28/10/21

Täydellistä beigeä ja väripilkku

50

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

beiget geelikynnet

Tänä syksynä kynsissä on nähty mattapinkkiä, sateenkaaren värejä ja koboltinsinistä – ja nyt tuntui, että kaipaan jotain rauhallisempaa. Yksi kaikkien aikojen lempisävyistäni Bio Sculpturen laajassa värivalikoimassa on tämä täydellinen beige (jonka nimeä tai tuotenumeroa en tietenkään nyt muista, mutta selvitän, jos joku haluaa tietää). En yleensä ole mikään beigen ylin ystävä ja se näyttää helposti vaaleaa ihoa vasten jotenkin ankealta, mutta tässä nimenomaisessa sävyssä vain on sitä jotakin. Sävy olisi kaunis sellaisenaankin, mutta tuumin, että laitetaan nyt syyspäivien piristykseksi jokin pieni väripilkku – kirjaimellisesti. Ja kylläpä muuten pidänkin kovasti tästä keltaisen ja beigen väriyhdistelmästä! Entäs te?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

beiget geelikynnetbeiget geelikynnet

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts