6/05/21

Mattavihreät kevätkynnet

44

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Yllätän nykyään lähes jokaisella kynsistudiokäynnillä itseni tyystin. Tällä kertaa sormenpäät saivat hiukan neonsävyyn taittavan vaaleanvihreän sävyn, jota en olisi ennakkoon kuuna päivänä kuvitellut valitsevani, mutta nyt kun siihen spontaanisti päädyin, RAKASTAN sitä! Oman jännittävän säväyksensä kynsille antaa vielä sekin, että kokeilin ensimmäistä kertaa koskaan mattapinnan jättävää päällysgeeliä. Tätä pitää ehdottomasti kokeilla joskus toistekin jonkun toisen värin kanssa. Mitäs pidätte keväisen vihreistä mattakynsistä?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts