16/09/20

Afterwork-podcast: Lomautuksia ja osa-aikatöitä – mistä saada tukea?

2 56

Voihan korona… Viime keväänä työelämä joutui melkoiseen myllerrykseen, jonka seurauksena osa-aikatyö ja lomautukset tulivat tutuiksi monelle. Mistä saada tukea, kun oma talous joutuu koetukselle? Afterworkin äärellä puhututtavat tällä kertaa keikkaduunit, työttömyys ja tuet, joita näihin tilanteisiin on onneksi saatavilla. Luvassa on konkreettisia neuvoja ja vinkkejä avun hakemiseen. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä KELAn kanssa.

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Lilli Salminen

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Kati

    Erittäin tärkeä aihe! Hieman särähti korvaan tässä yhteydessä tuo kaupallinen yhteistyö -ilmaus, Kelahan ei ole kaupallinen toimija? Kelan toimeksianto tms olisi ehkä luontevampi nimitys yhteistyöllenne?

    • Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa! :) Kilpailu- ja kuluttajavirasto on määritellyt, mitä termejä sellaisissa yhteistöissä kuuluu käyttää, joissa raha vaihtaa omistajaa ja heidän määrittelemänsä termi on kaupallinen yhteistyö, joten tätä on siis käytettävä.

Related posts