6/10/21

Epämukavuusalueella: koboltinsiniset kynnet

62

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

siniset geelikynnet

Viimeinen vuosi on ollut minulle kynsityyleissä jonkinlaista kokeilujen aikaa, sillä olen testannut tosi monia uusia värejä ja tyylejä, jollaisia en olisi aiemmin osannut itselleni kuvitellakaan. On ollut neonkeltaista glitteriä, vaaleanvihreää, erilaisia keltaisia sävyjä, yllättäviä väriyhdistelmiä, hymynaamoja ja mattakynsiä. Ja samalla kokeellisella linjalla jatketaan tälläkin kertaa.

Vaikka tällä kertaa kynnet ovat yksiväriset, hyppäsin omalle epämukavuusalueelleni ja tulin valinneeksi sävyn, josta en aiemmin ole tykännyt oikeastaan yhtään. Kirkas ja voimakas koboltinsininen ei ole koskaan kuulunut suosikkeihini, mutta pyörsin pääni, kun bongasin Pinterestissä jonkun kynsissä juuri tätä sävyä. Kynnet ovat itse asiassa aika kiva tapa kokeilla uusia värejä ja tyylejä: kokeiluun ei tarvitse sitoutua kovin pitkäksi aikaa ja jos osoittautuu, että väri ei olekaan uusi lemppari, siihen ei tarvitse koskaan palata. Mutta juuri nyt koboltinsiniset kynnet näyttävät yllättävän raikkailta – etenkin kun sormiin sujauttaa muutaman kultaisen sormuksen. Mitäs tykkäätte tästä värikokeilusta?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

siniset geelikynnet

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts