10/02/22

Helmikuun väriläiskä

105

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Värikkäät mattakynnet

Liekö kevättä jo rinnassa vai mikä minuun iski, mutta hillityn tyylikkäiden mustien kynsien jälkeen tunsin kaipaavani väriä. Ja väriä totisesti sain! Kynnet saivat koristeekseen tällä kertaa melkoisen väripläjäyksen enkä ole ihan varma, mitä tästä nyt ajattelen… Mattapinta sen sijaan houkuttaa yhä, joten päätin kokeilla sitä mausteeksi myös värikkääseen kynsityyliin. Huomaan myös, että jo nyt muutamat väriyhdistelmät ovat suosikkejani. Omat lempparini ovat vihreä-valkoinen ja oranssi-turkoosi. Entäs teidän?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

PS. Naurattaa muuten se ajatus, että mustat kynnet ovat ”hillityt”. Tai kai se on tosi suhteellista. Mutta varmaan aika monelle hillityt kynnet olisivat joku klassinen ranskalainen manikyyri. Mutta ovat ne mustatkin tähän verrattuna hillityt!

Värikkäät mattakynnet

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts