23/09/20

Afterwork-podcast: Epärealistiset ihanteet vs. terve itsetunto?

1 62

Mainosten ja somen naiskuva saattaa muodostaa vääristyneen mielikuvan siitä, millainen on normaali, hyvä ja terve vartalo. Jos aikuisetkin sortuvat vertailemaan itseään muokattuihin ja filtteröityihin ihmisiin, miten lasta tai nuorta voi auttaa rakentamaan tervettä itsetuntoa epärealististen ihanteiden keskellä? Afterworkilla pureudutaan tällä kertaa positiiviseen minäkuvaan ja itsetuntoon sekä pohditaan, miten niitä voi vahvistaa. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Doven kanssa.

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Janita Autio

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Kata

    Tää oli tosi hyvä jakso mimmit! <3 Pakko myös Jenni sanoa, että oot kyllä niin mieletön roolimalli nuorille ja kun puhut esim "karvattomuuden puolesta". Oon itekin sisuuntunut asiasta, kun sä oot puhunu tästä että nyt en ainakaan enää ikinä ajele mun karvoja sen takia että niin kuuluisi tehdä! ajan ne jos itseä huvittaa :)

Related posts