3/03/22

Kynsi-inspiraatio kevääseen: ihan naamat

97

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Kynsi-inspiraatio

Minulla on muutamia kynsi-inspistyylejä, jotka ovat kummitelleet Pinterest-kansioissani jo vuosikausia. Yksi niistä on ollut tällainen hauska naama-aihe, jonka olen moneen kertaan miettinyt toteuttavani vielä joskus. No se päivä koitti vihdoin ja viimein tällä viikolla. Ja mielestäni näistä tuli tosi hauskat. Mitäs tykkäätte?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Kynsi-inspiraatio

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts