12/03/20

Keväästä vihreänä

2 63

*Geelikynnet minulle tarjoaa Bio Sculpture

Minulla on ollut nyt viime viikkoina näissä kynsijutuissa vähän sellainen hulluttelufiilis. Tai siis onhan minulla vuosien varrella ollut ties miten älyttömiä kynsikoristeluita, mutta jostain syystä nyt tänä keväänä on houkuttanut sellainen ihan uudenlainen väripaletti. On tehnyt mieli valita kynsiin sellaisia sävyjä, mitä en koskaan ennen olisi tullut varmaan edes harkinneeksi. Edelliset kellanoranssit kynnet olivat ensimmäinen askel tuonne epämukavuusalueelle ja sama meno jatkuu! Jostain syystä tällä kertaa puhutteli tällainen oikein kirkas vihreän sävy, josta tulevat mieleen keväällä puihin puhkeavat hennot uudet lehdet. Enpä olisi koskaan arvannut tällaista sävyä kynsiin laittavani, mutta nyt kun se on siinä, tykkään ihan älyttömästi! Eivätpähän ainakaan ole tylsät!

Bio Sculpturen värikartta on niin älyttömän laaja, mutta sitä aina huomaa jumiutuvansa joihinkin tiettyihin lempisävyihin, joita tulee valittua vuodesta toiseen. Nyt olen ottanut vähän sellaiseksi haasteeksi kokeilla ihan uudenlaisia sävyjä, sillä vaihtoehtoja toden totta riittää. Katsotaan siis, miten tämä värikokeilu-episodi tästä etenee… Mutta mitäs tykkäätte näistä kreiseistä vihreistä kynsistäni?

Aiempia kynsi-inspiksiä pääsette selailemaan tämän linkin kautta. Ja kiinnostuneille tiedoksi, että käyn laitattamassa omani Bio Sculpture Salongissa Helsingissä.

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts