5/03/21

Sateenkaari sormenpäissä

3 57

*Palvelu saatu: Bio Sculpture

Näinä poikkeusaikoina sitä yrittää löytää iloa ja syytä hymyyn, mistä vain suinkin kykenee. Viime kuussa päätin piristää elämääni auringonkeltaisilla ja hymynaamoin varustetuilla kynsillä. Ja väitän, että se toimi! Joka kerta nauratti, kun niitä kynsiä katseli. Ja päätin, että sama strategia kynsien suhteen jatkukoon eli jotain iloista ja piristävää, kiitos!

Tällä kertaa kynnet saivat pitkästä aikaa klassisen ranskalaisen manikyyrin – sateenkaaren väreissä vain. Pieni juttu, mutta kylläpä piristää, kun saa vähän väriä elämään ja olemukseen. Keltaista (sävy 178), neonpinkkiä (sävy 105), neonoranssia (sävy 104), sinistä (sävy 197) ja liilaa (sävy 64) – kyllä näillä nyt taas muutama viikko pärjätään. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että pohjasävynä kynsissä on läpikuultava Bio Sculpture -sävy 67. Mitäs tykkäätte näistä sateenkaarikynsistä?

Photos: Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Katariina

    ompa söpöt :)

  • Onpa suloiset kynnet ja hauska idea! Kokonaan eriväriset kynnet olisivat voineet olla arjessa hieman levottomat, mutta noin sateenkaariväritys toimii täydellisesti! <3

Related posts