25/08/20

Täydellinen tiilenpunainen

4 61

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Saan aina silloin tällöin pakkomielteen jostakin tietystä, kovin spesifistä väristä ja vaikka Bio Sculpture -geelien värikartta on todella laaja ja monipuolinen, toisinaan käy niin, että juuri sellaista oikeaa sävyä ei löydy. Olin jo useamman vuoden haikaillut sellaisen täydellisen tiilenpunaisen sävyn perään, mutta tarjolla olevat vaihtoehdot olivat mielestäni vähän liian ruskeita tai vaihtoehtoisesti liian punaisia. Mutta nyt toiveeni oli kuultu, sillä Bio Sculpturen uusien syyssävyjen joukossa sattui olemaan juuri se täydellinen tiilenpunainen (260 Poetic Poise), jota olin jo vuosia haikaillut. Ei tarvinnut miettiä kahta kertaa, mitä valitsisin.

Tämä hiukan rusehtava punainen on siinäkin mielessä hauska väri, että se saa ihon näyttämään päivettyneemmältä kuin se onkaan. Todella kaunis sävy! Ja vinkkinä on mainittava, että tätä saa Bio Sculpturelta myös ihan tavallisena kynsilakkana. Mikäs on teillä muilla elokuun sävy kynsissä?

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Juliajuliska

    Moi! Oon kuullut monilta, että geelikynnet repii ja pilaa omat kynnet. Onko nää sit jotenkin erilaiset..?

    Kiitos!

  • Maija

    Voisitko tehdä joskus asupostausten tyyliin kynsijutuista koontia? Esim. villeimmät kokeilut, omat suosikit, kehutuimmat, ideana kivempi kuin kynsissä jne.

Related posts