19/02/20

Afterwork-podcast: Saako lapsista julkaista kuvia somessa?

1 49

Kun lasten valokuvat ovat siirtyneet sosiaalisen median myötä perhealbumeista nettiin, onkin vastassa monenlaisia kysymyksiä. Missä menee raja, mitä vanhemmat saavat julkaista ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon? Mukana keskustelussa on Papupata-podcastista tuttu, pian kolmen lapsen äiti Sara Parikka.

Ja hei, Afterwork-podcastilla on oma Instagram-tili, joten tule ystäväksemme myös siellä! Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Lilli Salminen

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • V

    Puhutteleva aihe näin tietojenkäsittelijän näkökulmasta. Mielenkiintoista olisi ollut myös kuulla enemmän lainsäädännöllistäkin asiaa; tietosuojavaltuutetulla ei kai olisi ollut resursseja tulla keskusteluvieraaksi, mutta vaikkapa asianajajan pohdintaa yksityisyydensuojasta.

Related posts