12/06/20

Diskoperjantai

59

Minulla oli jossain vaiheessa tavoitteena, että vinkkaisin joka viikko jonkun hyvän biisin täällä blogissa, mutta jotenkin se on taas jäänyt. Aion ryhdistäytyä, sillä hyviä biisejä riittäisi jaettavaksi vaikka viikon jokaiselle päivälle! Tänään esittelyyn pääsee yksi viime aikojen suurimmista lemppareista – ja varoituksen sananen: tämä saattaa jäädä sitten todella sinnikkäästi päähän. Onneksi on sentään hyvä biisi, haha.

Red Axes -nimisen israelilaisen duon biisi 1970 on itse asiassa ilmestynyt jo 2012, mutta kuulostaa niin ajattomalta, että olisi voinut yhtä hyvin olla julkaistu vaikka eilen. Kappaleesta innostuneena ryhdyin tutkimaan muutakin Red Axesin tuotantoa ja yllätyin, että suurin osa musiikista on aivan toisentyyppistä enkä sitten lopulta syttynyt kuin oikeastaan tälle yhdelle kappaleelle. Mutta tämä tässä on todella hyvä meininki ja heti alkaa jalkaa vähän hytkyttää. Jos herkulliset 70-luvusta diskomusiikista inspiroituneet soundit ja funkahtava tanssibiitti innostavat, niin erittäin lämmin suositus tälle biisille. Kunnon hyvän mielen biisi!


Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts