16/02/22

Afterwork-podcast | Lukupiiri 1: Metoo-kohuista, tirkistelystä ja vaikenemisen kulttuurista

61 afterwork

Hohoi kaikki lukutoukat tai lukuintoa etsiskelevät! Afterwork päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja järjestää lukupiirin! Jaksossa jutellaan Laura Malmivaaran autofiktiivisestä Vaiti-teoksesta, jonka tarina sivuaa hänen ex-puolisonsa muutaman vuoden takaista #metoo-kohua. Ovatko julkiset kohut hedelmällinen tapa käsitellä tapahtunutta ja miten itse valitsee toimia, kun kohun keskellä onkin joku läheinen? Teos tarjoaa kiinnostavan näkökulman tapahtuneeseen sekä pohjan erittäin monisyiselle keskustelulle. Jakson voi hyvin kuunnella, vaikka ei olisikaan vielä lukenut teosta (ja se ei sisällä spoilereita).

Kerro myös, kiinnostaisiko lukupiiri-spin off ekstrajaksoina aina silloin tällöin? Kiinnostaa myös kuulla ajatuksianne itse kirjasta, mikäli olette ehtineet sen jo lukea! Myös kirjatoiveita tulevia lukupiirijaksoja varten saa halutessaan esittää.

Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Janita Autio

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts