1/02/22

Mattamustaa ja neonkeltaista

31

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

mattamustat kynnet

Uusi vuosi ja uudet kynnet! Tällä kertaa luvassa on kynsi-inspiraatiota ihan kaksin kappalein, sillä yksi kynsityyli jäi täällä blogissa loman takia esittelemättä. Uusi vuosi alkoi neonkeltaisissa tunnelmissa. Tuntui, että ehdin jo saada tarpeekseni loppuvuoden glitterin ja metallinhohtoisista sävyistä ja päätin karauttaa neonväreillä uuteen vuoteen. Jostain syystä viimeisten parin vuoden aikana nimenomaan keltaiset sekä kirkkaanvihreän ja vaaleanvihreän sävyt ovat innostaneet kynsityyleissä ihan erityisesti. On hauska huomata, miten sitä toisinaan jumiutuu johonkin värisuosikkiin, josta ei meinaa millään päästä eteenpäin,

Tällä kertaa kynsissä puolestaan on jotakin ihan muuta. En ole varma, onko minulla koskaan ollut kynsissä ihan perusmustaa sen reilun 10 vuoden aikana, kun Bio Sculpturen geelejä olen käyttänyt, mutta nyt koitti mustan aika. Oman säväyksensä klassikolle kuitenkin antaa se, että kynnet saivat mattaisen pinnan. Hitto vieköön, että tykkään tästä mattamustasta! Mattakäsittely antaa tutuillekin väreille aivan uuden ilmeen. Mitäs tykkäätte?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

neonkeltaiset kynnet neonkeltaiset kynnet mattamustat kynnet mattamustat kynnet

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts