20/08/21

Kynsi-inspiraatio x 2: helmiäisliilaa ja mattapinkkiä

62

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

pinkit geelikynnet

Tässä loppukesän päivinä on ollut sellainen olo, että nyt tarvitaan väriä! Ikään kuin värikkäät kynnet olisivat mahdollisuus pitää vielä tästä kesäfiiliksestä kiinni, helteinen auringonpaiste on vaihtunut viileisiin sadepäiviin. Yksi kynsityyli jäi tuossa välissä esittelemättä, joten esitellään nyt kerralla kaksi!

Piipahdin kynsistudiossa viimeksi eilen ja tällä kertaa kynnet saivat oikein räväkän ”Barbie-pinkin” sävyn, joka saa ihon näyttämään vielä hitusen päivettyneemmältä kuin onkaan (efekti ei tosin oikein kuvista välity). Viimeisen loppusilauksen kynsille antoi mattainen päällysgeeli – ilme on täysin erilainen kiiltävänä ja mattana. Olen kerran kokeillut tätä mattapintaa aiemminkin ja tykkään kyllä kovasti! Mitäs muut tuumitte tästä? Jos joku innostui tästä sävystä, niin kynsissä on käytetty EVO2:n pinkkiä Sybil-geelisävyä ja päälle EVO2:n mattaista päällysgeeliä.

pinkit geelikynnet

Mutta ennen pinkkejä kynsiä kokeilin jotain ihan muuta. En ole varma, olenko koskaan yli 10 geelikynsivuoteni aikana laittanut kynsiini helmiäissävyä. Se herättää jotenkin niin voimakkaat muistot lapsuudesta 90-luvulta. Mutta edellisen kerran kynsistudion tuoliin istahtaessani päätin repäistä ja laitoin kynsiin helmiäisliilaa! Siinä on sävy, jota en varmaan koskaan olisi kuvitellut kynsiini laittavani, koska a) helmiäinen ja b) liila. Liilan suhteen olen jo pyörtänyt mielipiteeni moneen suhteeseen, mutta suustani on joskus ehkä 10 vuotta sitten saatettu kuulla sellainenkin kommentti, että siinä on muuten väri, joka ei sovi kenellekään. Nykyään olen täysin toista mieltä!

Ja helmiäisliilat kynnet näyttivät itse asiassa aivan ihanan raikkailta ja tykästyin niihin lopulta niin kovasti, että olisin voinut jatkaa samalla sävyllä vaikka vielä toisenkin kuukauden putkeen. Mutta vaihtelu virkistää ja eilen väri vaihtui pinkkiin! Kumpi näistä on teidän lemppari?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

liilat helmiäiskynnet liilat helmiäiskynnet

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts