3/07/20

Kesälomalle!

1 190

Huh, mikä viikko! En todellakaan arvannut toissapäiväisen postauksen julkaistessani, millainen mylläkkä siitä syntyisi. Mutta ehkäpä se, että yhden naisen säärikarvat saavat aikaan moisen haloon, kertoo siitä, että aiheesta todellakin on syytä keskustella. En valitettavasti tämän kaiken loputtoman viestitulvan keskellä mitenkään ehdi vastata kaikkiin kommentteihin, mutta kiitän lämpimästi keskustelusta: on hienoa, että tästä nyt puhutaan. Kiitoksia olen saanut moninkertaisesti enemmän kuin kritiikkiä ja se saa tuntemaan, että puheenvuorollani on ollut henkilökohtainen merkitys monelle. Ja jos kuvani ja sanani voivat auttaa yhtäkin naista hyväksymään itsensä paremmin omana itsenään, olen onnellinen.

Tämän postauksen julkaistuani loikkaan lomalaituimille heinäkuun ajaksi ja blogi hiljenee hetkeksi. Instagramin puolelle päivitän varmasti satunnaisia kuulumisia myös lomani aikana, mutta tavoitteena on rauhoittaa omaa elämää hiukan myös somen puolella kaiken tämän hässäkän jälkeen.

Ja voi, kuinka tätä lomaa on tämän poikkeuksellisen kevään jälkeen odotettu! Viime kesänä pidin ensimmäistä kertaa koko yrittäjän urallani kolmen viikon kesäloman ja totesin, ettei se riittänyt palautumiseen vuosia jatkuneen stressaavan työrupeaman jälkeen alkuunkaan. Havainnon motivoimana tein oikeasti konkreettisia muutoksia elämääni ja arkeeni, ja sain kuin sainkin työmäärän hallintaan entistä paremmin. Voisin siis sanoa, että koko menneen vuoden olen voinut älyttömän paljon paremmin kuin todella pitkään aikaan. Siksi onkin erityisen ihanaa hypätä nyt lomatunnelmiin, kun tuntuu, että tällä kertaa siitä ehkä ehtii vähän nauttiakin akkujen latailun ja palautumisen rinnalla.

Lomaa aion viettää viimevuotiseen tapaan ihan täällä kotimaassa. Luvassa on ystävien tapaamista, luonnossa oleilua, eräretkeilyä, mökkeilyä, rodatrip-meininkiä sekä ihan vain olemista, kirjojen lukemista sekä visiitti hotelli Punkaharjuun, mistä olen haaveillut jo kauan. Luvassa on siis varmasti ihana loma täynnä seikkailuja! Ihanaa kesää myös teille muille ja lomaa kaikille, ketkä nyt kesäaikaan lomailette. Kuullaan sitten taas loman jälkeen!

Photos: Jenni Rotonen & Annika Ollila

Tags: ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts