2/10/20

Syksyinen värisuora

1 60

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Aloitin syyssesongin astetta räväkämmällä kynsisävyllä, kun päähänpistona valitsin kynsiini viime kerralla neonkeltaista glitteriä. Vaikka olin aluksi vähän huvittunut valinnastani, ihastuin lopulta sävyyn niin paljon, että olisin voinut helposti mennä toisen kuukauden putkeen tuolla värivalinnalla. Mutta maailma on niin täynnä ihania värejä, että päätin kuitenkin vaihtaa, mutta yhden sävyn sijaan valitsin tällä kertaa viisi! Jokainen kynsi sai oman syksyisen sävynsä: pikkurillissä kitin harmaanvalkoista (sävy 146 Mute), nimettömässä harmaanruskeaa (sävy 122 Ashes of Roses), keskisormessa oliivinvihreää (sävy 225 Hazy Forest), etusormessa viininpunaista (sävy 10 Pinotage) ja peukalossa mustaa (sävy 2017 Liquorice). Vaikka värit ovat keskenään erilaisia, ne sointuvat kauniisti sekä yhteen että syystyyliin.

Saan säännöllisin väliajoin kyselyitä geelikynsistäni ja vinkkaan siis tässä yhteydessä, että olen tehnyt aiemmin melko kattavan postauksen Bio Sculpturen geelikynsistä ja omista kokemuksistani, joita on siis tosiaan ehtinyt kertyä jo liki 10 vuoden ajalta. Voin suositella!

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts