9/02/21

Älä ota sitä vakavasti

2 48

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Joululoman aikana julkaisin kynsityylit vain Instagramin puolella, mutta jos kiinnostaa kurkata, niin kuvat uuden vuoden glitterkynsistä ja alkuvuoden neonoranssista sävystä voi kurkistaa sieltä! Nyt tässä tämän kovin pitkältä tuntuvan talven keskellä tuli sellainen olo, että tekee mieli jotain hauskaa ja piristävää. Inspiskansioissani on pitkään pyörinyt kuva, jossa kynsiä koristaa iloinen hymynaama, joten sellainen koristaa nyt myös meikäläisen hyppysiä. Ja takaan teille, että joka kerta hymyilyttää, kun vilkaisee näitä iloisen keltaisia kynsiä, joissa komeilee tuo veikeä naamataulu! Toivottavasti se piristää vähän teidänkin päiväänne!

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä. Lisätietoa Bio Sculpturen geelikynsistä löytyy tästä aiemmin tekemästäni postauksesta.

 

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts