2/03/21

Luonnonkosmetiikkaa ja etäapua ihonhoitoon (+ kisa)

139 70

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: IHOHOITOLA LUPAUS & LUPAUS PUOTI

Olen sanonut sen aiemminkin, mutta sanon sen uudelleen: jos johonkin ihonhoidossa luotan kuin kiveen, niin Ihohoitola Lupauksesta tutun farmaseutin ja Dr. Hauschka -kosmetologin Tarja Kivisen neuvoihin ja ammattitaitoon. Ihohoitola Lupauksen maine haastavistakin iho-ongelmista kärsivien pelastajana on kiirinyt niin pitkälle, että hoitolaan tullaan parhaimmillaan jopa kaukaa ympäri Suomea.  Enkä ihmettele ollenkaan, sillä olen itsekin onnistunut selättämään piinallisen perioraalidermatiitin eli suunympärysihottuman Tarjan hoivalla ja neuvoilla useampaan otteeseen.

Nyt etäaikana kauempaa Suomesta ei välttämättä Lupauksen hoitojen ja neuvojen äärelle ei välttämättä pääse yhtä mutkattomasti ja poikkeusoloissa moni välttelee muutenkin lähikontakteja. Näinä poikkeuksellisina aikoina asiakkaat ovat Tarjan mukaan lähestyneet niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin kaivatessaan apua ihonhoitoon liittyvissä pulmissa. Niinpä Ihohoitola Lupauksessa mietittiin, miten palvelua voisi tarjota asiakkaille mahdollisimman monipuolisesti ja päätettiin tuoda ihonhoidon konsultaatiopalvelut kaikkien saataville sijainnista riippumatta!

Loppuvuodesta avattu luonnonkosmetiikan verkkokauppa Lupaus Puoti nimittäin tarjoaa nykyään myös etätapaamisia ihonhoidon asiantuntijan kanssa – ja niiden avulla voidaan räätälöidä erilaisiin ihonhoidollisiin tarpeisiin oma yksilöllinen hoitosuunnitelma ja tuotevalikoima. Haastattelin Tarjaa uudesta mielenkiintoisesta palvelusta ja nostan jälleen hattua hänelle väsymättömän innovatiivisesta ja kunnianhimoisesta tavasta lähestyä ihonhoitoa ja halustaan vilpittömästi auttaa ihmisiä.

Tarjalla on takanaan 30 vuotta työskentelyä raaka-aineiden parissa – ensin farmaseuttina ja sitten luonnonkosmetiikan parissa Dr. Hauschka -kosmetologina. ”Voisi sanoa, että minulla on kaksi intohimoa: ihonhoito sekä lääkkeiden yhteisvaikutukset. Ihonhoidon saralla raaka-aineiden yhteisvaikutusta ei ole tutkittu samalla tavoin kuin lääkkeiden metaboliaa. Niinpä olen sekä ihonhoidon että farmasian puolelta kartuttamani osaamisen ja kokemuksen pohjalta luonut oman kartoitukseni raaka-aineiden yhteisvaikutuksista”, Tarja kertoo.

Projekti on ollut kunnianhimoinen, sillä Tarja on käytännössä luonut tyhjästä luonnonkosmetiikan tuotetietokannan niiden tuotteiden pohjalta, joita hän itse käyttää kosmetologin työssään. ”Halusin saada tämän tietotaidon muidenkin käyttöön, jotta se ei olisi vain minun pääni sisällä”, hän kertoo. ”On ollut valtava prosessi selvittää ja dokumentoida, miten erilaiset tuotteet ja raaka-aineet toimivat yhdessä iholla. Olen rehellisesti sanottuna ammentanut itseni aika tyhjiin ja laittanut tähän projektiin ihan kaiken osaamiseni 30 vuoden ajalta.”

Haastavien iho-ongelmien kanssa paljon työskennelleellä Tarjalla on erityisen vahvaa osaamista varsinkin perioraalidermatiitin (suunympärystihottuma) ja rosacean (ruusufinni) hoitamisesta. Niiden hoitosuunnitelmassa erilaisten ihonhoitotuotteiden yhteisvaikutus voi olla kriittinen asia hoidon onnistumisen näkökulmasta, sillä herkistyneellä ja reaktiivisella iholla raaka-aineiden tulee tukea toisiaan ja rauhoittaa ihoa. ”Usein iholle päivittäin ladattava kemikaalikuorma voi olla aikamoinen ja pelkästään huonosti yhteensopiva tuote-cocktail voi olla omiaan aiheuttamaan ihossa epätasapainoa. Ihonhoidosta saattaa puuttua kokonaan suunnitelmallisuus eikä moni osaa miettiä, miten erilaiset tuotteet vaikuttavat ihoon yhdessä”, Tarja valaisee.

Tarjan luoma tuotetietokanta ja Lupaus Puodin videokonsultaatiopalvelu on rakennettu yhteistyössä Lappeenrannan yliopiston (LUT) kanssa ja Business Finland on ollut mukana tukemassa palvelukonseptia. Palvelu itsessään on melko ainutlaatuinen, ja LUT:n tekemän selvityksen mukaan vastaavaa palvelukonseptia ei ole olemassa missään muuallakaan maailmalla. Tarjan laatimaan tuotetietokantaan on määritelty selkeästi esimerkiksi erilaisten ihosairauksien hoitoon soveltuvat ja tarvittavat luonnonkosmetiikkatuotteet. Lisäksi palvelu rakentuu Valviran valvoman ja erimerkiksi monilla lääkärikeskuksilla käytössä olevan asiakastietojärjestelmän ympärille, joten se täyttää myös vaativammatkin tietoturvallisuuskriteerit.

Erilaisia lomakepohjaisia kosmetologipalveluita on toki tarjolla netissä, mutta Lupaus Puodin palveluun kuuluu aina henkilökohtainen tapaaminen videoyhteydellä ja palvelemassa on aina haastavien iho-ongelmien hoitoon erikoistunut asiantuntija. ”Palvelu soveltuu erityisen hyvin juuri sellaisiin tilanteisiin, kun ihossa on jokin akuutti hätätilanne, jonka hoitoon tarvitaan asiantuntijan apua, kuten vaikkapa perioraalidermatiitti tai rosacea”, Tarja selventää. ”Mutta toki palvelua voi hyödyntää myös vähemmän akuuteissa tilanteissa, jos vain etsii juuri oman ihonsa tarpeisiin ihanteellisesti sopivaa tuotekokonaisuutta.”

Koska etätapaaminen on olennainen osa palvelukokonaisuutta, tästä syystä palvelu ei myöskään ole ilmainen. Jokaisen konsultaatiokäynnin yhteydessä asiakas kuitenkin saa Lupaus Puotiin alekupongin, jonka voi hyödyntää kosmetologin suosittelemia tuotteita ostaessaan.

Lupauksen videokonsultaatiopalvelulla voisi mainiosti olla myös laajentumismahdollisuuksia laajentua muidenkin hoitoloiden käyttöön tai esimerkiksi lääkärikeskuksille tai muille palveluille. Tarjan haaveissa on muutenkin päästä tekemään laaja-alaisemmin yhteistyötä etenkin ihonhoidon ja lääketieteen välillä.  ”Tärkein tavoitteemme on aina tarjota asiakkaalle paras mahdollinen apu ja joskus se löytyy useamman eri alan ammattilaisten osaamista yhdistelemällä.”

Vaativien ihonhoidon ongelmien avuksi saatetaan tarvita toisinaan myös lääkärin apua, mutta Tarjan mukaan usein asiakas jää silti ihonhoidon näkökulmasta vaille kaipaamaansa neuvontaa ja opastusta. ”Moni haastavien iho-ongelmien kanssa kamppaileva asiakkaani kaipaa mahdollisen lääkehoidon lisäksi konkreettista opastusta ja neuvontaa ihonhoidossa. Usein hyvien tulosten saavuttamiseksi tarvitaan tavoitteellista hoitosuunnitelmaa ja apua itselle sopivien tuotteiden valinnassa”, Tarja kertoo. ”Etenkin hyvin haastavien tapausten kohdalla, jolloin ihossa saattaa yhtäaikaisesti olla useampikin päällekkäinen ongelma, pelkkä lääkehoito ilman räätälöityä ihonhoitosuunnitelmaa ei yleensä riitä avuksi.” Ehkä jonakin päivänä myös ihotautilääkärin palveluita voi saada Ihohoitola Lupauksesta, mikäli Tarjan unelma kokonaisvaltaisesta ihonhoitopalvelusta etenee suunnitelmista toteutukseen asti…

”Ihohoitola Lupauksessa hoitotyö tulee olemaan palvelun sydän jatkossakin, mutta videokonsultaatiopalvelu on oiva lisäpalvelu etenkin kauempana asuville asukkaille. Lisäksi palvelua voi hyödyntää esimerkiksi hoitojen väliseen seurantaan ja sen avulla myös näin poikkeusoloissa on helppo pysytellä tilanteen tasalla hoidon etenemisestä ja jatkaa yhteistyötä tarvittaessa etänä”, Tarja selventää. ”Ehkä jollekulle kynnys hoitoon tulemiselle saattaa myös olla korkea, joten videokonsultaatio voi toimia kevyenä ensiaskeleena iho-ongelman hoidossa.”

Ajan ihonhoidon etäkonsultaatioon voit varata joko Lupaus Puodin kautta tai Ihohoitola Lupauksen ajanvarauksesta.

Oli kyse sitten aidosti haastavan iho-ongelman hoidosta tai vain halusta löytää ihon tarpeita ihanteellisimmin palveleva tuotekokonaisuus, voin koko sydämestäni suositella Ihohoitola Lupauksen palveluita. Jos kiinnostaa lukea heidän ihonhoitofilosofiastaan enemmän, löydät tämän postauksen lopusta aiemmin aiheesta tekemiäni juttuja.

Ihohoitola Lupaus ja Lupaus Puoti haluavat myös ilahduttaa Pupulandian seuraajia aika mielettömällä kisalla ja palkinnolla. Nimittäin yksi onnekas seuraaja saa ilmaiseksi Lupauksen ihonhoidon etäkonsultoinnin (arvo 59€) sekä 150€ arvosta konsultoinnissa suositeltua luonnonkosmetiikkaa. Osallistu kisaan näin: kerro tämän postauksen kommenteissa, mihin ihopulmaan sinä kaipaisit asiantuntijan apua. Jätä kommenttisi su 7.3.2021 mennessä ja muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, niin olet mukana kilpailussa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

PS. Tuplaa voittomahdollisuutesi ja osallistu kisaan myös Instagramissa, missä on jaossa toinen samanlainen palkinto!

Jos ihonhoitoteema kiinnostaa, lisää aiheeseen liittyvää sisältöä löydät Iho-tägin takaa, mutta suosittelen kurkkaamaan erityisesti nämä aiemmin tekemäni postaukset:

♥ Kuinka nitistää perioraalidermatiitti?

♥ Hormonaalinen akne – miten siitä pääsee eroon?

♥ Luonnonkosmetiikkamerkki Dr. Hauschka – mistä hypessä on kyse?

♥ Mielen, kehon ja ihon hyvinvointia: mitä on holistinen ihonhoito?

♥ Ihohoitola Lupaus – hyvinvointia ja apua haastaviinkin iho-ongelmiin

♥ Atooppinen iho – mistä siinä oikein on kyse?

♥ Lupaus Puoti – laadukasta luonnonkosmetiikkaa netistä

♥ Luonnonkosmetiikkaa ja vinkkejä ihonhoitoon: 5 + 1 suosikkia Dr. Hauschkalta

♥ Apua iho-ongelmiin lymfahieronnasta

♥ Pirun perioraalidermatiitti – tarinaa ja tietoa suunympärysihottumasta

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

139 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Piia

  Ihanaa, että tällainenkin palvelu on kehitetty! Haluaisin löytää sopivat tuotteet ja hoitorutiinin oikuttelevalle, aknesta vähitellen toipuvalle iholle.

 • Ceci

  Kuivan ihon hoitoon!

 • Anni Kotiniemi

  Apu aikuisiän hormonaaliseen akneen.

 • Tiia Kontro

  Kummallisia iho-ongelmia tulee aina, kuivia läiskiä, hormonaalisia finnejä ja masknea. Nyt on viime aikoina ollut todella vaikeaa rauhoittaa ihoa pitkäaikaisesti, joten tarvitsisin kipeästi apua tämän kanssa!

 • Olga

  Tarvitsisin apua herkän ihon maskinäppyihin!

 • Marika

  Oikeiden tuotteiden löytyminen moniongelmaiseen ihoon on osoittautunut tähän saakka mahdottomaksi. Siihen kaipaisin kovasti apuja.

 • Milja

  Hilseilevän naaman hoitoon tarvis vinkkejä!

 • Pesunalle

  Aknen kanssa! 28-vuotiaana iskenyt akne, johon jouduin syömään jopa antibioottia että pahin vaihe saatiin taltutettua… Nyt yritän löytää tuotteita mitkä toimii iholle ja välillä se on aika hankalaa.

 • Elina

  Pintakuiva rasvainen iho. Aknesta olen kärsinyt yli 20 vuotta, mutta samaan aikaan iho on liian herkkä äkäisemmille aineille.

 • Sanna

  Välillä herkän ja epäpuhtaan ihon hoitoon.

 • Telma Kinnunen

  Ongelmani on ihottuma nenän pielessä joka ei häviä vaikka miyen yrittäis.

 • Jannna

  Kuivalle iholle hyviä tuotteita :)

 • Janni

  Mä haluaisin apua turhauttavan tasaisen väliajoin kohta 30-vuotiaaseen naamaani ilmestyviin mojoviin finneihin. Luulen, että mulla tää liittyy osin kuivaan, osin jopa hieman rasvaiseen ihoon sekä stressiin ja siihen yhdistyvään syömiseen, kröhömm, ja tähän kaikkeen yhdistettyyn herkkään ihoon.. Oon ymmärtänyt googlailun perusteella, että mun olisi hyvä kuoria ihoani ja kosteuttaa sitä tarpeeksi, mutta aina kun päädyn investoimaan joihinkin ”huipputuotteisiin” (lue: todella kalliisiin), huomaan, että ne on joko liian voimakkaita mulle tai eivät muuten vaan toimi. Nyt mulla lojuu näitä hieman käytettyjä purkkeja ja tuubeja kaapin pohjalla.. Mahtava konsepti siis tämä, koska itselläni tietotaso ainakin täysi nolla ja mielestäni infoa on myös tosi vaikea hankkia itse!

 • Marju K.

  Tarvitsisin apua ihon epäpuhtauksiin ja pintakuivuuteen!

 • Eleviina

  Apua tarvitsisin runsaan lääkityksen aiheuttamiin iho-ongelmiin.

 • Elsa

  Itsellä nuoruudessa ollut ihotautilääkärilläkin todettu lievä akne, ja sopivilla luonnonkosmetiikan tuotteilla sain kasvojen ihon kohtalaisen hyvään kuntoon. Hormonifinneistä en kuitenkaan kokonaan päässyt eroon. Ihotautilääkärin määrämät apteekin tuotteet eivät sopineet tai auttaneet akneen. Hormonaalisen ehkäisyn myötä hormonifinnit ovat kuitenkin nyt taas lisääntyneet. Lisäksi ihoni on pintakuiva ja rasvoittuva, ja vaikka runsaalla kosteuttamisella olenkin saanut tasapainotettua ihon tilaa, siihenkin olisi hyvä saada ammattilaiselta vinkkejä.

 • Tinja

  Aikuisiän akne

 • Jenni

  Kuivan ihon ja pod:in hoitoon

 • Lotta

  Atooppisen ja herkän ihon hoitoon!

 • Tiitu

  Ihopulmani, johon kaipaisin apua on pintakuiva iho, jossa epäpuhtauksia/aknea.

 • Ida

  Mulla on takana jo kaksi antibioottikuuria perioraalidermatiitin hoitoon, mutta edelleen suun ympärillä vähän näppylää. Apu tulisi nyt kyllä tarpeeseen!

 • Vilma

  Minulle puhkesi viime syksynä ruusufinni ja ihonhoito rutiinini menivät täysin uusiksi. Toivoisin apua siis kyseiseen ongelmaan :)

 • S

  Haluaisin löytää toimivat tuotteet herkälle sekaiholle.

 • Janiika

  Oikeiden tuotteiden löytymiseen hormonaaliseen akneen ja rasvoittuvaan sekaihoon

 • Laura Pullinen

  Tarvitsisin apua herkkään ja reagoivaan ihoon.

 • Ida

  Kuiva iho erityisesti nyt talven jäljiltä, aknearvet, näppylät.

 • Riikka

  Haluaisin vinkkejä oikein tuotteiden valinnassa helposti. Koen ihoni haastavaksi, koska se reagoi herkästi ja siinä näkyy jo ikääntymisen merkkejä.

 • Jenni

  Atooppinen iho on heittäytynyt hiukan hankalaksi ja silmienympäryksien iho on ärtynyt.

 • Maria

  Sekaihon hoitoon tarvitsen apua:)

 • Iida

  Haluaisin lopettaa e-pillerit, mutta pelkään, että kystainen akneni tulee takaisin. Olen myös työtön opiskelija ja nykyiset essen tuotteet vievät yli puolet opintolainastani, toivoisinkin, että pystyisin jatkamaan hieman halvemmilla tuotteilla

 • Eliisa

  Epäpuhdas sekaiho, johon maski aiheuttaa näppyjä.

 • Kristiina

  Taustalla atooppinen iho joka reagoi joka vuosi eri tavalla ja puhkeaa milloin mistäkin kohtaa kasvoista. En ole tähän asti keksinyt sopivia tuotteita, jotka kosteuttaisivat riittävästi ja samalla rauhottaisivat punoittavaa ihoa.

 • laulau

  Tarvitsisin apua kuiviin, hilseileviin silmänalusiin. Tulisi todella tarpeeseen.

 • Mia

  Herkän aknen hoito on haastavaa, kun vuodenajat vaihtuu. Joka hetki pitäisi olla herkällä ja vaihtaa tuotteet uusiin toimivampiin. Olen jo lähes vuoden käyttänyt Lupauksen palveluita ja tällainen välikonsultaatio olisi tarpeen aika ajoin. Ja ennenkaikkea lahjakortti tuotteisiin, että olisi aina ne oikeat tuotteet käytössä.

 • Hoo

  Kaipaisin vinkkejä punoittavan couperoottisen ihon hoitoon, joka on myös melko herkkä.

 • Elina

  Olisin todella tämän tarpeessa. Olen pitkään taistellut oletettavasti hormonaalisten näppylöiden kanssa kasvoilla. Ihotautilääkäristäkään ei ole ollut apua.

 • Mari

  Ikääntyvän seka-ihon hoitoon.

 • Sofia

  Pintakuivuus, ihon herkkyys ja punoitus.

 • mimo

  Atopiaan & akneen

 • Kaisa

  Nelikymppinen iho on alkanut puskea epäpuhtauksia jotka eivät meinaa helpottaa. Näihin kaipaan apua.

 • Milla Rantanen

  Ihon epätasaisuuteen ja arpiin!

 • Tupu

  Ihon hoitoon Isotretinoiini-kuurin aikana ja jälkeen

 • Merri

  Juuri nyt kaipaisin apua niskafinnieni hoitoon. Muuten iho on ok, tosin vähän kiristelevä.

 • Sofia

  Apu olisi tarpeen kuivan ihon hoitoon! Lisäksi myös herkkä iho, joku tuntuu reagoivan ihan kaikkeen..

 • Piio

  Haluaisin apua kuivaan ja cuperoottiseen ihoon.

 • Tuulia

  Kuivan ja herkän ihon hoitoon.

 • Marjo

  Minulla oli ennen selkeästi perioraalidermatiittia, mutta nyt minulla on hentoisesti koko kasvoissa punaisia pieniä ”näppyjä” jotka eivät ole koholla kuitenkaan. Ihoni on siis hyvin reaktiivinen ja omien päätelmien mukaan johtuu siitä, mutta toisaalta minulla on jo käytössä hyvin yksinkertaiset rauhoittavat ihonhoitotuotteet. Olisi mielenkiintoista löytyisikö konsultaatiolla asiaan muuta ”diagnoosia” tai sitten voisiko tuotevaihdokset auttaa asiaan. :)

 • Lau

  Rosacean ja herkän ihon hoitoon :)

 • Ina Rumbin

  Pintakuiva iho :)

 • Henna

  Huippukiva idea! Lupauksen palvelut ovat kiinnostaneet jo pitkään. Tarvitsisin apua pitkäaikaiseen akneen, jonka epäilen muuttuneen aikuisiän akneksi. Lisäksi minulla on vuosi vuodelta (pinta)kuivempi iho ja mahdollisesti myös perioraalidermatiitti. ”Jee”.

 • Bebs

  Kuivan herkälle ja paikoittain ongelmaisell iholle

 • Viia

  Mulle ilmaantuu välillä pieniä näppyjä ympäri kasvoja, lisäksi osa ihosta rasvoittuu ja osa oikein hilseilee kuivuudesta. Näiden ongelmien takia en ole ikinä löytänyt sopivia ihonhoitotuotteita, ja olisi ihanaa saada kunnon asiantuntijan konsultaatio ja aidosti laadukkaita tuotteita ihoa hellimään!

 • Vilma

  Tämä postaus ei olisi voinut tulla parempaan aikaan! Ajattelin saaneeni rosacean pitkästä aikaa kuriin, mutta nyt näyttää siltä, että se on palannut tuoden tullessaan aivan uudenlaisia iho-ongelmia (kuvittelin, että olisin kokenut jo kaiken). Niinpä asiantuntijan apu olisi jälleen kerran enemmän kuin tervetullutta. Tuo maininta eri tuotteiden yhteensopivuudesta on myös tärkeä muistutus. Tämä on yksi oma oivallukseni ihonhoidossa, josta todella on ollut apua!

 • Mirva

  Punoittavalle iholle tarvitsen apua

 • Laura

  Juuri tänään koitin etsiä tietoa perioraalidermatiitista jonka kanssa kaipaan apua. Eksyin sinun tekstiin ja se antoi toivoa ihottuman kanssa. Olisi ihana saada tähän apua ammattilaiselta !

 • Wilja

  Sekaihon epätasapaino

 • Iina

  Kaipailisin neuvoja punoittavan ja herkästi ärsyyntyvän ihon hoitoon.

 • Laura

  Stressinäppyjä otsassa ja pintakuivuutta huhh!

 • Heidi

  Iho on tukossa ja puskee takia kokoajan.

 • Ela

  Perioraalidermatiitti sekä atooppinen taipumus, niihin olisi ihonhoidollinen apu tarpeen.

 • Tuula

  Rasvainen ja näppylöityvä iho, joka toisaalta myös kuivuu ja hilseilee.

 • Piitta

  Atooppinen, kuiva ja herkkä ihoni on nyt uuden vuosikymmeneni täytyttyä ruvennut punoittamaan, pukkaamaan epätasaisuutta, märkäpäitä ja jopa isompia näppyjäkin maskin alle. Epäilen ruusufinniä, masknea, aikuisiän aknea ja vaikka mitä. Ja kuivuus muistuttaa silti Saharaa, mikään voide tai superseerumi ei riitä ja kaikki kokeilemani putsarit saavat ihon hilseilemään. Vaalea kuulaus on muuttunut kelmeän kalpeaksi harmaudeksi ja juonteet senkun syvenevät. Apua siis todella tarvittaisiin, mutta hoitolaan en tällä hetkellä uskalla astua.

 • Mirva

  Naistenlehtien perusteella minun ongelmani kuuluvat ”ikääntyneen ihon” hoitoon, vaikka olenkin vasta kolmenkympin puolivälissä. Maksaläiskien ja kaularyppyjen hoitoon en siis ole vielä löytänyt apuja.

 • Aura

  Tarvitsisin apua aknen hoitoon ja oikeiden tuotteiden löytämiseen!

 • Jonna

  Kaipaisin apua ylipäätään ihotyyppini määrittelyyn. Mulla on tosi epävarma fiilis et mikä mun ihotyyppi oikeasti on ja sitä myöden siis tietysti hutiostoja tuotteiden osalta piisaa…

 • Heidi

  Olin kamppaillut ihoni kanssa jo vuosia kun eräs kosmetologi tunnisti ongelmat rosaceaksi. Lääkärin vahvistama diagnoosi toi helpotusta mielelle mutta pahimmat kipuilut ovat osuneet silti ihan viime vuosille. Välillä huomaan ihmetteleväni kun jonkun iho on kaunis eikö tarvitse meikillä peittää, Vaikka poikani kyllä kehuu ’pilkkujani’ <3 Etäkonsultaatio ja luonnonkosmetiikka, voisko olla parempaa!?!

 • SaaraP

  Vinkkejä aikuiseen ihoon.

 • Angela

  Pigmenttihäiriöt ja suuret ihohuokoset ovat ongelmallisia omalla ihollani, kaipaisin apua niiden hoitoon.

 • Sannna

  Hieno palvelu! Kaipaisin neuvoja aikuisiän aknen selättämiseen.

 • Tiia

  Ikääntyvä iho mietityttää. Juonteet ja sellaiset:)

 • Jenni

  Hei! Ihoni on hyvin herkkä, aiemmin kärsin podista ja nykyään epäpuhtauksista, apua kaivataan!

 • Kiia

  Pintskuivaan sekaihoon olen vuosia etsinyt tuotteita kosmetiikkaviidakossa. Osa toimii pidempään, osa ei laisinkaan.

 • Minde

  Lupaus on aivan ihana hoitola ja nuo hauschkan tuotteet ovat huippuja!

  Ihoni on todella haastava ja tuntuukin, että joka päivä on taistelua sen hoidon kanssa. Pintakuivuus saa ihon näyttämään samealta ja ikääntyneeltä. Ihoni on myös herkkä ja helposti punoittava. Atooppinen ihottumaan ei ole uutta leuan alla ja silmäluomissa. Epäpuhtauksia puskee kuitenkin pintaan jatkuvalla syötöllä ja arvet ihossa on jatkuva riesa. Aika kamala kombo, jossen sanoisi.

 • Heidi

  Akne yhdistettynä pintakuivaan ihoon. Erityisesti minua kiinnostaa löytää, oikea ei tukkiva aurinkosuoja!

 • KSP

  Oireileivan sekaihon hoitoon kaipaisin apua. Iho tuntuu olevan huonommassa kunnossa kuin koskaan.

 • Elina

  Perioraalidermatiitti ja akne ovat tosi hankalahoitoisia.

 • Annika Lehtikangas

  Poskipäissäni ja leuassani ihossa on couperosaa. Tähän vaivaan haluaisin neuvoja ja tuotesuosituksia.

 • Jasmin

  Kaipaisin apua herkän sekaihon hoitoon. Samaan aikaan pintakuiva mutta t-alueelta rasvoittuva sekä kipeitä finnejä tuottava iho ollut riesana jo pitkään, joten tätä konsultaatiota kyllä tarvittaisiin! ❤️

 • Elsa

  Aikuisiän akneiholle, josta näpyt eivät millään tunnu lähtevän antibiottikuureista huolimatta.

 • Hilla

  Otsan alueelle joulukuusta asti vaivainneisiin kummiin näppyihin.

 • Henna

  Kamppailen hyvin sekalaisten iho-ongelmien kanssa. Kutiseva ja hilseilevä iho, mutta myös hormonaaliset epäpuhtaudet ja ihon epätasaisuus häiritsevät.

 • Annastiina

  Mulla on kuivarasvoittuva iho ja kärsin sitkeästä hormonaalisesta aknesta, apu olisi tarpeen!

 • Pinja

  Tarvitsisin apua aikuisiän akneen, joka oireilee vaihdellen stressin ja hormonaalisten muutosten vaikutuksesta. Ihohoitola Lupaus on antanut jo pari ihanaa ja hyödyllistä kokemusta kolme vuotta sitten.

 • Ellik.

  Herkän ihon hormonaalinen akne on ollut riesanani jo pian kymmenen vuotta, eikä siihen tunnu auttavan muu kuin raskaana oleminen Valitettavasti en kuitenkaan voi olla raskaana lopun ikääni, joten haluaisin löytää akneen luonnollisen avun. Antibiootit ovat osoittautuneet turhiksi, samoin monet ihonhoitotuotekokeilut. Olisi upeaa saada ammattilaisen näkemys miten ihoa tulisi hoitaa kokonaisuutena!

 • Jiisa

  Kaipaisin apua pian koittavan imetysajan ihonhoitoon, luonnonkosmetiikan tuotteilla <3

 • Susanna

  Akneen ja suuriin ihohuokoisiin!

 • Sini

  Kaipaisin neuvoja (todennäköisesti) hormonaalisen aknen hoitoon ja hallitsemiseen!

 • Nirppu

  Huikea konsepti! Ihoni on nyt melko rauhallinen, mutta taustalla lymyilevät rosacea, atopia ja hormonaalinen oikuttelu.

 • Sara

  Ah tämä tulisi niin tarpeeseen! Vaikka talvi alkaa olla selvitty atopian kanssa niin edelleen oireet jatkuvat…

  Kiitos huipuista yhteistöistä!

 • Päivi

  Tarvitsisin apua suupielien ihottumaan ja hormonaalisiin näppylöihin.

 • Suvi

  Varmistamaan, että käyttämäni tuotteet POD-iholle ovat vieläkin oikeat.

 • Tiia

  Hormonaalinen akne ja pintakuiva punoittava iho

 • Hanna

  Onpa hieno palvelu! Haluaisin saada apua oikuttelevaan atooppiseen ihoon.

 • Eleonoora

  Vuosikausia eri lääkkeitä atopian hoitoon käyttäneenä jätin viime toukokuussa lääkevoiteet pois arsenaalista ja iho etsii yhä itseään ja tasapainoaan. Tarjan apu olisi varmasti älyttömän hyödyllistä❤

 • Mari-Helen

  Herkän couperosaihon hoitoon, joka reagoi näppylöillä ja punoituksella.

 • Anu

  Kuivan ihon hoitoon

 • Maijis

  Kuiva ja atoopinen iho

 • Tämä on ihan loistava uusi palvelu! Olen nyt neljänkympin kieppeillä herännyt siihen, että ikääntyminen alkaa näkyä iholla, vaikka olen muuten löytänyt omasta mielestäni hyvin itselleni sopivat tuotteet Dr. Hauschkalta. Ohuet silmänympärysjuonteet, huulijuonteet, otsa jne… Moni alue kasvoilla kaipaa tarkastelua. Ja apua! :)

 • Nia

  Mielenkiintoinen ja tervetullut uusi konsepti! Itselläni kuiva iho, joka kaipaisi kostutusta loputtomiin.

 • Jossu

  Hormoninäppyihin sekä pintakuivan herkän ihon hoitoon, joka kärsii myös couperotisuudesta. Mikä Combo :D

 • Leena

  Ihossani erityisesti vuodenaikavaihtelu näkyy: vaihtelevina kombinaatioina kiiltely, pintakuivuus ja epäpuhtaudet. Ja toki päivittämistä rutiineihin kaipaisi myös iän tuomien vaateiden ymmärtäminen, kun neljännelläkymmenellä mennään.

 • Saara

  En yhtään osaa sanoa mitä ihoni kaipaisi, mitään isoja ongelmia ei ole mutta sellaista yleistä nuutuneisuutta ja mäljyyttä olisi ihana käsitellä oikein.

 • Lydiah

  Kuivan ihon ja hormonaalisten iho-ongelmien hoitoon

 • Maisa

  Miliumien ehkäisyyn ja ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon.

 • Inka

  Ihon punoitukseen ja epätasaisuuteen olisi kiva kuulla ammattilaisen vinkit!

 • Maria Severinkangas

  Kuiva iho

 • Sonja

  Mulla on ollut aikuisiän aknea välillä enemmän ja välillä vähemmän. Sen lisäks iho on superherkkä, minkä vuoksi jotkut lääkäreiden määräämät voiteet aknen pahimmassa vaiheessa on ollut ihan liian vahvoja ja ”polttanut” ihon ihan kamalaks. Tää kuulostais ihanalta, luonnonkosmetiikkatuotteet myös kiinnostaa kovasti! :)

 • Anna Suni

  Atooppinen iho, johon kuitenkin herkästi tulee näppylöitä sekä pod silmien ympärillä ovat ongelmiani, jouhin todella voisin tarvita konsultaatiota.

 • Saara-Maria

  Tarvitsisin apua viime lokakuusta lähtien oireileville kasvoilleni. Olen testaillut niin monia erilaisia rasvoja, mutta en ole vielä löytänyt itselleni sopivia tuotteita. Sain myös lääkityksen perioraaridermatiitin hoitoon, mutta oireet eivät ole poistuneet täysin. Tämän lahjapaketin voittaminen olisi niin ihanaa!

 • Saila

  Olispa hieno setti! Pintakuivan ihon ja epäpuhtauksien hoitoon.

 • Maija

  Kuiva ja herkkä iho

 • Riina

  Ihon punoitus ja epämääräiset näppylät

 • Sky

  Kuivan ihon hoitoon :)

 • N

  Väsyneen ja epäpuhtaan ihon hoitoon kaipaisin vinkkejä

 • Olga

  Minulla on nykyään kuiva iho ja se punoittaa herkästi.

 • Minni

  Kuulostaa mahtavalta palvelulta!
  Itse kamppailen rosacean kanssa. Ihoni sekosi jostain syystä vuosi sitten ja vaihdoin ihonhoitotuotteeni selektiivisestä ensin apteekkikosmetiikan ja tämän jälkeen vielä luonnonkosmetiikkaan. Päivävoiteeksi ostin juuri Dr. Hauschkan ruusuvoiteen uutena tuttavuutena
  Kokeileminen ominpäin tulee melko kalliiksi vaikka olenkin jo löytänyt jotain sopivia tuotteita. Olisi hurjan ihanaa saada suosituksia juuri omalle ihotyypilleni. Kesää odotan, mutta myös pelkään. Ruusuni riehaantuu auringosta, plääh.

 • Lena*

  Ruusufinniin olisi ihana saada ammattilaisen neuvoja.

 • Silja

  Mulla on todella herkkä, kuiva ja kutiseva iho. Ois ihana saada neuvoja ja tukea tän kanssa toimimiseen.

 • Aino

  Minulla on rosacea ja pintakuiva iho. Kaipaan erityisesti päivitystä ihohoitorutiinien yksinkertaistamiseen ja aurinkosuojan valintaan.

 • Nina

  Herkän ihon hoitoon, sekä apua epämääräiseen ihottumaan nenänvarressa.

 • Sanna

  Reaktiiviseen ihoon.. välillä tarvitsee rauhoittelua, välillä puhdistusta.

 • Laura t

  T-alueen epäpuhtauksiin ja poskien.

 • Sanni

  Omalle iholle sopivien tuotteiden löytämiseen tarvitsisin apuja :)

 • Anna

  Kaipaisin apua erittäin kuivan ihon hoitoon, tuntuu, ettei mikään auta…

 • Tiia

  Kaipaisin apua tähän ex-akneihoon, läikikkääseen, pintakuivaan, epätasaiseen ihoon!

 • Ramona

  Täähän tulis ku tilauksesta! ❤️ Oma ihotyyppi on viime aikoina muuttunut kuivasta rasvoittuvaan, joten olisi mahtavaa ammattilaisen kanssa yhdessä katsoa miten tätä ”uutta” ihoa hoitaisi mahdollisimman hyvin! ✨

 • Hanna

  Mahdollisen ruusufinnin hoitoon

 • Lotta Rinnekangas-Lehtonen

  Pintakuivan ihon hoitoon, jossa hormonaalisia näppyjä ajoittain.

 • Laura S

  Teinistä asti ollut aknea ja epäpuhtauksia iholla. Nyt raskauksien myötä rasvoittuminen on vähentynyt ja tietyt alueet kuivuvat herkästi. Arpia saan peitellä varmaan lopun elämääni. Välillä tuntuu, että ihan kiva pitää maskia ihmisten ilmoilla, niin kukaan ei nää ihoa sen alla! :D

 • Tiia

  Kuivuus, epäpuhtaudet ja POD. Apua kyllä kaivataan

 • Tuulia Myllymäki

  Kaipaisin apua aknen hoitoon.

 • Heidy

  Aikuisen herkkä sekaiho – ns. kaikkea on kokeiltu……

 • Anu

  Samean ja väsyneen ihon piristämiseen

 • Amanda

  Pintakuiva ja herkkä iho, mikä tuntuu vielä oikuttelevan milloin mistäkin

 • Kristiina Laine

  Kaipaisin ohjeita sekaihon hoitoon. Vaikuttavana tekijänä on myös tupakointi ja aliravitsemus. Iho on kovilla ja välillä rutikuiva ja välillä kovinkin näppyläinen..

 • Odette

  Ryppyjen ehkäisy ja kosteutus.

 • Katti

  Olisipa ihana voittaa tämä, kun kaipaan todella apua suun ympäristön iho-ongelmiin.

 • Annukka

  Itselläni on ruusufinni/rosacae nenän alueella, maskin käyttö lisää ärtymystä vielä entisestään.

 • Minttu

  Talven kuivattamaan ihoon :)

Related posts