9/04/21

Parempaa virettä perjantaihin

77

Tällaisena sateisena perjantaina pieni tunnelmaa nostattava biisi voisi olla paikallaan, joten saamanne pitää! Viime aikoina omilla Spotify-listoillani mieltä on piristänyt Metro Arean Caught Up, joka sopii ihan täydellisesti tähän arkiviikon päätteeksi, kun vähitellen virittäydytään jo viikonloppuun. Olen viime aikoina kuunnellut paljon sekä uutta että vanhaa disco-musiikkia, jossa on sellaista ”old school” -virettä. Brooklynistä lähtöisin olevan Metro Arean musiikki kuuluu siihen uudempaan, joskin Morgan Geistin ja Darshan Jesranin muodostama kokoonpano on ollut kasassa jo 90-luvun lopulta lähtien.

Metro Area on julkaissut uutta musiikkia melko rauhakseen 4-6 vuoden välein ja Caught Up -biisi löytyy kokoonpanon tuoreimmalta albumilta, joka on itse asiassa uusintaversio bändin vuonna 2002 julkaistusta debyyttilevystä. Esikoisalbumin 15-vuotissynttäreiden kunniaksi Metro Area päätti julkaista levystä uudelleen editoidun version vuonna 2017. Alkuperäistä levyä ei ainakaan Spotifysta löydy, mutta Caught Up on siis ensimmäisen kerran julkaistu jo 20 vuotta sitten – sinkkuna se on ymmärtääkseni nimittäin ilmestynyt jo vuonna 2001. Mutta biisi ei ole tässä ajassa vanhentunut pätkääkään.

Jos tämän tyyppinen musiikki sytyttää, niin kannattaa kurkata tämä soittolistani Spotifysta – se on täynnä juuri tämän henkisiä hyvän mielen biisejä. Lisää biisisuosituksiani pääset kuuntelemaan täältä sekä täältä.

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts