13/01/21

Afterwork-podcast: LOMAEKSTRA

62

Afterwork-podcast viettää vielä hetken verran ansaittua talvilomaa, mutta päätimme järjestää tauon ajaksi muutaman pienen yllätyksen. Olemme julkaisseet loman aikana kaksi ekstrajaksoa, joissa ratkotaan kuulijoiden pulmia ja toinen niistä ilmestyi tänään! Laitahan kuunteluun! Jaan tässä myös tuon edellisenkin ekstran siltä varalta, että se on vuodenvaihteessa livahtanut ohi korvien. :)

149. Lomaekstra: ihastus työkaveriin ja muita kuulijapulmia

Mitä tehdä, kun menee varattuna palavasti hurmaantumaan työkaveriin? Entä miten toimia, kun ihastus yllättää liian pian eron jälkeen? Afterworkin äärellä pohditaan taas parhaan kyvyn mukaan kuulijoiden kinkkisiä ongelmia.

150. Lomaekstra: Mitä tehdä liialliselle empaattisuudelle ja muita kuulijapulmia

Afterwork lomailee vielä hetken, mutta uudenvuoden yllärinä ratkotaan muutama kuulijapulma. Mitä tehdä, kun ottaa muiden huolet harteilleen? Entä kannattaako varattua, entistä ihastua lähestyä?

Kuva: Janita Autio

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts