12/01/20

Sunnuntait ovat jazzille

1 72

Tämä on ollut yksi niistä sunnuntaista, kun löhöilin peiton alla puoli neljään. Joskus sitä saattaa tuntea syyllisyyttä ”haaskatusta” päivästä, mutta ei tänään. Tänään nautiskelin vain ja sallin itselleni päivän, jona ei tarvinnut saada aikaan yhtikäs mitään. Köllöttelin tyytyväisenä peiton alla, kun minulle kannettiin aamupalaleipiä suoraan sänkyyn ja kaiuttimissa pauhasi Portico Quartetin Dissident Gardens, joka lukeutuu minun kirjoissani sinne maailman ihanimmat biisit -kategoriaan. Voikohan parempaa ollakaan… Sydän oli pakahtua, kun se taivaallinen pianomelodia kappaleen loppupuolella kajahti jälleen ilmoille. Kuolisin varmaan onnesta, jos joskus pääsisin kuulemaan tämän livenä, mutta olen valmis ottamaan sen riskin.

Sitä odotellessa kuuntelen tätä repeatilla täällä kotisohvalla ja itkettää vähän, koska on niin ihana. Tee sunnuntaistasi vähän parempi ja kuuntele sinäkin. Viime vuoden lopulla ilmestyneellä Memory Streams -levyllä julkaistu biisi on todellakin yksi kauneimmista ikinä.


Tags: ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ada

    Mun piti tulla sua kiittämään aiheesta jazz. Meillä on todella erilainen musiikkimaku kanssasi ja olen usein skipannut musavinkkisi. Jotenkin kuitenkin jazz jäi sun blogista kummittelemaan alitajuntaan ja jonkun vinkkaamasi biisin päätinkin joululomalla kuunnella. Siitä lähti valtava lumipalloefekti ja nyt olen kuunnellut jazzklassikoita koko joululoman. Joku käsittämätön haltioituminen tähän genreen tapahtui, joten kiitos siitä. Ja tää linkkaamasi biisi on ihana!

Related posts