26/02/20

Afterwork-podcast: AW goes Kaverin Puolesta Kyselen

2 53

Katastrofaalinen ensisuudelma, märät housut ja shokki kodinkoneostoksilla. Muun muassa nämä ”kavereiden” tarinat kuullaan viikon jaksossa, joka on tribuutti yhdelle meidän suosikki-podcasteistamme. Mukana tietenkin myös KPK eli karmaisevan paha kysymys, jonka takana ovat ketkäs muutkaan kuin alkuperäisen Kaverin Puolesta Kyselen -podin Tiia ja Anna.

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Janita Autio

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • KKKKKKKKKKKK

    Sori, en jaksa kuunnella podcasteja. Koska kirjoitat World Vision -matkasta? Käyn täällä kuikuilemassa harva se päivä! Aika pitkään tuntuu kestävän… Kehitysapu kiinnostaa, mutta vain Lähiömutsi tuntuu kirjoittaneen aiheesta. Outoa!!!

Related posts