17/06/21

Juhannuskukkia kynsissä

69

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Kaikkien värikkäiden kevätkynsien jälkeen oli sellainen olo, että väliin voisi laittaa jotakin vähän hempeämpää, joten tällä kertaa kynnet saivat tällaisen herkän kukkakuvion. Nämä sopivatkin kivasti juhannustunnelmiin! Kynsi-idea on helppo halutessaan toteuttaa myös itse: kukat on loihdittu valkoisella sävyllä piste-tekniikalla ja keskelle vain tuikattiin kultaista glitteriä. Simppelit ja suloiset!

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts