutuuksia, jos neonvärit innostavat!

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Neonvihreä manikyyri

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts