24/03/21

Afterwork-podcast: Ystävyys korona-aikana, vaativa frendi ja muita kaveripulmia

2 49

Miten ylläpitää ystävyyttä korona-aikana? Mitä tehdä jos kaveri vaatii koko ajan palveluksia, mutta ei koskaan itse auta? Tässä jaksossa pureudutaan kuulijoiden kaveripulmiin ja pohditaan, miten korona-aikana voi ylläpitää ihmissuhteita.

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Lilli Salminen

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Emmi

    Pitää laittaa palautetta täältä tästä podcastista, kun en käytä insta. Että juuri viime viikolla olin lenkillä uuden kaverin kanssa jonka kanssa tinderissä kohdattiin. Mikä kieltää tinderi menemistä ”etsin ystävää”. Rohkeasti vain naisena etsii naisia jos haluaa naisystäviä. Oma profiili ilmoittaa millä asialla tinderissä ole . Ja olen huomannut etten ole ainut nainen joka etsii vai kavereita. Mutta nuoret tarvisi tällaisen turvallisen ystävän etsintä paikan. Minulla on 14v nuori miehen alku, kiltti ku mikä ja rakastaa lumilautailua ja aktiivinen lapsi, joka kaipaisi seuraa touhuihin…. ei ole, vaikka asutaan ns kaupungissa .Jenni sun tarinat yksinäisyydestä antaa lohtua näin vanhemmalle ja onneksi lumilautailu tuo pojalle iloa ja häntä me vanhemmat tuetaan. Pelaa myös jalkapalloa muttei vai ole klikannut kenenkään kanssa niim paljon että olisi ystäviä tullut.

    Onneksi peruskoulu ei ole koko loppuelämä ja koulussa hänellä on kavereita.

    T. Naimisissa oleva 3 lapsen äiti

    • Tämä on ihan totta! Toki Tinderissäkin voi varmasti etsiä ihan vain ystäviä, mutta voisi olla tarpeen, jos tätä varten olisi ihan omakin sovelluksensa, joka olisi avoin nuorillekin. Uskon, että sille löytyisi käyttäjiä. :) Tosi kurja kuulla, että poikasi on joutunut kokemaan yksinäisyyttä. Toivon kovasti hänelle kaikkea hyvää ja ihania ystävyyssuhteita vielä elämän varrelle! <3

Related posts