9/12/21

Kuparista metallinhohtoa joulusesonkiin

83

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Bio Sculpture -geelikynnet, sävy 169 The Rebel

Yksisarvisen tähtipölyn lailla kimaltelevat kynnet piristivät niin ihanasti kaamoksen keskellä, että päätin jatkaa tätä talven juhlasesonkia ja valita myös jouluksi metallista kiiltoa. Tällä kertaa kynnet eivät kimalla glitterin voimalla, vaan sävyksi valikoitui kuparisen metallisena hohteleva Bio Sculpturen geelisävy The Rebel (169), jota olen ihastellut joskus aiemminkin. Tämä on mielestäni ihan superkaunis ja hienostunut sävy. Mitäs tykkäätte? Uudeksi vuodeksi on luvassa sitten taas jotain vähän räväkämpää.

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Bio Sculpture -geelikynnet, sävy 169 The Rebel

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts