17/06/20

Afterwork-podcast: Henkisiä epävarmuuksia – oman persoonan hyvät ja huonot puolet

2 63

Jokin aika sitten Afterworkin äärellä juteltiin omaan kehoon ja ulkonäköön liittyvistä epävamuuksista ja tänään sukelletaan henkisten epävarmuuksien pariin. Onko joku oma luonteenpiirre on joskus hävettänyt? Mitä piirteitä arvostamme muissa? Entä itsessämme? Mistä piirteistä olemme tunteneet epävarmuutta tai paineita? Tänään Afterworkin äärellä on luvassa itkua, naurua ja vertaistukea omiin epävarmuuksiin liittyen ja vähän kilistelyä niille parhaille puolillekin. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Somersbyn kanssa.

Puhuimme Petran kanssa siinä edellisessä fyysisiin epävarmuuksiin liittyvässä jaksossa kokemistamme iho-ongelmista ja niiden vaikutuksesta itsetuntoon. Minua haastateltiin tuossa hetki sitten Helsingin Sanomien juttuun, jossa pureuduttiin ilmiöön, kuinka ”huonoihoisen identiteetti” voi seurata ihmistä vaikka koko loppuelämän, vaikka iho-ongelmat helpottaisivatkin. Jos aihe kiinnostaa, niin artikkeli ilmestyi tänään!

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Janita Autio

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Anna

    Hei ihan paras toi tämän päivän juttu hesarissa suhteesta omaan ihoon! On jotenkin ihan mielettömän helpottavaa lukea samoista ongelmista mitä itselläkin on ollut. Hyvä että tietoisuus tästä lisääntyy.

    • Kiitos! Ihana kuulla, että sait jutusta vertaistukea. Vähän jännitti, millaisen vastaanoton juttu mahtaa saada, mutta tosi ihanaa palautetta on tullut. <3

Related posts