18/11/21

Pikkujoulukauden korkkaus: diskoglitteriä kynsiin

52

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Glitter-kynnet | Bio Sculpture

Voin rehellisesti myöntää, että on hyvin usein minulle itsellenikin yllätys, millaisen kynsityylin kanssa kulloinkin astelen studiosta ulos. Ja sitä se oli tälläkin kertaa! Olin ennen tämän viikon kynsiaikaa katsellut vähän sillä silmällä erilaisia kirkkaita värejä ja graafisia kuvioita, mutta kun silmiini kimmelsi väripaletissa monivärisenä säihkyvä glittergeeli, se oli menoa! Kenties pikkujoulutunnelma jo sykähtelee rinnassa, koska glitter tuntui niin ilmiselvältä valinnalta. Glitteriä minulla on toki kynsissä ollut kymmenet kerrat aiemminkin, mutta Popping Petals (272) -sävyn taika piilee suorassa valossa sateenkaaren lailla eri väreissä hohtelevissa hileissä. Nimesin sävyn diskoglitteriksi. Mitäs tykkäätte? Käykö teillekin niin, että näin talven juhlakauden kynnyksellä kimallus houkuttaa kuin harakkaa?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Glitter-kynnet | Bio Sculpture

Photos: Jenni Rotonen

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts