20/04/21

Tähtipölyä sormenpäissä

64

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Vappu koittaa viikon päästä – miten hullua! Etsin tässä taannoin kynsi-inspiraatiota ja muistelin jotain omaa kynsityyliäni joskus vuosia sitten. Onnistuin kuin onnistuikin lopulta kaivelemaan arkistojen kätköistä ne muistikuvieni kuvat ja päätin, että jotain vähän samankaltaista kaipaisin tälläkin kertaa. Huvitti kuitenkin tämän inspiroitumiseni ajankohta: minulla oli tällaiset vähän samantyyliset kynnet tasan 7 vuotta vapun aikaan.

Pohjana tässä tyylissä on vähän hologrammin lailla hohteleva geelisävy (141 Opal Glacier), jonka päälle on vielä laitettu kerros vastaavasti hologrammin lailla hohtelevaa glittergeeliä. Valitettavasti tuo sävy ja kimallus eivät oikein pääse oikeuksiinsa kuvissa, mutta oikeassa valossa ja kulmassa kynsien hienostunut säihke on aivan maaginen. Olen kutsunut näitä My Little Pony -kynsiksi tai yksisarviskynsiksi – se ehkä luo mielikuvaa. Mutta siis upeat ovat, ja paljon upeammat kuin kuvista voisi luulla.

Bio Sculpture Salonki Helsingin Lönnrotinkadulla halusi ilahduttaa teitäkin näin vapun kunniaksi pienellä tarjouksella, jos haluatte piristää sormia ja/tai varpaita näin kesän kynnyksellä. Eli oman kynnen geelivahvistus (yksivärinen tai ranskalainen) tai jalkahoito ja varpaankynsien geelaus -20% koodilla PUPULANDIA. Koodi on voimassa 7.5.2021 asti (eli varatun ajan pitää olla aikavälillä 20.4.-7.5.). Bio Sculpture Salongin nettisivuilta näkee ajanvarauksesta hyvin näitä vapaita aikoja tai varauksen voi tehdä myös puhelimitse. Mainitse varauksen yhteydessä alekoodi. (Ei sisällä koristeluja tai vanhojen geelien poistoa.)

Nämä poikkeusajat ovat erityisen haastavia pienille kivijalkayrityksille, joiden toimintaa ei voi siirtää etäyhteyksien tai kotiinkuljetusten päähän. Nyt on siis mainio hetki paitsi ilahduttaa itseä, myös tukea pientä kivijalkayrittäjää raskaan ja haastavan poikkeusvuoden jälkeen. Bio Sculpture -salongissa voi asioida turvallisesti pleksilasin, maskien ja huolellisen käsihygienian myötä – tietenkin vain täysin terveenä. Hoitolasta voi myös puhelimitse tiedustella myös täysin yksityistä aikaa, jos haluaa varmistaa, ettei paikalla ole muita samaan aikaan.

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts