24/01/20

Ultimaattinen hyvän mielen biisi

74

Kuuntelen pääasiassa melankolista musiikkia, mutta joskus joku vähän positiivisempikin meininki onnistuu kolahtamaan. Viime aikoina ylivoimaisia lempparibiisejäni on ollut japanilaisen Yosui Inouen Pi Po Pa, joka saa joka kerta hymyn huulille ja mielialan korkealle. Tässä on jotain niin sympaattista ja soundimaailman perusteellaihan aluksi luulin, että biisi on peräisin jostain Afrikan suunnalta, mutta artisti paljastuikin tarkemmalla tutkailulla japanilaiseksi. Ja sain selville, että Yosui Inoue on itse asiassa Japanissa ihan supersuosittu ja 70-luvulla hänen albuminsa oli ensimmäinen LP-levy, joka ylitti pelkästään Japanissa yli miljoonan myydyn levyn rajan. Tämä nimenomainen biisi on julkaistu alun perin vuonna 1990, mutta se on edelleen 30 vuotta myöhemmin ihanan ajatonta hyvän tuulen musiikkia. Tämä on ihana!

Lisää biisisuosituksiani pääset kuuntelemaan täältä sekä täältä.

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts