22/03/22

Kevätkynnet: veikeää minimalismia

89

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Minimalistic nail inspo

Kevätsäiden äärellä on tullut sellainen olo, että olisipa väliin kiva kokeilla jotain vähän luonnollisemman näköistä kynsityyliä. Todella harvoin tulee nykyään otettua tällaisia kirkkaita geelejä, joista oma kynsi kuultaisi läpi, mutta tällä kertaa se tuntui pitkästä aikaa hyvältä idealta. Bongasin jälleen Pinterestin puolelta hauskan kynsi-inspiksen, jossa kirkkaan lakan päälle oli tehty hyvin yksinkertaisia graafisia ja epäsymmetrisiä koristeluita – ja ihastuin. Hiukan yllättäen valitsin taas sävyksi ”inhokkisinistä”, jolle näemmä olen alkanut vähitellen lämmetä. Mitäs pidätte?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Minimalistic nail inspo Minimalistinen kynsityyli

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts