10/06/20

Afterwork-podcast: Ihonhoito – parhaat vinkit ja karmeimmat mokat

2 62

Tällä kertaa Afterworkin äärellä jaetaan omia ihonhoitorutiineja, parhaita ihonhoitovinkkejä sekä karmeimpia kauneusmokia. Mikä on Merin yllättävä ase ihonhoidossa? Entä kuka kuori vahingossa mustapäänaamiolla nenästään nahkan irti? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Skincityn kanssa.

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)


Photo: Janita Autio

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Hanna

  Muistan että olisit puhunut
  jakson ilmestyessä käyttöön paulaschoicen tuotteita? Etsin itselleni herkän ihon tuotteita ja olisin kysynyt mahdollisia vinkkejä.
  Tietystikään merkillä ei ole väliä. :)

  Kiitos:)

  • Olen käyttänyt omalle iholle esimerkiksi Dr. Hauschkan, Weledan, ACOn ja Paula’s Choicen tuotteita. Ihonhoitotuotteet taitavat olla niin yksilöllinen juttu, että vain kokeilemalla tai ammattilaisen neuvoilla löytyvät usein sopivimmat, varsinkin jos ihon kanssa on erityisiä haasteita. Blogistani löytyy paljon ihonhoitoon liittyviä juttuja! Suosittelen kurkkaamaan Iho-kategorian postauksia täältä: https://pupulandia.fi/tag/iho/

Related posts