4/03/20

Afterwork-podcast: Raastava ulkopuolisuuden tunne

2 80

Melkein jokainen on varmasti kokenut ulkopuolisuuden tunnetta. Se voi iskeä parhaiden ystävien tai jopa oman perheen seurassa. Afterworkilla pohditaan tänään, että mistä tunne oikein kumpuaa ja mitä ulkopuolisuuden tunteelle oikein voisi tehdä?

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)


Photo: Janita Autio

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • ƒƒƒ

    Hei! En halua olla ankea, mutta lupailit 27.2. World Vision -raporttia ”ensi viikolla” ja viikko meni jo. Itse näen sangen problemaattisena, että nykyisinä aikoina lennätetään Suomesta Afrikan mantereelle joukko bloggaajia, joista suurin osa ei edes ole kirjoittanut aiheesta mitään. Mielestäni yksi bloggaaja olisi riittänyt.

    • Valitettavasti postauksen julkaisu viivästyy minusta johtumattomista syistä alun perin suunnitellusta, mutta se on kyllä tulossa. Mitä tulee reissuun, niin paikan päällä itse käyneenä koen, että on aivan eri asia kirjoittaa itse nähdystä ja koetusta kuin valmiista tiedotemateriaaleista. Tässä aiemmassa postauksessa avataan myös syitä, miksi tämän tyyppiset matkat ovat järjestön näkökulmasta toimiva ratkaisu markkinoinnillisesti:
      https://pupulandia.fi/2020/01/19/tarkea-tehtava-kummina/

Related posts