23/12/21

Afterwork-podcast: Vuosi 2021 paketissa

2 80 afterwork

Vuoteen 2021 mahtui 40 Afterworkin jaksoa, mutta siihen mahtui myös iso kasa isoja uutisia. USA:n uusi presidentti, Meghanin ja Harryn kohuhaastattelu, Britney pääsi vihdoin vapaaksi ja pääministeri Marinia kritisoitiin yhdestä sun toisestakin asiasta… Afterworkin äärellä pureudutaan näihin ja moniin muihin vuoden merkkitapauksiin sekä kuullaan myös kuulijoiden mietteitä menneestä ja tulevasta. Tämän jakson myötä podcasti ja blogi jäävät pienelle joululomalle! Kuullaan taas ensi vuoden puolella! :) Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Janita Autio

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tietosuojafani

    Moi! Kiitos kivasta blogista ihan alkuun, olen pysynyt lukijana varmaan kohta jo vuosikymmenen. Huomasin että täällä blogissa sulla on lakien ja asetusten mukaan hiukan väärin toteutettu tuo evästeiden hyväksyntä. Tää on todella yleinen virhe isommillakin sivustoilla mutta silti ihan korjaamisen arvoinen. Nimittäin kun blogi kysyy hyväksyntää evästeille uudelta kävijältä, niin jos kävijä ei halua hyväksyä kaikkia evästeitä ja siirtyy valikkoon, jossa voi valita mitkä hyväksyy, ei listassa saisi olla lähtökohtana se että kaikki on hyväksytty ja ihminen sitten vaihtaa asetuksen niiden kohdalta, joita ei halua hyväksyä. Osaankohan selittää tätä nyt yhtään ymmärrettävästi :D Eli homman pitäisi siis toimia niin että henkilö, joka siirtyy tarkempiin evästeasetuksiin, muuttaa asetukseksi enabled kaikkien niiden kohdalta jotka hän haluaa hyväksyä. Ei niin että henkilö, joka haluaa hyväksyä vain välttämättömät evästeet, joutuu erikseen vaihtamaan asetukseksi disabled listan jokaiseen kohtaan. Pieni asia ja yleinen virhe mutta tosiaan näin se lain mukaan pitäisi hoitaa.
    Ihanaa vuoden alkua sulle!

Related posts