2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • tarkka porkkana

  Hei,

  ihan toisesta aiheesta.

  Teit pari(?) vuotta sitten Stockmannin kanssa yhteistyössä pipo ym. malliston. Ostin tuollaisen villapipon ja se on ollut tosi kiva!

  Mutta nyt se on venähtänyt ihan liian isoksi. Onko tähän jotain vinkkiä, mitä asialle voisi tehdä? Voisiko pipon pestä jotenkin niin, että se saa vähän alkuperäistä muotoaan takaisin? En halua pilata pipoa niin en ole uskaltanut kokeilla.. Mutta olisi harmi jos pipo näin nopeasti jää käyttökelvottomaksi.

  • Villaneulos ajan myötä yleensä hiukan löystyy – samoin kuin esimerkiksi vähän löyhempään neulotuissa neulepuseroissa. Neuvoisin pesemään pipon villapesuohjelmalla, niin neulos menee hiukan kasaan. Pipo kannattaa asetella muotoonsa märkänä ja laittaa kuivumaan vaakatasoon. Kannattaa kuitenkin varoa pesemästä liian lämpimällä vedellä, jotta ei pääse huovuttumaan. :)

Related posts