10/09/20

Neonkeltaista ja glitteriä

1 55

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Istuin alkuviikosta kynsistudion tuolissa ja olin jo päättänyt, millaiset kynnet tällä kertaa laittaisin, kun silmiin osui yksi purnukka pöydän reunalla. Purkissa kimalteli neonkeltaista glitteriä. Koko sävy oli jotenkin aivan älytön ja kysäisin, mahtaako väri todellakin olla kynsissä yhtä päräyttävä. Glitterjauheen väri kynnellä vaihtelee kuulemma hiukan sen mukaan, mikä sävy kimalluksen pohjalla on, mutta neonkeltaisen geelilakan päällä myös glitter hohtelee neonsävyssä. Hetken mielijohteesta muutin suunnitelmani ja päätin, että nyt lähdetäänkin vähän villimmälle linjalle! Ja niin saivat kynnet neonkeltaisen glittersävyn. Nämä ovat jotenkin niin älyttömät ja kreisit, että alkuviikosta nauratti joka kerta, kun vilkaisin kynsiäni. Ensimmäistä kertaa meni poikakaverikin täysin sanattomaksi kynnet nähdessään.

Olen jo muutamassa päivässä saanut näistä aika övereistä kynsistä niin paljon iloa, että olkoon jo se osoitus siitä, että joskus kannattaa kokeilla jotakin ihan hullunkurista ja yllättävää! Mitäs sanotte muut? Minusta nämä ovat mahtava väriläiskä vähän hillitympien tyylien mausteeksi. :)

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts