28/04/20

Kaunista, voimallista ja tanssittavaa

3 72

Yksi tämän kevään parhaista musiikkilöydöistä omilla soittolistoillani on ollut George Fitzgeraldin All That Must Be, joka itse asiassa julkaistiin jo pari vuotta sitten mutta eksyi minun kuunneltavakseni vasta nyt. Kun kyse ei ole mainstream-musiikista, jonka artistit tulevat vastaan sosiaalisessa mediassa ja uutisissa, tuntuu, että suuri osa uusista julkaisuista menee itsellä ohi, ellei oikein erikseen ota asiakseen seurata. Mutta eipä tuo niin vakavaa – pari vuotta sinne tai tänne. Hyvä musiikki on hyvää vuodesta toiseen.

Brittimuusikko George Fitzgerald kuuluu ehdottomiin lemppareihini elektronisen musiikin saralla All That Must Be on aivan SAAKELIN kova levy. Olen viime viikot kuunnellut sitä lähes päivittäin ja albumilla ei ole ainoatakaan “täytebiisiä”, vaan jokainen raita on ihan loistava. Albumi on soljuvan yhteinäinen kokonaisuus, vaikka suosikikseni noussut Burns vie intensiivisellä voimalla tanssilattialle ja heti sen perään Roll Back hellii pehmeämmillä soundeilla. On pakko todeta, että harvoin kuulee yhtä musiikillisesti tyydyttävää biisiä kuin Burns. Vahva suositus siis sekä sille että koko levylle: kaunista, tunteikasta, voimallista ja mukaansa tempaavaa. Jos tykkäät esimerkiksi Caribousta tai Bonobosta, deep house -meiningeistä ja melodisesta konemusiikista, tykkäät todennäköisesti tästä.

PS. Viime viikon #teknokeittiö live -soittolista löytyy nyt Spotifysta. :)


Tags:

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • anniM

    Hei, Sulla on aina niin hyviä musavinkkejä, mutta olisiko sulla myös joku hyvä keino miten ottaa vinkit talteen? Kun aina ei just silloin ehdi tai pääse sitä kuuntelemaan ja tsekkaamaan, niin olisi kiva jotenkin ottaa nimi muistiin. Omiin muistiinpanoihin toki joo, mutta… Spotifyssä olen kokeillut käydä tykkäämässä vaikka artistin suosituinta biisiä, jotta se jäisi jonnekin talteen, mutta ei se lopujen lopuksi ole kovin toimiva keino. Voikun spotifyssä voisi käydä tägäämässä artistille leiman että ”tsekkaa tämä”!
    Kiitos Township Rebellionista! Täydellistä taustamusaa <3

    • Kiva kuulla, että musavinkeistä on löytynyt mieluisia biisejä ja artisteja! :) Luulen, että järkevin tapa laittaa biisit talteen olisi esimerkiksi tehdä kokonaan uusi oma soittolista, johon laittaisi aina nämä tsekattavat biisit. Siellä ne ovat sitten tallessa sitä hetkeä varten, kun on aikaa kuunnella. :) Voisiko tämä toimia?

  • Hieman iisimpää mutta erittäin hyvin tunnelmanluovaa ambient-konehuttua on Banco de Gaia, aloita vaikka Farewell Ferengistan -levystä. Uskoisin et uppoaa pupulle=)

Related posts