4/08/20

Auringonlaskun väreissä

72

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Ulkona on näyttänyt viime päivät kovasti siltä, että kesän kauneimmat päivät olisivat jo ohi, mutta kieltäydyn uskomasta. Vaikka loma loppui jo, elokuu on suosikkejani kesäkuukausista ja kesätunnelmissa jatketaan myös kynsien osalta, jotka saivat tällä kertaa hauskan kaksivärisen ilmeen. Yhdistin kynsiin tällä kertaa graafisen yksinkertaiseen tyyliin liilaa ja hempeää korallinpunaista. Sävyistä tulee mieleen muutama kesälomalla bongattu upea auringonlasku.

Ammennan usein kynsi-inspiraatioitani Pinterestistä: joskus innostun vain jostakin tietystä väristä, joskus yllättävästä väriyhdistelmästä ja joskus taas ammennan inspistä erilaisista kuvioinneista. Suosikkihakusanani Pinterestissä on minimalistic nails ja selailen aina kuumeisesti Pinterest-kansioitani kynsistudion tuolissa miettiessäni, mikä mahtaisi olla kuukauden väri ja tyyli. Jos kiinnostaa kurkistaa inspiskansiotani, niin löydät sen täältä.

Aiempia kynsityylejä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts