17/03/21

Afterwork-podcast: Pääpäivä!

3 45

Mitä jos pääpäivä tarkoittaisikin jotain ihan muuta kuin pään pään vetämistä täyteen? Afterworkin äärellä jutellaan omasta suhteesta alkoholiin yhdessä Jarno Jussilan kanssa. Mitä jos oma tai läheisen alkoholinkäyttö uhkaakin karata käsistä? Mitä silloin voi tehdä?

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Lilli Salminen

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Taas tosi hyvä ja ajatuksia herättävä aihe teiltä. Hyvä te! Ja ihana Jarno. <3

 • Mimi

  Olipa mahtavaa, että puhuitte tästä! Itse käytän alkoholia hyvin harvoin ja varsinkin pippaloissa se tuntuu olevan muiden vaikea hyväksyä. Kommentit kuten ”ei tänne olla tultu vettä juomaan”, ”siis mikset sä juo?”, ”ota nyt ees yks” ja ”maista multa jos tykkäisitkin tästä juomasta” ovat hyvin yleisiä.
  Ystäväni tupareissa minulta kysyttiin, että mitä juomia olin itselleni ostanut ja kerroin, etten ajatellut juovani, joten en ostanut mitään, ja niinpä minulle suutahdettiin. Olen myös saanut ”vähän-niinkuin-kutsun” ystäväni luokse hänen juhliinsa, mutta kävi ilmi, että taka-ajatuksena olikin se, että minusta saataisiin kuski.
  Olen aika väsynyt perustelemaan juomattomuuttani. Sen sijaan että usein kysytään ”mikset juo?” , mielestäni paljon olennaisempaa olisi kysyä ”miksi juot?”. Juhlia voi ja hauskaa saa pitää ilman alkoholiakin.

  Koska en ole instagramissa enkä voi sitä kautta laittaa aihetoivomuksia, laitan tätä kautta.
  Olisi mielenkiintoista kuulla teidän rahasuhteestanne, millaisen rahakasvatuksen olette saaneet ja millaisia rahankäyttäjiä olette.
  Kiva olisi kuulla myös teidän konkreettisista selviytymiskeinoista, silloin kun elämässä on tapahtunut vastoinkäymisiä. Mikä auttoi pääsemään yli esimerkiksi erosta, läheisen menettämisestä, potkuista, välirikosta jne?

  • Täysin samaa mieltä. On hassua, että ennemmin pitää perustella juomattomuutta kuin juomista. Ja kiitos myös hyvistä aihetoiveista! Laitetaan nämä korvan taakse. :)

Related posts