31/01/22

Afterwork-podcast: Mielipiteillä uuteen vuoteen

1 34 afterwork podcast

Myös Afterwork-podcast on palannut lomalta ja viime viikolla julkaistussa vuoden ensimmäisessä jaksossa sanotaan suorat sanat kuulijoiden toivomista aiheista! Millaisia tunteita herättävät hittilaite airfryer, citymaalaiset tai hedelmämaailman uutuus suklaa-appelsiini? Entäs kovasti hypetetty Don’t Look Up -leffa tai And Just Like That -sarja?

Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Kuva: Janita Autio

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Heidi

    Mun täytyy kuunnella tämä heti, jotta saan tietää, onko suklaa-applsiini jotenkin eri asia, koska appelsiinisuklaaon taivaan mannaa ihmiskielelle, jolloin voisi ajatella, että ne sopisivat keskenään myös toisin päin.

Related posts