9/06/20

Kesää sormenpäissä ja varpaankärjissä

48

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Elämä on viime viikkoina vähitellen palaillut normaaleihin uomiinsa, tai ainakin lähemmäs niitä kuin viimeiseen pariin kuukauteen. Kun vähensin sosiaaliset menemiset ja tekemiset menneenä keväänä minimiin, pois kalenterista pyyhkiytyivät myös kynsistudio-, sokerointi- ja kampaajakäynnit. Nyt kun rajoituksia on vähän höllennetty, tuntuu erityisen tärkeältä tukea tuttuja yrittäjiä, joista moni on poikkeuksellisen kevään jäljiltä tiukilla. Niinpä kävin eilen piipahtamassa Bio Sculpture -salongissa tauon jälkeen ja siellä laitettiin sekä kädet että jalat kesäkuntoon!

Olen käyttänyt Bio Sculpturen geelikynsiä jo yli 9 vuotta ja tämä kevät on ollut ainoa hetki koko tänä aikana, kun minulla ei ole ollut geelejä kynsissäni. Tuntui ihan kummalliselta huidella pari kuukautta ilman. Kaikkeen tottuu, mutta olipa ihanaa istahtaa taas eilen kynsistudion tuoliin – tällä kertaa turvallisesti pleksilasin taakse.

Ranskalaista manikyyria minulla ei ole ollut varmaan vuosikausiin, mutta naturellin kynsikevään jälkeen se tuntui sopivan pehmeältä laskulta takaisin geelien pariin. Perinteisten valkoisien kärkien sijaan kynnet saivatkin tehostevärikseen turkoosia. Kynnet ovat kivalla tavalla hillityt ja huomaamattomat, mutta niissä on kuitenkin joku pieni juju.

Samalla kertaa hoidettiin myös jalat ja varapaankynnet kesäkuntoon. Nyt ovat talven jäljiltä kuivahtamaan päässeet kantapäät taas ihanan pehmeät ja varpaankynsiä on piristää iloisen oranssi sävy. Bio Sculpture -hoitolassa (Lönnrotinkatu 30) on muuten nyt kesätarjouksena jalkahoito ja varpaankynsien geelaus tarjouksessa yhteishintaan 89€ (normaalisti 109€). Jos siis jalat kaipaavat pientä hellyyttä ja huoltoa ennen sandaaleihin sujahtamista, niin kannattaa hyödyntää tarjous!

Ja tosiaan tiedoksi, että hoitolassa on pleksilasi suojana kynsiteknikon ja asiakkaan välissä. Turvavälien pitäminen muihin asiakkaisiin on avarassa hoitolatilassa helppoa, mutta hoitola tarjoaa myös mahdollisuutta päästä paikalle ihan yksin niin, että muita asiakkaita ei ole paikalla. Mikäli toivot tällaista mahdollisuutta, niin kannattaa soittaa ja tiedustella vapaita aikoja puhelimitse.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts