17/05/20

Varaslähtö kesään: tyyli-inspiraatiota Nansolta (+ kisa)

297 143

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NANSO

Mitä ihmettä tapahtui sille ihanalle ja lämpimälle kevätsäälle, josta vielä saimme nauttia viikko sitten? Olin jo henkisesti loikannut onnellisena kevääseen, kun tämän viikon vesi-, räntä- ja lumikuurot palauttivat takaisin maan pinnalle. Voi olla, että menee siis vielä tovi, ennen kuin pääsee paljain säärin kirmaamaan kaduille kesämekoissa, mutta onneksi vähän kesäisempiä lämpötiloja on luvassa taas viikon päästä, jos ennusteisiin on uskominen..

Toisaalta olen tänä poikkeuksellisena keväänä ottanut kaiken ilon irti kotielämän parhaista puolista: kesämekkoon voi pukeutua vaikka maaliskuussa, kun sen tekee sisätiloissa. Niinpä olen piristänyt kotitoimiston arkea ja viettänyt kesämekkosesonkia oikeastaan jo pari kuukautta. Voin suositella – jos näin pienellä asialla voi ilahduttaa itseään yksitoikkoisen arjen keskellä, kannattaa se hyödyntää.

Vaikka niitä kunnollisia kesämekkokelejä joutuu ehkä vielä hetken odottelemaan, tänään olisi luvassa kesäistä inspiraatiota kotimaiselta Nansolta. Valitsin stailattavaksi Nanson kevätkokoelmasta omia suosikkejani, jotka tällä kertaa olivat kaikki ajattoman mustavalkoisia, mutta ei huolta, Nanson mallistosta löytyy tuttuun tapaan myös värejä niiden ystäville. Tämän kevään mallistossa on runsaasti tuollaisia ihanan minimalistisia ja ajattomia klassikoita, jollaisia voisin hyvin kuvitella käyttäväni vaikka vielä 20 vuoden päästäkin. Materiaaleissa mukana on muun muassa ihanan vilpoisaa ja laadukasta pellavaa sekä kauniisti laskeutuvaa viskoosia. Merkkasin mukaan tällä kertaa myös, mitä kokoja minulla näistä vaatteista on, sillä moni näitä minulta verkkokauppaostoksilla omaa kokoa arvioidessaan. Olen itse 165-senttinen ja käytän vähän vaihtelevasti kokoja 34-38 riippuen vaatteen mitoituksesta ja siitä, haluanko sen olevan istuva vai väljempi. Nansolla on muuten aika hyvä koko-opas kunkin vaatteen yhteydessä, joten siitäkin saa toivon mukaan apuja oman koon arvioimiseen.

Kaikki Nanson tuotteet ovat myös nyt tällä hetkellä 30% alennuksessa, joten jos vaatekaapissa on kesäksi vielä tarvetta laadukkaille luottovaatteille, kannattaa tarjous ilman muuta hyödyntää. Kurkkaa myös postauksen lopusta kilpailu, jossa jaossa on 100 euron lahjakortti Nansolle!

Pellavainen Sarastus-mekko

Kaunis ja minimalistinen Sarastus-pellavamekko on mielestäni yksi kauneimmista vaatteista Nanson kevätkokoelmassa. Minusta on aina kiinnostavaa, kun vaatteen design on sellainen, että voisin nähdä sen yhtä hyvin niin 18-vuotiaan tyttösen kuin 80-vuotiaan mummelinkin yllä. Tätä on sellainen aidosti ajaton design! Tällaisten mustien ja yksinkertaisten mekkojen parhaita puolia on niiden monikäyttöisyys: rento Sarastus-mekko on sellainen vaate, että sen voisi eri tavoin asustamalla pukea myös juhlaan. Kokonaisuuteen tarvitsee vain lisätä jokin kaunis koru ja korkokengät. Toisaalta mekkoa voisi hyvin myös ”downgreidata” vielä tästäkin lookista pukemalla sen kanssa esimerkiksi tennarit. Ja mikä parasta, väljä mekko on myös todella mukava päällä ja sinä on bonuksena vielä taskutkin

Harmiksenne joudun kertomaan, että moni muukin on ihastunut kauniiseen Sarastus-mekkoon ja se on valitettavasti verkkokaupasta myyty jo loppuun, mitä yhtään ihmettele. Iloisen uutisena vinkkaan kuitenkin, että samaa mallia on saatavilla myös lyhyempänä versiona. Lyhyestä mekosta on olemassa mustan lisäksi myös kellanoranssi värivaihtoehto. Mekko on väljää mitoitusta – minulla on näissä kuvissa ylläni koko S. Tsekkaa lyhyempi Sarastus-mekko Nanson verkkokaupasta!

Suloinen PELLAVA-mekko

Jos jonkun vaatteen kuva kuuluisi olla sanakirjassa sanan ”kesä” yhteydessä, niin se olisi tämä. Herkkä ja kepeä Pellava-mekko on kuin sukellus jonnekin lapsuuden kesiin ja kukkakedoille. Paljaat varpaat ja kukkaseppele tai nahkatakki ja maiharit – kumpi vain tyyli sopisi tämän mekon pariksi yhtä hyvin. Tällä kertaa yhdistin mekon lemppari-olkihattuuni, puin jalkaan vintage-avokkaat ja nappasin kainaloon ison olkikassin, johon mahtuvat hyvin myös viltti ja piknik-eväät.

Kauniisti laskostettu ja väljän mallinen mekko on 100% pellavaa ja sitä on saatavilla myös oliivinvihreänä. Minulla on mekosta koko 36. Pellava on muuten aivan ihana materiaali: se on paitsi ekologinen (ja esimerkiksi todella paljon puuvillaa lempeämpi ympäristölle), myös käyttöominaisuuksiltaan: se on miellyttävän ilmava ja vilpoisa, imee kosteutta mutta kuivuu nopeasti ja hylkii likaa. Lisäksi pellavakuitu on vahva ja kestävä materiaali, joka oikeastaan vain paranee ja pehmenee vanhetessaan käyttökertojen myötä.

 

Veikeä Sivellin-haalari

Mustavalkoinen Sivellin-haalari on ehdottomasti suosikkivaatteitani tämän kevään Nanso-kokoelmasta. Tanja Vallan suunnittelema Sivellin-printti on juuri sellainen sopivan pelkistetty, että varsinkin mustavalkoisena se saattaisi puhutella myös sellaista ihmistä, joka normaalisti kaihtaa printtikuoseja. Tanja Valta on muuten myös Nanson uutta Kampin myymälää kaunistavien upeiden Ikebana-asetelmien takana – ehkä tässäkin kuosissa voi nähdä jotakin sellaista japanilaistyylisen yksinkertaista tunnelmaa.

Hihaton haalari on kauniisti laskeutuvaa viskoosia ja toimii etenkin kesällä kivasti tällä tavalla yksinäänkin. Vaatteen ilmettä voi kuitenkin helposti muuttaa ja käyttösesonkia pidentää pukemalla alle esimerkiksi t-paidan tai ohuen poolon. Minulla on haalarista koko 36. Samaa kaunista Sivellin-printtiä nähdään Nanson kevätmallistossa myös sievässä paidassa ja rennoissa housuissa, jotka yhdessä pukemassa saa myös haalarimaisen vaikutelman, jos sattuu tykkäämään enemmän hihallisesta vaihtoehdosta.

 

Rento PELLAVA-paitis

Kun Nanso viime keväänä esitteli ihanan rennon Pellava-kauluspaitansa, esitin toiveen, josko paidasta voisi saada myös pidemmän version. Ja tänä keväänä toiveisiini vastattiin, sillä nyt Pellava-paitaa on saatavilla myös pidempänä mallina. Pidempi malli toimii niin mekkona kuin paitanakin – ja on aivan ihanan vilpoisa rantavaate vetäistä vain bikinien päälle tai tarvittaessa harteille suojaksi auringolta. Toisaalta paitamekkoa voi hyvin käyttää myös skarpimpana vaatteena myös esimerkiksi työtyylissä vaikkapa herrainkenkien kanssa ylös asti napitettuna. Toisaalta mekko voisi näyttää kivalta myös farkkujen tai vaikkapa Lykky-housujen parina joko napitettuna tai vyötärölle lyhyemmäksi solmittuna 80-90-lukujen tyyliin.

Tällä kertaa puin Pellava-paitiksen Sivellin-haalarin päälle. Yllätyin, että juuri tämä leikkisä look oli miespuolisen kuvausassistenttini ehdoton suosikki näistä kaikista jutun tyyleistä. Tämän paitiksen kuvasin koossa 38, sillä tykkään siitä, että pellavavaatteet saavatkin olla tällaisia vähän väljiä – tosin mielestäni mekko ei näytä tässäkään koossa mitenkään erityisen ”oversizelta” eli ehkä jopa neuvoisin ottamaan tästä vaatteesta yhtä kokoa suuremman kuin normaalisti, mikäli pidät rennommasta istuvuudesta.

 

Helinä-housut ja Luoto-toppi

Iskin silmäni pellavaiseen Luoto-toppiin jo viime vuonna, kun se ilmestyi Nanson kokoelmaan, mutta valitsin tuolloin kuvattavaksi topin sijaan saman sarjan punaisen mekon. Nyt kokeilin ylleni myös toppia. En hoksannut kuvata paitaa takaa, mutta selkäpuolella on hauskana yksityiskohtana kaunis napitus. Kauniissa topissa on miellyttävän tuntuinen ohut puuvillavuori, joten se näyttää päällä ryhdikkäältä ja sopii hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen vapaa-ajalta töihin tai juhlaankin.

Yhdistin tällä kertaa topin kevään uusiin Helinä-housuihin, joiden pilkkukuosi on itse asiassa vilahtanut ylläni jo mekon muodossa. Printtiä ei ehkä heti tunnistaisi samaksi, sillä housujen kangas on kauniisti on pliseerattu. Tiheästi vekitetty pinta on paitsi kivan näköinen, myös käytössä armollinen, sillä se ei käytännössä rypisty lainkaan. Nämä housut ovat siis mahtava vaate esimerkiksi mukana matkoilla. Pidän myös tuosta culottes-pituudesta, joka jättää nilkat paljaiksi. Sulloin tässä lookissa pellavatopin housujen sisään, mutta asu toimisi ihan yhtä kivasti myös niin, että paidan jättäisi housujen päälle. Luoto-topista minulla on koko 38 ja housut puolestaan ovat kokoa 34.

Olisi hauska kuulla, mikä näistä tyyleistä on sinun suosikkisi? Sain Nansolta jaettavaksi yhdelle onnekkaalle 100€ lahjakortin, joten osallistu kisaan kertomalla tämän jutun kommenteissa, mikä on suosikki-lookisi postauksen tyyleistä, ja minkä Nanson vaatteen mieluiten hankkisit, jos arpaonni osuisi kohdalle! Jätä vastauksesi 22.5.2020 mennessä ja muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, niin olet mukana kisassa. Ilmoitan voitosta henkilökohtaisesti kisan päätyttyä sähköpostitse.

Ja hei, mikäli haluat tuplata voittomahdollisuutesi, käy osallistumassa myös Instagramin puolella – siellä on jaossa toinen 100€ lahjakortti Nansolle.

Photos: Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

297 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sariskainen

  Suosikki tyylisi oli viimeinen luoto +helinä yhdistelmä. Itselleni ottaisin ekan tyylin mekon tai pitkän paitiksen.

 • Sinis

  Sinun päälläsi suosikkini on Pellava-mekko. Voisin sitä itsellenikin harkita, mutta pitäisi ensin päästä kokeilemaan ylle. Mallin perusteella ihan täydelliseltä mulle näyttää Luoto-toppi! Rakastan tuollaisia kaula-aukkoja.

 • Ida

  Suosikkini asuista on Helinä-housut ja Luoto-toppi. Hankkisin kyseiset housut, aivan ihanat!

 • Emmi

  Ah ihana tuo Sivellin-haalari! Sen varmasti ostaisin. Myös mun suosikkityyli sulla oli tuo pellavapaitis tuon haalarin päällä!

 • Kaisa Valkama

  Sivellinhaalari on mun suosikki! Voisi sopia itsellenikin :)

 • Riina

  Suosikki tyyli on viimeinen ja itselle haluisin pitkän Pellava paidan mustana.

 • Paula

  Ihania asuja! Tykkäsin näistä lookeista eniten tuosta mustasta Sarastus-mekosta. Se on yksinkertaisuudessaan tosi kaunis. Itselleni valitsisin Nansolta varmaan pari Tasku -teepaitaa, siinä on täydellinen klassikko.

 • Terhi

  Musta pellavamekko on näistä lookeista mun suosikki. Itselleni kuitenkin hankkisin luultavasti tuon ihanan haalarin.

 • Johanna

  Kaikki kyllä toi nättejä, mutta tuo haalari ja viimeinen setti miellytti eniten ja voisi mennä hankintalistalle.

 • Nanni

  Suosikki-look on ehdottomasti kesäinen valkoinen Pellava-mekko! Itse valitsisin Helinä-housut, Suomen kesäpäiviä lämmittämään

 • Susanna

  Helinä-housut ja Luoto-toppi ovat ihanat! Ne housut haluaisin itsellenikin. Sivellin-haalari hyvänä kakkosena!

 • Elisa

  1. tyyli! Hankkisin kuitenkin itselleni pellavapaitiksen, koska pellavapaita ollut pidempään etsinnässä :)

 • Pauliina

  Klassinen musta Sarastus-mekko on lemppari :) vaikka kaikki tyylit on upeita! Itselle hankkisin lyhyen Sarastus-mekon tai mustan Helinä-mekon

 • Anne

  Kaikki ovat kauniita ylläsi. Valitsisin sinulle Sivellin-haalarin ja itselleni tuon pellavaisen paitamekon.

 • Anastasia S

  Valkoinen pellavamekko on mun suosikki näistä sekä sun päällä että tykkäisin myös itselläni!

 • Kaisa

  Sarastus on minun suosikkini.

 • Malena

  Mun suosikki look on valkoinen pellava-mekko! Ostaisin ehdottomasti sen itselleni!

 • Ida

  Ihana ajaton Sarastus <3 näissä tyyleissä ja ehdottomasti myös itselle <3

 • Kristina

  Voi kun osuis arpaonni kohdalle Suosikkilookki on haalari, itselle hankkisin jotain ihanan pellavaista, ehkäpä toi pitkä paitapusero/mekko!

 • Kaneli

  Sarastus-mekko on ihana! Lahjakortilla hankkisin siistejä toimistovaateita, olen juuri valmistumassa ja toiveissa olisi löytää syksyllä uusi työpaikka.

 • Riikka

  Valkoinen pellavamekko on suosikki, se lähtisi mullekin ostoskoriin voiton osuessa kohdalle!

 • Camilla

  Helinä-housujen ja Luoto-topin yhdistelmä on näistä tyyleistä oma lempparini. Nanson muusta mallistosta kiinnostavat myös perus-t-paidat, joten sellainen ainakin saattaisi lähteä hankintaan, jos arpaonni suosisi.

 • Maria

  Helinä-housuista ja Luoto-topista koostuva look on aivan ihana ja hankkisin kyseiset tuotteet luultavasti itsellenikin! :)

 • Laura

  Suosikkini on ehdottomasti tuo sivellin-haalari. Ihana!

 • Tanja

  Suosikki-look viimeinen,itselle valitsisin sarastus-mekon

 • Anna

  Haalari näyttää ihanalta! Hankkisin joko sen tai jonkin pellavavaatteen. :)

 • Farfalle

  Pitkä pellavapaita

 • Nonsku

  Suosikki on tuo toppi ja Helinä-housut. Itselleni huolisin Sarastus-mekon.

 • Petra

  Musta mekko olisi ihana ja rento luottovaate kesään.

 • Jenni

  Musta Sarastus-mekko näyttää tosi hyvältä sinun päälläsi, itselleni valitsisin valkoisen pellavamekon!

 • Karoliina

  Mun lemppari on tuo valkoinen Pellava-mekko ja sen hankkisin itsellenikin!

 • Pihka

  Haalari on upea ja sen myös hankkisin itselleni!

 • Heini

  Helinä housut ja luoto toppi yhdistelmä on suosikkini. Muuten haluaisin tällä hetkellä Helinä mekon.

 • Hanna

  Pellavamekko on näistä suosikkini

 • eluhai

  Haalari sopii sulle niin hyvin, että haluaisin itsekin päästä sovittamaan sitä, vaikka koenkin, ettei mun mittasuhteilla mikään haalari ole hyvä. Itselleni valitsisinkin sitten tuon pitän pellava paitiksen – farkkushortsit alle ja menoksi! :)

 • Jonna

  Pellava-mekko on kerrassaan ihana, voisin harkita itsellenikin sitä. Vaihtoehtoisesti hankkisin tuon Luoto-topin tai Helinä-housut :)

 • Krissethekrisse

  Suosikkini on pellava-paitis + sivellin-haalari! Itse voisin hankkia myös pellavapaidan, joko pitkänä tai lyhyempänä versiona.

 • Tuija

  Suloinen -mekko on suloinen! Sopii sinulle ja ehkä myös minulle!

 • Heli

  Haalari-look mun suosikki näistä, mutta itselleni hankkisin punaisen Luoto-puseron, Boxi-paidan ja tän postauksen innoittamana Helinä-housut!

 • Maria

  Suosikkityylini sinulla on tuo Pellava-mekko yhdistettynä olkihattuun, laukkuun ja ballerinoihin; ihanan iloisia kuvia. Itselleni ostaisin tuon Sivellin-haalarin, jos sattuisi arpaonni kohdalle.

 • Vipellys___

  Sinun päälläsi Sivellin -haalari.
  Lähtisin ehkä ennakkoluulottomasti testaamaan sitä myös itselleni!

 • Minoa

  Valkoinen pellavamekko

 • Roosa

  Viimeinen on lemppari! Itselle haluaisin mieluiten nuo housut, sopis omaan tyyliin ku nenä päähän! :)

 • S.p.

  Luoto jakkua olen himoinnut. Kunpa arpaonni suosisi.

 • Kirsi

  Pellava-paitis ja haalari on kiva yhdistelmä. Itsellenikin ottaisin tuon paitiksen.

 • Jenni

  Sarastus-mekko! Löytyy jo omasta kaapista :)

 • Mari

  Näistä sun asuista lemppari on Helinä-housut ja Luoto-toppi. Lahjakortin sattuessa omalle kohdalle tilaisin varmaan Helinä-mekon! <3

 • Anna

  Ihana Nanso:) Nyt silmät kuitenkin osuivat olkikassiin, mistähän mahtaa olla?

 • LauraM

  Tuo ihana valkoinen pellavamekko on asuista paras <3

 • svii

  Suosikkityylini on kyllä myös tuo pitkä Pellava-paitis :)

 • Ainokaino

  Tuo Sivellin-haalari on näistä paras look. Itselleni sopisi parhaiten se tai Pellava-paitis. Nansolla on nykyään tosi ihania vaatteita!

 • Sanna K.

  Valitsisin Helinä-housut ja/tai Luoto-topin

 • Sanni

  Ihana tuo haalari tyyli sinulla! Itse rakastan myös haalareita erityisesti taskuilla. Vaatteissa pitää olla taskuja! :D Joten itselle ottaisin myös Sivellin-haalarin.

 • MinnaN

  Ostaisin helinä housut mieluiten !!!

 • Nelli

  Valkoinen pellavamekko on suosikki-look ja tuon mekon ottaisin myös itselleni, olisi ihanan viileä kuumana kesäpäivänä!

 • Emma

  HELINÄ-HOUSUT JA LUOTO-TOPPI! Nuo housut on ihanat!

 • Tuuli

  Lemppari-look on tuo Sarastus-mekko ja sen hommaisin mieluiten, mutta koska se taisi olla jo loppuunmyyty niin pitkä pellavapaitis tai haalari kelpais myös!

 • Aada

  Suosikki oli valkoinen pellava mekko ja samaisen haluaisin itselleni

 • Mari Vee

  Suosikkityyli on pellavapaitislook. Itselleni hankkisin tuon pellavapaitiksen oliivinvihreänä/ruskeana.

 • Anna

  Viimeinen lookki on suosikkini näistä, vaikkakin kaikki ovat ihania! Ja hankkisin itselleni luultavasti juurikin helinä -housut mikäli arpaonni suosisi. Myös ajattomat pellava vaatteet kiinnostavat.

 • Mari

  Oma suosikkini on Sivellin -haalari! Sitä oon katellut jo aiemmin ja siulle sopii tosi hyvin! :)

 • Iida Vainionpää

  Lempiasuni oli leikkisä haalari ja sen ottaisin itsellenikin!

 • KatjaI

  Sivellin-haalari on ehdoton lemppari, ostaisin sen myös itselleni!

 • Noora

  Lempparini on ihana kesäinen Pellava-mekko. Itselleni hankkisin juurikin tämän mekon, Pellava-paitiksen tai Tasku-t-paidan muutamassa värissä. Kaapista löytyykin jo valkoinen ja musta Tasku, sillä malli on osoittautunut loistavaksi ja vinkin olen saanut täältä blogistasi. :)

 • laulau

  Noi Helinä-pöksyt on i h a n a t. Suosikkiasuni on siis se. :)

 • Anni

  Housut ja toppi kombo on ihana!!

 • Linnea

  Lemppari tyyli näistä on Sivellin haalarin kanssa toteutettu. Itselleni hankkisin pitkän pellava paitiksen. :)

 • Noora L

  Luoto-toppi ja Helinä-housut ovat ihanat! Ne varmasti lähtisi liikkeestä mukaan.

 • Piia

  Viimeinen lookki best!

 • Laura

  Helinä housut eli vika look olo paras

 • Laura

  Helinä housut eli vika look olo paras

 • sannamaija

  Sinun päällesi sopii ihana Sivellin-haalari, itse haluan kokeilla housu-t-paita yhdistelmää!

 • Heidi

  Sivellin-haalari ja pellava-paitis on suosikkini ja nämä lähtisivät myös tilaukseen :)

 • Katja

  Sivellin-haalari puhutteli näistä eniten! Olisi varmasti ihanan vilpoinen, rento ja tyylikäs kesävaate.

 • Karoliina

  Pellava paitis haalarin kanssa! Aivan ihana ja loistava

 • Anma

  Helinä-housut ja luoto-toppi ehdottomasti!

 • Niin monta ihanaa mallia! Oma lemppari sekä sun päällä että itseäni ajatellen on kyllä tuo Sivellin-haalari.

 • Niin monta ihanaa asua! Oma lemppari sekä sun päällä että itseäni ajatellen on kyllä tuo Sivellin-haalari.

  • Ah ja näköjään tuo ekakin kommenttini tuli läpi. Sain ilmoituksen, että kommentoinnissa oli ongelmaa, joten yritin uudestaan varmuuden vuoksi

 • M

  Suosikkini on valkoinen pellavamekko. Se on samaan aikaan tyylikäs ja mukava!

 • Milla

  Valkoinen pellavamekko näyttää samaan aikaan tyylikkäältä ja mukavalta! :)

 • Tiitu

  Suosikkini sinun ylläsi on ihanan kesäinen ja raikas valkoinen Pellava-mekko. :) Itselleni hankkisin ainakin Helinä-housut.

 • Hentsu

  Pellava-paitis valkoisena olisi ihana, yhdistäisin mustiin pyöräilyhousuihin :).

 • hhh

  Tuo Helinä-housut + luoto-paita combo on ihana!

 • Jossu

  Suosikkini on valkoinen pellavamekko :)

 • Minna

  Pidän kaikista vaatteista, mutta nyt kesän lämpöä odotellessa ihastuin pellavamekkoon.

 • Mymmeli

  Erityisesti haalari ja viimeisin asu jossa Helinä-housut on aivan ihania! Kaikki asut kyllä ihanan tyylikkäitä mutta käytettäviä arkiasuja kesään <3 pakko varmaan käydä nettikaupassa vähän haaveilemassa lisää..

 • Oona

  Sarastus mekko on aivan ihana.

 • Karoliina

  Todella kauniita tyylejä kaikki, mutta suurin suosikki lienee tuo viimeinen. Helinä-housut kotiuttaisin ehkä mieluiten jo aiemmin hankittujen pellavaihanuuksien pariksi.

 • Mia Häyrinen

  Pellava paitamekko on superkäytännöllinen ja aivan ihana

 • Kiia

  Sivellin-haalari ja valkoinen mekko olivat lempparini. Luultavasti haalari tulisi itsellä enemmän käyttöön.

 • Anneca

  Toivossa on hyvä elää, joten tuplaan voittomahdollisuuteni! :) Suosikkini on valkoinen pellavamekko ja itse haluisin Sarastus-mekon. Näistä pellavavaatteista tuli mieleen toinen, ei ehkä niin tunnettu suomalainen vaatemerkki: Su (sunnuntaipuoti.com) Mikäli et merkkiä tunne, niin vahva suositukseni!

 • Maarit

  Sivellin-haalari on suosikkini – lämmintä kesää odotellessa!

 • P

  Sulle haalari on eniten mieleen, itse tykkään eniten mustasta pellavamekosta.

 • Niina

  Pellava-mekko! Voisin itsekin pukeutua siihen

 • Tiia

  Rento pellavapaitis näyttää aivan ihanalta!

 • Laura

  Sivellin-haalari oli suosikkini! Ottaisin sellaisen todennäköisesti itsellenikin.

 • Miljaleena Vannas

  Kaikki asut on todella ihanat. Itselleni tilasin just tuon pitkän pellavapaidan ja tykkään tosi paljon. Kesäksi olisi ihana saada tuo valkoinen hellemekko, mutta mikä tahansa noista muistakin vaatteista kelpaisi.

 • Sini

  Helinä ja Luoto Combi, mut myös haalari on hyvä. Tulkoon kesä!

 • Marjo

  Toi valkoinen pellavamekko on erityisesti mun mieleen! Jos arpaonni osuisi kohdalle niin todennäköisesti hankkisin juurikin ton mekon mutta vihreänä. :)

 • Merja Sunila-Lehti

  Suosikkini on valkoinen pellavamekko ja sen myös hankkisin

 • pöllö

  Sinun ylläsi suosikki on luoto-toppi ja helinä-housut. Itselleni haluaisin pellava paitiksen.

 • Anni Tuomi

  Sulle sopii kyllä kaikki, mut ehkä sanoisin että haalarit, pellavapaitulin kanssa, aivan ihanat ❤️

 • Rianne

  Oi miten ihana tuo Sivellin-haalari! Sen voisin hankkia itselleni jos onni potkaisee. Helinä-housut & Luoto-toppi kokonaisuus on suosikkityylivalintani sinulle :)

 • Julia

  Ihanat asukokonaisuudet! Omaksi suosikiksi nousi tuo pellavamekko, sen kotiuttaisin mielelläni myös omaan kaappiin.

 • Pilvi

  Ooh, tuo Valkoinen pellavamekko on sulle täys 10! Helinä-housut ja luoto-toppi olisi omat lempparit

 • Sannakristiina

  Tykkään tuosta lookista missä on pitkä valkoinen paita mustien housujen kanssa, ja juuri tuon paidan haluaisin itsellenikin :)

 • Vilma

  Haalari-look on kyllä upein näistä sun päällä!
  Valitsisin myös itselleni sen!

 • Venla

  Pidän eniten tuosta viimeisestä toppi + housut -yhdistelmästä ja hankkisin luultavasti myös sen asun lahjakortilla.

 • Iikkis

  Pitkä pellavapaitis on paras. Niin yksinkertainen ja raikas.

 • Heini S.

  Sarastus-mekko on tilauksessa, vaikka luulin jo jääväni ilman. Pyysin kuitenkin ilmoittamaan jos kokoja saapuu lisää ja onnekseni sain vielä omani! Sulla ehdoton lemppari on haalari, super kaunis malli ja ajaton kuosi. Nanso on tehnyt upeaa työtä uuden mallistonsa kanssa.

 • Wilja

  Suosikkini tyyleistäsi näissä kuvissa on Luoto-toppi ja Helinä-housut, joista edellämainitun hankkisin itselleni!

 • Minttu

  Musta hauskuus on usein pukeutumisessa parasta, ja senpä vuoksi mun lemppari näistä on sivellin-haalari tuon söpön hatun kanssa, mutta kpvasti kilpailevana kakkosena haalari yhdistettynä rento-paitikseen.

  Mahdollista kuumaa kesää kauhulla odottaen valitsisin mallistosta pellavaa ja pellavaa ja pellavaa! Sarastus-mekko olisi ihana joka paikan mekko, mutta rento-paitiksessa voisi kuvitella olevansa vähän virallisemmalla asialla liikkeellä.

  • Minttu

   Haha, siis tietysti rento paitis, jonka nimi on Pellava :D piti palata tarkistamaan tuo nimi, kun nanson sivuilla oli vain joitakin samannäköisiä pellava-nimisiä paitiksia…

 • Kerttu

  Sarastus-mekko eli eka tyyli on upea. En ihmettele yhtään, että mekko myytiin loppuun.
  Itselleni ottaisin Luoto-topin tai puuvillaisia t-paitoja.

 • Tiuku

  Pellava-mekko sopii sinulle ja sen tai Sarastus-mekon voisin hankkia heti myös itselleni :)

 • Elmi

  Suosikki on tuo valkoinen mekko – lupaus kesästä <3

 • Veera

  Sinulla pellavamekko on ehkä ihanin! Itselle hankkisin Helinä-housut.

 • Hanna

  Sarastus-mekko!

 • Haalari on ihana ja sopii sinulle todella hyvin! Itselleni voisin myös sovittaa haalaria tai sitten kääntyisin pellavatopin tai pitkän paidan suuntaan.

 • Sanna

  Klassinen Sarastus-mekko sopii niin sinulle kuin minulle!

 • pippanen

  Sarastus- mekko on mieleinen !

 • Linda

  Mun suosikki on Luoto-toppi ja Helinä-housut. Ihana asukokonaisuus! :)

 • Elli

  Sinulla haalari näyttää upealta. Itse valitsisin mustan Sarastus-mekon, toivottavasti sitä tulee lisää!

 • Essi

  Tuo valkoinen pellavamekko on niin ihanan kesäinen ja siinä kuvittelisin itsekin mieluusti kulkevan kesähelteillä! :)

 • Sari

  Sarastus mekko ilahduttaa juurikin ajattomalla tyylikkyydellään, niin lyhyempänä kuin pidempänäkin. Ihana Look! :)

 • Iina

  Suosikkityylini on valkoinen pellavamekko, ja sen valitsisin myös itselleni :)

 • Johanna

  Lempparini on tuo viimeinen look ja itselleni hankkisin ainakin tuon kauniin Luoto-topin!

 • Aurora

  Pellava-mekko oli ihanin ja sen myös haluaisin

 • Kaikki ihania kesävaatteita. Suloinen pellavamekko on kuitenkin minun suosikkini.

 • Tua

  Ai vitsi, instan puolella äänestin jo tuota haalarilookia parhaaksi, ja itsellenikin sitä jo haaveilin, mutta nyt tuo valkoinen pellavamekko alkoi näyttää lähes vastustamattomalta!

 • Eveliina J

  Ihania asuja!
  Asut 3 ja 5 ovat erityisesti omaan mieleeni ja jomman kumman (tai kummankin) niistä valitsisin myös itselleni! ✨

 • Lellu

  Mun lemppari on noista tuo Suloinen pellavamekko. Se ois ihan täydellinen kesään. :)

 • Vivi

  Lempparini on tuo valkoinen mekko, mutta itselleni valitsisin jotakin hihallista, kenties tuon valkoisen paitiksen!

 • Eveliina Kolkka

  Sarastus-mekko pitkänä on mun lemppari!

 • Kaisa alanko

  Pitkä valkoinen pellavapaita

 • Tiina

  Pellava-mekko olisi aivan täydellinen.

 • M.M

  Helinä ja Luoto on sun päällä ihanimmat! Itselleni valitsisin myös ne, tai sitten pellava-paitiksen oliivinvihreänä!

 • Maija

  Ehdottomasti musta Pellava mekko <3 Niin kaunis ja ajaton!

 • Salla Ahonen

  Vika kokonaisuus sekä sinulle että minulle! =)

 • J

  Pellava-mekon kanssa kiva tyyli. Se taitaisi myös valikoitua omaan kaappiin!

 • Katri

  Sarastus

 • Jokke

  Sivellin-haalari on suosikkini ja samaa kuosia tekisi mieli hankkia itsellenikin.

 • Anu

  Näistä tyyleistä ehdoton suosikki oli Pellava-mekko tai Helinä-housut ja Luoto-toppi. Itselleni ottaisin kuitenkin Pellava-paitiksen oliivinvihreänä.

 • Susanna Siikava

  Pellava – mekko

 • Tanja Ahtiainen

  Oma suosikkini valkoinen pellavapaita ja Sarastus-mekko. Jos mekkoa ei paikallisessa Nansossa enää ole, hankkisin paidan.

 • Raili Juvonen

  Helinä housut ja luoto toppi. Housut ostaisin..:)

 • Liisa

  Ehdottomasti Sivellin-haalari! <3

 • Maiju

  Tuo Sivellin-haalari on kyllä tosi kiva sekä sellaisenaan että pellavapaitiksen kanssa! Itselle hankkisin varmaan oliivinvihreän pellavaisen paitamekon.

 • Katja

  Luoto ja helinä on ihana yhdistelmä

 • Heidi

  Helinä-housut ihanat sekä sun päällä että olisivat myös oiva lisäys omaan vaatekaappiini myös!

 • tiitu

  Kiinnostavin tyyli on musta mekko. Itselleni valitsisin Luoto-topin.

 • Päivi

  Pellavamekko on kaunis, tosin vitivalkoinen ei ole mun sävyni! Myös vikan kuvan toppi ja housuyhdistelmä on ihan! mutta lyhyelle ihmiselle niin kuin mulle, ei nanson housumitoitukset istu, varsinkaan näistä vajaamittaisista

 • Katri

  Tuo haalari on ihana ja sellaisen ottaisin mielelläni itsellenikin!

 • Iituuu

  Suosikkini on Helinä-housut ja Luoto-toppi. Tilaisin ainakin mustan Hulda-tunikan :)

 • Kaisa

  Sivellin-haalari on mun suosikki

 • Tiiduli

  Nää kaikki on sun päällä tosi kauniita ja voisin itsekin käyttää niistä mitä vain! Musta mekko ja musta toppi ja housut on kaikkein lemppareimmat. Toppi ja housut vaikuttaa käytännölliseltä, mutta oikeasti tykkäisin mekosta eniten

 • Jasmin

  Sivellin-haalari on suosikkini näistä! Itselleni valitsisin mustat Sarastus-housut tai valkoisen pellavaisen paitapuseron.

 • Arja Kemppainen

  Sarastus-mekko – tyyli on suosikkini vaikkei se itselle passaisikaan. Hankkisin lahjakortilla jotain pellavaista.

 • Tarja

  Helinä-housut ja Luoto-toppi – tämän kokonaisuuden ottaisin omaan kaappiini heti! <3 Itse asiassa täytyy kyllä tutustua noihin housuihin, sillä näyttävät juuri sellaisilta, joita olen tässä kesäksi mielinytkin.

 • Katar

  Sun päällä paras look on ehdottomasti sivellin-haalari ja söpö hattu. Itselle tilaisin testiin Helinä-housut ja mätsäävän topin.

 • Sulle sopii parhaiten haalarityyli, vaikka muutkin toki olivat ihania. :) Itselleni ottaisin joko haalarin tai pilkkuhousut kera mustin topin.

 • Katariina

  Suosikkini on valkoinen pellavamekko!

 • AK

  Sarastus mekko, lyhyt, paras

 • Noora S

  Ihanin tyyli on valkoinen pellavamekko ja olkihattu. Itselle voisi sopia tuo haalari. :)

 • Seija Backman

  Pitkä, ihana pellava-paitis

 • Elisa

  Helinä & Luoto on suosikkini. Lahjakortin käyttäisin Luotoon ja taitaisi sillä vielä jotain muutakin kivaa saada :)

 • Taimi Virtanen

  Pellavamekko minun suosikki.

 • Hannele Anttila

  Pellava paitis + sivellin haalari -kokonaisuus miellytti kovasti silmääni. Olisi myös paljon omaa tyyliäni.

 • Mimma

  Suosikkini on ensimmäinen asu. Itselleni hankkisin aiemmin nähdyn keltaisen mekon :)

 • Nin a

  Luoto+Helinä

 • Jaana

  Haalari löytyy jo, joten helinä housut ja toppi

 • Hennas

  Sivellin -haalari on myös minun mieleeni ja hyvänä kakkosena tulee Sarastus -mekko. Itselläni näkisin päällä juurikin Sivellin -housut tai Sarastus -mekon. Mukana kisassa!

 • HJ

  Suloinen pellavamekko on suosikkini kuvista ja haluaisin myös itselleni.

 • Saara

  Tyyleistä suosikkini on Helinä-housujen ja Luoto-tilin yhdistelmä. Itselleni valitsisin pitkän pellavapaitiksen, sitä olen jo tovin himoinnut kesäksi:)

 • Jonna

  Olen jo hankkinut mustan sarastus-mekon ja pitkän valkoisen paitiksen. Pellava-mekko houkuttelisi vielä. Tämä on kyllä niin ihanan ajaton mallisto.

 • Annu Kuikka

  hei! kaikki kuvat ja asuyhdistelmät olivat todella hienosti valittu ja näyttivät kauniilta.Eniten minua viehättivät pellava-asut; pitkä jakku ja hihaton pusero.

 • Jonnis

  Tykkään eniten Luoto-topista ja Helinä-housuista, tyylikäs kombo! Nämä hankkisin myös itselleni – Nansolla on design kohdallaan, tykkään!

 • Anu

  Sarastus-mekko on suosikkini. Hankkisi varmaan Sarastus-housut tai jotain muuta pellavaista.Pellava on ihana materiaali etenkin kesähelteillä.

 • Pieta

  Pellavamekko tai pellavapaita!

 • Suvi

  Lemppari oli Helinä-housut yhdistettynä Luoto-toppiin. Lahjakortilla lunastaisin itselleni saman setin tai ehkä veikeän Sivellin-haalarin.

 • Sanna

  Haalari ja paitis näytti todella hyvältä yhdessä. Itselleni ottaisin jomman kumman

 • Katri

  Sarastus-look on suosikkini! Miten ihanan ajaton mekko. Ostin juuri nansolta Vieno t-paidan, ja olen koukussa! Minulla ei ole koskaan ollut niin mukavaa paitaa. Valitettavasti kokoni on verkkokaupasta jo loppuunmyyty. Tulisipa sitä lisää, ja mielellään muissa väreissäkin.

 • Hanne

  Suloinen pellavamekko on viileän näköinen ja suosikkini.
  En osaisi tässä välttämättä päättää ottaisinko vaalean vai oliivinvärisen. Mutta pellavamekon hankkisin.

 • Kaisa

  Suosikkini on sarastus-mekko. Tyylikäs, klassinen, todella monikäyttöinen.

 • Noora

  Suosikkini on Pellava-paitislook. Itsellenikin ottaisin juurikin tuon paitiksen. :)

 • Kaisa

  Sivellin-haalari on suosikkini. Hankkisin kesäksi Luoto-topin tai mekon.

 • Anni

  Nuo Sivellin- ja Helinä-kuosit on molemmat mahdottoman ihania! Itselle ehkä ottaisin Palaset-hameen.

 • Anna-K.

  Haalari on hauska!

 • Riitta T

  Sivellin-haalari on mielestäni sinulla hauskin vaate!
  Itselleni haluaisin pitkän pellava-paitiksen, mutta mustana, jos sitä on. Käy minkä kanssa vaan ja myös pelkästään. Ihana vaate!

 • Jenni

  Ihanin asukokonaisuus sinulla on valkoinen Pellava-mekko, jonka haluaisin myös itselleni!

 • Kirsti vuori

  Sivellin housut ja luoto paita . Tätä ei kyllä ollut vaihtoehdoissa

 • Outi

  Sivellin haalari näyttää ylläsi tosi kivalta! Jos voitto osuu kohdalle itselleni valikoituisi varmaankin pellavapaita/mekko tai Luoto-toppi <3

 • Mimu

  Vaikea valinta, mutta varmaan tuo Pellava-mekko on mun lemppari. Itselleni ottaisin Juuli-mekon :)

 • Anne Tamminen

  Sivellin -haalari, aika monta muuta vaatetta noista jo odottaa kesää kaapissa.

 • Maarit

  Minun silmääni miellyttää eniten Sivellin-haalari. Ihanaa, että kesän vaatemuoti on rentoa ja runsasta. Maksimekko on haaveissa kesäksi.

 • Tiina

  Sivellin-haalari on suosikkini :)

 • Ulla

  Haalari on mun lemppari

 • Jane

  Kyllä se on sama kuin kuvausassistentillasikin eli pellava-paitis ja Sivellin-haalari.

 • Satu

  Tuo valkoinen pellava-mekko. Sen valitsisin myös itselleni.

 • Laura

  Olen etsinyt itselleni juurikin tuollaista ajatonta ja simppeliä valkoista pellavamekkoa. Tässä se nyt vihdoin olisi! Hyvästä laadusta kielii, että vaate suorastaan paranee vanhetessaan. Tästä tulisi varmasti luottovaate :)

 • -Selma-

  Suosikkini tyyleistä on Helinä-housujen ja Luoto-topin yhdistelmä. <3
  Voisin hankkia tämän myös itselleni.:)

 • Terhi Siirala

  Toppi & housut yhdistelmä on ihana ylläsi. Minun vaatekaappini parhaiten sopisi Sarastus-mekko.

 • Laura

  suosikkini on helinä housut. Huokuu ihanaa tunnelmaa. Upeat!

 • Mariella

  Helinä-housut ja Luoto-toppi on suosikkikokonaisuuteni. Luoto-topin hankkisin omaan vaatekaappiini.

 • Oi miten kaunis tuo haalari! <3 Mie yleensä käytän vain mekkoja ja hameita, mutta tuossa haalarissa on sitä jotain – varmaan tuon hankkisin arpaonnen sattuessa kohdille. :) Upeita kuvia!

 • Nina

  Pellava-mekko on aivan täydellinen klassinen kesävaate! Tykkäsin myös culottes-housuista, mutta valkoinen mekko on silti jotenkin vaan niin kesää henkivä että meni ykköseksi. Ehdottomasti omalla haavelistallani :)

 • Riikka V

  Suosikkiasuni näistä on Sivellin-haalari. Aurinkolasit ja baskeri käyvät asuun tosi hyvin! Jos voittaisin, tilaisin itselleni ainakin valkoisen Block t-paidan. Myös keltainen Sarastus mekko lyhyenä mallina olisi ihana kesään. :)

 • Päivi

  Sinulla suosikkini on Sivellin-haalari, mutta en tiedä olisko se minulle sopiva, koska olen alle 160 cm, niin yläosa saattaa olla liian pitkä.

 • Mirva

  Suosikkini on Helinä -housut ja Luoto -toppi. Itselleni voisin hankkia myös nuo housut tai sitten pellavapaidan.

 • Kirsi Portaankorva

  Pellavamekko, ehdottomasti!

 • Irkku O.

  Helinä + Luoto

 • Ulla

  Sarastus mekko. Ihan paras!

 • Tarja

  Suloinen valkoinen pellava-mekko ja olkihattu, klassinen kesäasu on minun suosikkini :)

 • Maarit Turunen

  Pellava-paitis, ehdottomasti. Eniten minua.

 • Tarja Häkkinen

  Sinulla Sivellin haalari ihana,itselle kävis tuo Sarastus mekko.t:Taku

 • Paula Jurkkola

  Pellavamekko. Simppeli ja hyvän pituinen. Täydellinen kesämekko :)

 • meeri

  Suosikkini on musta sarastus-mekko, näyttää mukavalta ja samaan aikaan tyylikkäältä, sekä sinun päälläsi, että voisin kuvitella sen itsellenikin.

 • Jenni

  Luoto-toppi yhdistettynä Helinä-housuihin miellyttää omaa tyyliä eniten ja kaappiini hankkisin ehdottomasti samaiset housut.

 • Virta

  Sarastus mekko näyttää hyvältä, Luoto toppi menisi tilaukseen.

 • Assi

  Sivellin-haalari iski itseeni eniten. Lahjakortilla ostaisin Boxi-teeppareita ehkä parissakin sävyssä. :)

 • Ansku

  Sarastus mekko olisi kiva ja monipuolinen, lisäksi tuo sivellin haalari kiinnostaa ja näyttää kivalta, vaikken haalareista yleensä välitä.

 • Olivia

  Suosikkini oli Sarastus-mekko ja itselleni haluaisin Pellava-paitamekon. Nansolla on kyllä todella paljon ihania pellavavaatteita, joita olisi mukava kokeilla.

 • Annikkimannikki

  Minun lemppari on ehdottomasti Helinä-housut ja Luoto-toppi. Nämä voisi asustaa lukuisilla erilaisilla asusteilla, että menisi moneen. Bleiserin kanssa olisi töissä aika smart, mutta silti sopivan boheemi ;)

 • Oona

  Ah monta niin ihanaa vaatetta! Ajattomuutta ja ajan hengelle sopivaa hassuttelua samassa paketissa. Sarastus-mekko oli molemmissa pituuksissa iätön ja ihana. Sivellin kesän perutuille festareille nappi.

 • Lilli

  Sivellin-haalari on näistä ehdottomasti oma suosikki! Haalarien ylimpänä ystävänä juuri muunlaisia vaatteita ei kesällä tule paljoa pidettyä. Mutta Nanson kesän valikoimasta myös Luoto-mekko ja Helinä-mekko vaikuttavat sen verran ihanilta, että tekisivätköhän ne minusta vihdoista viimein mekkoihmisen? Jonkun näistä kolmesta ostaisin, jos arpaonni suosii :)

 • Piio

  Sivellin- haalari on kiva ja hyvännäköinen. Voisin itsekin kantaa tuota vaatetta- kuten kaikkia noita muitakin asuja :)

 • Solie

  Luoto toppi ja Helinähousut!

 • sarik

  Helinä-housut ja Luoto-toppi miellyttää omaa silmääni eniten, ja ehdottomasti ottaisin itsekin nuo housut. :)

 • Maija

  Helinä-housut ovat ihanat! Tykkään kyllä kaikista stailauksista, mutta Sivellin-haalari tai nuo housut kyllä ovat suosikkini.

 • Saara

  Suosikkini on Sivellin-haalari :)

 • Merja

  Näistä oma suosikkini on Pellava-mekko, mutta tykkään myös yhdistelmästä toppi & pliseeratut housut.

 • Siru

  Sun päällä suosikkini on kaunis valkoinen kesämekko, itselleni valitsisin haalarin.

 • Kati

  No nyt oli monta kivaa, vaikea valita… Sarastus-mekko oli ihana, koska mekot on vaan aina kivoja. Sivellin-haalari oli hauska, sen haluaisin käydä itsekin sovittamassa. Ja Pellava-paita täytyy käydä poimimassa omaan vaatekaappiin, monikäyttöinen ja ihana!

 • Leena Ketola

  Rakastan pellavavaatteita. Ne ovat kevyitä, ilmavia ja tyylikkäitä

 • Taina Kanerva

  Hyvältä näyttää! Pitkä pellavamekko suosikki.

 • Oi, kyllä tuo Sarastus on kaunis! Se on niin helppo asustaa erilaisiin tilaisuuksiin, että se tulisi todella käytettyä.

 • Minna

  Rento pellava – paitis look on suosikkini.
  Haalaria hieman vierastan, siispä jos voittaisin hankkisin tuon paitiksen. Ja valkoisena.
  Luoto- toppi voisi olla myös hyvä vaihtoehto.

 • Katri

  Pidin eniten viimeisestä asukombosta ja itseä kiinnostaisi juuri se toppi. Kesää odotellessa!

 • Gitta

  Suosikki asu on sarastus mekko, aivan täydellinen Suomen kesään!

 • Eveliina

  Helinä-housut ja Luoto-toppi oli suosikkini. Itse ostaisin Luoto-topin.

 • Linda

  Sivellin-haalari!!!

  Aivan ihana simppeli printti ja haalari malli vaikuttaa itselleni juuri passelilta

 • Marjut

  Sivellin-haalari on suosikkini! Voisin kuvitella käyttäväni sitä kesällä :-)

 • Tuula Penttilä

  Pellavainen sarastus mekko

 • Minna

  Vaikea valinta, luoto+helinä sekä sivellinhaalari ovat suosikkeja! Sivellin-housut taitavat päätyä itsellä ostoskoriin:)

 • Hanna Rajala

  Pellava mekko on ihan kesään kuuluva must-have minulla

 • Un_ni

  Paras asu on tuo Sarastus-mekko. Harmi vain että itse taidan joutua välttelemään mekkoja tulevana kesänä – imettävälle äidille mekko ei ole se käyttökelpoisin vaate.

 • Pitkä pellava paitamekko aivan ihana.

 • Maisamiisa

  Sivellin haalari <3

 • Minna Jakobsson

  Kaikki ihania! Itselleni olisi varmaan juuri Tänä kesänä eniten käyttöä Luoto topille ja Helinä housuille, sopisivat niin tulevaan kesätyöhön!

 • Jaana

  Sarastus pellavamekko kaunis ja monikäyttöinen.

 • Meri

  Helinä-housut

 • Maija

  Rento pellavapaitis look on paras ja pellavapaitiksen haluaisin itselleni. :)

 • Anne

  Tykkäsin kaikista tyyleistäsi, mutta haalari olisi ehkä tällä kertaa kaikista kiinnostavin itselle

 • Ella

  Pellava-mekko näyttää niin kesäiseltä! Vähänkö sulla on varmaan ollut kylmä kun ootte kuvannu tyylejä. Itselleni sattaisin valita Pellava-paitiksen mekoksi tai Helinä-housut.

 • Sipe60

  Siro salsahenkinen mekko on aika ihku ja kesäisenoloinen

 • Claudia

  Sarastus mekko on suosikkini. Harmi että on loppuunmyyty. Ehkä hankkisin sen lyhyempin version.

 • Virve Timonen

  Vaikea valita tyyleistä suosikki. Saraste mekko on ihana. Mutta ehkä Luoto-toppi ja Helinä-housut vievät kuitenkin voiton. Itselleni hankkisin Luoto-topin sekä -housut. :)

 • Hanna

  Suosikkini on haalari, erityisesti tykkään siitä paitikseen yhdistettynä!

 • Heleena

  Suosikkini on Luoto toppi ja helinä housut

 • jenni

  Luoto-toppi on kaunis ja sen ottaisin mieluusti itsellenikin.

 • Aino

  Tuo sivellin-haalari oli ihanan näköinen! Se ehkä itseäkin kiinnostaisi, tai sitten helinä-printti.

 • Sivs

  Upeita kuvia! Oma lempparilookkini oli ehdottomasti tumma, pellavainen Sarastus-mekko. Mieluiten hankkisin kyseisen tuotteen arpaonnen sattuessa kohdalle, mikäli tuotetta suinkin olisi silloin saatavilla.

 • AnnaH

  Sivellin-haalari on aika ihana!

 • Pupu

  Luoto-toppi! Sen myös hankkisin.

 • Julia

  Tuo valkoinen pellavamekko on aivan valloittava! Sinun päälläsi upea, ja ottaisin myös itselleni:))

 • Aila

  Sarastus- mekko on ihana. Kaunis ja rento.
  Viimeinen asu on hieno yhdistelmä.

 • Xeveliina

  Pellava-mekko oli täydellinen kesäasu sinulle ja itse pukeutuisin vaikka koko kesän Sarastus-mekkoon. :)

 • Eija

  Luoto ja Helinä…IHANAT!

 • Miia

  Pitkä pellavapaitis on ihana!

 • Kati

  Paras lookki on tuo valkoinen pellavamekko! Itselleni haluaisin Helinä-housut ja Sivellin-haalarin.

 • jenni

  Pellavapaitis on suosikkini! :)

 • Heidi

  Sivellin haalari ja pellavapaitis. Keveää ja monikäyttöistä!

 • Annika

  Haalari sopii tosi kivasti sinulle! Itselleni valitsisin varmaan Luoto -mekon :)

 • hande

  Suosikki look on Sivellin haalari! Istuu sinulle todella hyvin :) Kuten kaikki muukin kyllä! Itselleni ottaisin ihanan pellavamekon.

 • Maria

  Luoto-toppi ja Helinä-housut on sinun päälläsi suosikkini, mutta itselle valitsisin varmaankin pellava-mekon. :)

 • Lilli

  Helinä-housut ja Luoto-toppi on kyllä mielestäni ihanin asukokonaisuus. Klassinen ja niin moneen sopiva. Varmaan hankkisin ne itsellenikin, mutta tuo housujen joustavuus ja koko mietityttävät, kun olen vähän reitevä, mutta muuten M-kokoinen. On tosi vaikeaa löytää istuvia housuja. Saattaisin siitä syystä kallistua johonkin pitkään mekkoon. Ostin Nansolta sun inspiroimana kerran yhden mekon, mutta se tuntui lopulta liian lyhyeltä ja pistin kiertoon kirppiksellä. Ihanaa, että nyt on noin pitkiä ja reiluja mekkoja. Me likes!

 • Mette

  Pellavamekko!

 • Kirsi Haapasalo

  Suosikki ehdottomasti Sarastus- mekko ja sen myös hankkisin itselleni.

 • Hannele

  Pellava-mekko on niin ihana, kuuluu kesään!

 • Tia-Riikka Ronimus

  Näistä Pellava-mekko on upein mielestäni, itse varmaan ostaisin Nansolta Mikado-mekon ja pellavahousut:)

 • Anne

  Helinä-housut ja Luoto-toppi näyttää kivalta! Voisin hankkia ne itsekin :)

 • Pia

  Haalari olisi ihana

 • Marika

  Haalari on kyllä ihana! :)

 • pikku-oRkki

  Pitkä Sarastus-pellavamekko vaikuttaa just sellaiselta supersimppeliltä vaatekappaleelta, jonka voi vaan heittää päälle sen enempiä miettimättä melkein mihin tahansa tilanteeseen!

 • Päivi

  Mielestäni Helinä-housut ja Luoto toppi on tosi kiva yhdistelmä ylläsi. Tuon topin nyt ainakin voisin ottaa kaappini täydennykseksi.

 • Johanna

  Ihastuttava Sarastus-pellavamekko on suosikkiasuni! Ostoslistallani olisi klassisia ja monikäyttöisiä vaatteita kuten Pellava-paitamekko. Haalari olisi omaan makuuni kokomustana täydellinen. <3

 • Kiki

  Sivellin-haalari ja pellavapaitis sopivat sinulle todella hyvin! Omaksi suosikiksi kohosi Helinä & Luoto -yhdistelmä. Kauniita ja ajattomia malleja ovat kyllä kaikki.

 • Anna-Leena

  Valkoiset pellavat olivat suosikkejani ja niitä varmaan valitsisin jos voittaisin.

 • Annu

  Sarastus näyttää kivalta. Valitsen sitten jos voitan. Valkoista pellavaa kesäksi, helteellä ihan parasta

 • Sirpa

  Suosikkini on Helinä-housut ja Luoto-toppi. Haluaisin itselleni valkoisen Pellava paidan.

 • Heidi Salo

  Sivellin-haalari on täysi kymppi ❤️❤️❤️. Ostin sellaisen itselleni pari viikkoa sitten. Jos voittaisin lahjakortin, ostaisin tuon ihanaakin ihanamman valkoisen pellavamekon .

 • Susci

  Itselleni valitsisin Sarastus-mekon, mutta Sivellin-haalari oli ihana ja sopi sinulle tosi hyvin.

 • Liina

  Sarastus on aivan ihastuttava, sen ehdottomasti hankkisin, sellaisena saatavilla olevana lyhyenä siis. :)

 • Charlotte

  Helinä-housut ja luotto-toppi! Menisi niin moneen tilanteeseen ja selvästi mukavat päällä.

 • Tarja

  Sivellin-haalari on suosikki.

 • Heippa

  Sivellin- haalari on suosikkini ja sen myös itselleni hankkisin jos arpaonni suosii

Related posts