23/03/21

Kevättä kohti: iloiset hippikynnet

1 50

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Nyt kevään korvalla on ollut sellainen olo, että värit ovat tervetulleita elämääni ja hillityimmillään ajatusta voi lähestyä esimerkiksi kynsityylien avulla. Viimeksi sormenpäissä oli sateenkaaren värein koristeltu ranskalainen manikyyri ja sitä ennen hymynaamoja. Tällä kertaa valitsin hyppysiini hippikukkasia. Oranssinpunaisen ja vaaleanlilan yhdistelmä tuntui herkulliselta, joten kynnet saivat piristyksekseen muutaman kukkasen. Mitäs tykkäätte näistä? :)

Tässä yhteydessä tuli mieleen vinkata, että nämä poikkeusajat ovat erityisen haastavia pienille kivijalkayrityksille, joiden toimintaa ei voi siirtää etäyhteyksien tai kotiinkuljetusten päähän. Nyt on siis mainio hetki tukea pientä kivijalkayrittäjää raskaan ja haastavan poikkeusvuoden jälkeen, jos oma budjetti antaa myöten. Esimerkiksi Bio Sculpture -salongissa voi omaa harkintaa noudattaen asioida turvallisesti pleksilasin, maskien ja huolellisen käsihygienian myötä – tietenkin vain täysin terveenä. Hoitolasta voi myös puhelimitse varata täysin yksityisen ajan, jos haluaa varmistaa, ettei paikalla ole muita samaan aikaan. Toki myös lahjakortin ostaminen myöhemmäksi ajankohdaksi onnistuu verkkokaupan kautta.

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tulipas pirteät kynnet! Myös mun sydäntä on lähellä pienien kotimaisten yritysten tukeminen (etenkin näinä aikoina), itse asiassa oma kynsihuoltoaika on jo ensi viikolla! :)

Related posts