3/03/21

Afterwork-podcast: Rasismikokemuksia ja suoraa palautetta

2 44

Mitä tapahtuu, kun ihminen saa palautetta rasistisesta käytöksestä? Osataanko sellainen ottaa vastaan? Afterworkin äärellä jutellaan Merin työtilanteessa kohtaamasta rasismi-kokemuksesta, josta hän päätti antaa rehellistä palautetta. Mitä tästä seurasi ja mitä voimme siitä oppia? Mukana keskustelussa Fatima Verwijnen.

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Kuva: Janita Autio

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Heips!

    Mulla on suora palaute eri asiasta. Oletteko ajatelleet julkista podkasteistanne translitteraatioita jossakin? Edes koneella tehtyjä? Suurin osa podcast-appseja ei anna tallentaa niitä mihinkään translitteraatiota varten.

    Tämän kyseisen podcastin aihe on varsin mielenkiintoinen, paitsi kuulovammaisena en pääse siihen käsiksi. Kun ei ole edes videota, jonka päältä voisin lukea huulilta…

    • Moikka! Kiitos palautteesta ja ideasta. Kiva kuulla, että podcastin teema kiinnostaa. Tällä hetkellä meillä ei ole ollut tällaista suunnitteilla (eikä oikein resursseja translitteroinnin sujuvaan toteuttamiseen), mutta laitetaan idea mietintämyssyyn! :) Podcast on meille ensisijaisesti harrastus, jonka satunnaisilla pienillä tuotoilla lähinnä katamme sen tuotantokustannuksia, mutta olisi kyllä hienoa voida tarjota tulevaisuudessa myös tällainen mahdollisuus!

Related posts