6/07/21

Kesäkynnet: ripaus rakkautta, sateenkaaria ja hymynaamoja

1 59

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Hempeiden kukkaiskynsien jälkeen on ollut sellainen olo, että nyt tarvitaan taas jotakin väriä ja sitä myös sain. Kynsistudion tuolissa syntyi idea värikkäistä kuviokynsistä, joista jokainen olisi vähän omanlaisensa ja tällä kertaa kynnet saivat piristyksekseen kaikkea hymynaamoista sydämiin ja sateenkaarista kukkasiin. Tämä on varmasti yksi villeimmistä kynsityyleistä, mitä minulla on ollut – ja rakastan sitä! Mikäs näistä erilaisista kynsistä on teidän suosikkinne? Itse tykkään ehkä eniten noista liiloista hymynaamoista.

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts