22/02/22

Kuivan talvi-ihon luottotuotteet: ACO Canoderm ja Miniderm

61 Kuivan ihon pelastus: ACO Miniderm

Tuntuu, että toistan joka talvi itseäni, sillä vuotuinen valitusvirsi kuivuuttaan rapisevasta ihosta on kylminä pakkaskuukausina totisinta totta. Säiden viiletessä on vuodesta toiseen edessä sama riesa, kun talvi-iho kiristelee, ärtyy ja hilseilee kuivuuttaan.

Jokainen kuivasta ja atooppisesta ihosta kärsivä tietää jo ennakkoon, miten tympeää aikaa talvikuukaudet ovat ihonhoidon näkökulmasta. Oman naamani riesana ovat sekä näpyt ja rasvoittuvuus kasvojen T-alueella että atooppisen kuiva ja hilseilevä iho. Tämä cocktail on ihonhoidollisesti varsin hankala yhdistelmä – varsinkin kun siihen vielä yhdistetään ihon herkkyys ja reaktiivisuus. Olennaista tällaisen haastavan ihon kanssa selviytymiseen on ollut löytää itselle eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin sopivat tuotteet. Ja voi veljet, että olen onnellinen, kun sellaisia on vuosien kokeilujen jälkeen löytynyt.

Siinä vaiheessa, kun talvi-iho alkaa tuntua kiristelevän kuivalta, tiedän kääntyä ACO Canoderm-perusvoiteen puoleen, joka on ollut kuivan ja atooppisen ihon todellinen pelastus muutamat viime vuodet. Toinen kestolempparini on ACO Cano+ kosteuttava vartalosuihke, joka on minulla käytössä ympäri vuoden. Tiedän hehkutelleeni tätä tuotesarjaa varmaan jo kyllästymiseen asti, mutta se yksinkertaisesti toimii!

Kuivan ihon pelastus: ACO Miniderm

Nyt tammikuussa sarjaan on ilmestyi myös kuuden vuoden kehitystyön jälkeen uusi tulokas ACO Miniderm Duo. Uusi tehokosteuttava perusvoide yhdistää karbamidin tehokkuuden sekä glyserolin hellävaraisuuden ja se sopii erityisen hyvin kuivan ja atooppisen ihon päivittäiseen hoitoon ja kosteuttamiseen. Miniderm Duo sopii kaikenikäisille mutta tavoitteena on ollut luoda tuote, joka olisi erityisen miellyttävä ja hyvin siedetty myös lapsilla – voide siis levittyy helposti ja imeytyy nopeasti eikä tunnu iholla tahmealta tai kirvele. Ne tosin ovat ominaisuuksia, joita varmasti myös aikuiset osaavat arvostaa.

Jos siis olet kaltaiseni korppu, jonka iho kaipaa talvikuukausina ekstrahellyyttä, suosittelen lämmöllä tsekkaamaan ja kokeilemaan nämä tuotteet, joista olen itse löytänyt avun ja pelastuksen omalle herkälle ja atooppiselle iholleni.

ACO Miniderm Duo

♥ Uusi hellävarainen ja tehokosteuttava perusvoide sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille mutta erityisesti kuivalle, erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle.
♥ Miniderm Duo sisältää yhdistelmän hellävaraista glyserolia (20%) ja tehokosteuttavaa karbamidia (2%), jotka sitovat tehokkaasti kosteutta ihoon, vahvistavat ihon läpäisyestettä sekä helpottavat ihon kuivuutta ja kutinaa.
♥ Voide levittyy helposti, imeytyy nopeasti eikä tunnu iholla tahmealta tai kirvele, joten se sopii erityisen hyvin myös lapsille.
♥ Hajusteeton ja säilöntäaineeton

Kuivan ihon pelastus: ACO Cano+
ACO Canoderm

♥ Tehokosteuttava ja hajusteeton perusvoide vahvistaa, suojaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Canoderm sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja/tai atooppiselle iholle.
♥ Voide sisältää 5% karbamidia, joka sitoo kosteutta ihoon ja vahvistaa ihon läpäisyestettä.

 

ACO Cano+ Moisturizing Body Spray

♥ Cano+ Moisturizing Body Spray vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä auttaa kuivan ihon oireisiin kuten kuivuuteen ja kutinaan.
♥ Miellyttävä koostumus sopii myös erityisen kuivalle ja atooppiselle iholle ja spray sitoo kosteutta ihoon sekä korjaa ihon vaurioitunutta läpäisyestettä.
♥  Tuote levittyy ja imeytyy nopeasti sekä on helppo käyttää ja sopii erityisesti vartalon vaikeapääsyisille ihoalueille. Cano+ Moisturizing Body Spray on lääkinnällinen laite, joten lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

 

ACO tarjoaa nyt teille helmikuun loppuun asti -25% ACO-perusvoiteista koodilla JENNI25. Jos siis meikkipussi kaipaa täydennystä tai olet halunnut kokeilla näitä tuotteita, niin nyt pääset tämän linkin kautta ostoksille hiukan normaalia edullisemmin.

https://www.yliopistonapteekki.fi/kampanjat/aco-perusvoiteet?utm_source=jenni&utm_medium=blog&utm_campaign=aco-pv

Kuivan ihon pelastus: ACO Canoderm Kuivan ihon pelastus: ACO Cano+ Kuivan ihon pelastus: ACO Miniderm

 

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts