27/12/19

Luottokosmetiikkaa apteekista: 5 lempituotetta ACOlta (+ kisa)

172 116

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ACO

Herkän ja vaativan ihon kanssa useamman vuosikymmenen tässä jo eläneenä olen lukuisia kertoja puhunut siitä, ettei todellakaan ole ihan yksi ja sama, millaisia tuotteita kasvoillensa uskaltaa laittaa. Olen jo vuosia luottanut ihonhoidossa huolellisesti tutkittuun apteekkikosmetiikkaan sekä herkän ihon luonnonkosmetiikkaan. Sekä apteekkikosmetiikan että luonnonkosmetiikan puolelta löytyy niin suosikkeja kuin tuotteita, jotka eivät herkälle ja atooppiselle hipiälleni sovellu, joten arvostan suunnattomasti niitä hyviksi havaittuja merkkejä ja -tuotteita, joihin voin luottaa. Ruotsalainen apteekkikosmetiikkasarja ACO on yksi niistä, joiden joukosta löytyy monta lempparia – uusimmat hiljattain lanseeratusta ja erityisesti herkälle iholle kehitellystä Sensitive Balance -sarjasta.

ACOn juuret ulottuvat vuoteen 1939 asti, jolloin brändi tuotiin markkinoille Ruotsin apteekkien omana tuotemerkkinä. Tänä vuonna 80 vuotta täyttänyt ACO on alusta asti halunnut tarjota korkealaatuisia ihonhoitotuotteita kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille ja kaikkina vuodenaikoina – pohjoiset ilmasto-olosuhteet ja sen haasteet ihonhoidolle huomioiden. Siinä sivussa firma on halunnut lisätä ihon terveyteen liittyvää tietoisuutta ja osaamista sekä kehittää ihonhoitoa määrätietoisesti eteenpäin. Arvostan suuresti sitä, että tuotteet ovat lempeitä paitsi iholleni, ne ovat sitä myös luonnolle. Tässä jutussa valotan vähän ACOn filosofiaa ja toimintaa niin tuotekehittelyn kuin ympäristöasioidenkin suhteen sekä jaan muutaman vinkin omista tuotesuosikeistani.

ACOn laboratorio sijaitsee Tukholman kupeessa Kistassa (missä olen itse asiassa itsekin päässyt vierailemaan jokunen vuosi sitten) ja ammattitaitoa toimivien koostumusten ja tehokkaiden ainesosien täydelliseen harmoniaan on tosiaan ehditty hioa jo 80 vuoden ajan. Herkän ihon omistaja arvostaa ACOn slogania ”huolellisesti valittu, huolellisesti karsittu”. Etenkin perioraalidermatiitin kanssa kamppailleena täytyy olla todella tarkka siitä, millaisia tuotteita iholla uskaltaa käyttää ja paras kuulemani neuvo tähän asti on ollut minimoida iholle levitettävien ainesosien määrä: mitä pienempi, sen parempi. Siksi arvostan sitä, että tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt ainesosat on tutkittu ja harkittu tarkkaan – jokaisella purkkiin päätyneellä ainesosalla on siis jokin tietty, tarkoin määritelty tarkoitus ja sen pitää täyttää vaativat laatustandardit. Kaikki tarpeeton puolestaan on karsittu pois eikä näistä tuotteista löydy turhia lisäaineita. Tärkeä osa ACOn filosofiaa on avoimuus esimerkiksi tuotekehittelyyn liittyvistä tutkimustuloksista ja tästä syystä yritys julkaiseekin tutkimusraporttejaan säännöllisesti ja varmistaa huolellisen tutkimustyön kautta, että tuotteisiin valitut raaka-aineet ja ainesosat ovat turvallisia sekä ihmiselle että ympäristölle.

Paitsi tuotteiden sisällössä, ACO huomioi ympäristöä myös pakkausmateriaaleissaan ja pyrkii jatkuvasti vähentämään globaalia jalanjälkeään. Käytännössä se tarkoittaa energiankulutuksen, vedenkulutuksen ja kasvihuonepäästöjen vähentämistä sekä tarkoin mietittyä jätehuoltoa ja kierrätystä. ACO pyrkii tuotannossaan valmiin tuotteen, pakkausmateriaalin ja tuotantoprosessin täydelliseen jäljitettävyyteen ja käytettäviä pakkauksia arvioidaan ja kehitetään kestävyysnäkökulmasta jatkuvasti. Tiesitkö esimerkiksi, että useita ACOn vartalotuotteita myydään täyttöpakkauksissa eli tyhjän pullon voi täyttää uudelleen? Muovin vähentäminen ja kestävämpien materiaalien käyttö, pakkaushävikin vähentäminen sekä kuljetuksiin liittyvä optimointi ovat myös osa ACOn toimintastrategiaa.

Kosmetiikkatuotteissa pakkausten pitää tietenkin aina ensisijaisesti varmistaa tuotteen säilyvyys ja olla käytännöllisiä sen annosteluun, mutta ACO panostaa myös pakkaustensa kierrätettävyyteen ja ohjeistaa kierrättämisessä pakkausmerkinnöin. Useimmat tyhjät ACO-pullot ja -korkit voi kierrättää muovinkeräyksessä ja vaikka esimerkiksi pumppupulloissa saattaa olla pieniä metalliosia, metallin määrä on niin pieni, että pakkauksen saa kierrättää muovina. Tätä en esimerkiksi itse tiennyt!

Lasipakkaukset voi kierrättää lasinkeräyksessä ja metallipullot metallinkeräyksessä, mutta huomaathan laittaa niiden muoviset korkit ja pumpunpäät muovinkeräykseen. Aerosolipakkauksia kierrätettäessä on tärkeää tyhjentää pullo ihan loppuun asti ennen sen kierrättämistä eli paina pumppua niin kauan, että pullosta ei enää kuulu pihinää. Pakkausmateriaalien pahvit ja paperiset tuoteselosteet luonnollisesti kuuluvat kartonkikeräykseen ja paperinkeräykseen. Nämä kierrätysohjeet ovat ACOn vinkkaamia, mutta lisää yleisiä kierrätysohjeita löydät aiemmin tekemästäni postauksesta.

Olen tehnyt ACOn kanssa yhteistyötä jo kauan, joten myös tuotevalikoima on ehtinyt vuosien varrella tulla tutuksi ja joukosta on löytynyt paljon omia suosikkeja ja luottotuotteita. Kokosin tähän juttuun muutamia lemppareitani, joita suosittelen mielelläni myös muille, joten etenkin te muut herkän, atooppisen, kuivan ja/tai satunnaisista epäpuhtauksista kärsivän ihon omistajat, napatkaahan vinkit talteen!

Kasvoille:

ACO SENSITIVE BALANCE EYE CREAM

ACO Sensitive Balance Eye Cream -silmänympärysvoide syväkosteuttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa silmänympärysihoa sekä sopii hyvin myös meikin alle. Silmänympärysihoni on hyvin kuiva ja usein tuntuu, että edes erillinen silmänympärysvoide ei riitä kunnolla kosteuttamaan sitä, mutta tämän voiteen jäljiltä myös silmänympärysiho tuntuu todella hyvin kosteutetulta ja voide imeytyy nopeasti sekä jättää jälkeensä todella miellyttävän tunnun.

ACO RESCUE MIST

Ajattelin aiemmin erilaisten kasvosuihkeiden olevan yhtä humpuukia, mutta sitten tulin testanneeksi ja jäinkin koukkuun. Kaikille ihotyypeille soveltuva ACO Rescue Mist -suihke kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä jättää iholle raikkaan tunteen. Suihke sisältää C-vitamiinia ja sitä voi käyttää myös meikin päälle kosteuttamaan ja raikastamaan ihoa.

Vartalolle:

ACO CARING SHOWER OIL

Yksi ehdottomista lemppareistani on ACO Caring Shower Oil, joka on todellinen suihkuhetkien ylellisyystuote. Mieto suihkuöljy pesee ihon tehokkaasti, mutta jättää jälkeensä iholle ihanan kosteutetun tunnun. Tuote sisältää luonnollisia öljyjä kuten soija- ja auringonkukkaöljyä, jotka suojaavat ja rauhoittavat ihoa sekä jättävät sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Moni arkailee ja ihmettelee öljykoostumusta puhdistusaineessa, mutta tuote tuntuu aivan taivaalliselta iholla pestessä eikä siis jätä ihoa lainkaan öljyiseksitai rasvaiseksi, vaan iholle jää ainoastaan kosteutettu ja pehmeä tuntu. Suihkuöljy sopii kaikille ihotyypeille ja aivan erinomaisesti myös kuivalle ja herkälle iholle. Tässä tuotteessa on mieto tuoksu, mutta sitä on ACOn valikoimassa myös tuoksuttomana versiona. Ja hei, tätä suihkuöljyä on saatavilla myös täyttöpakkauksessa.

ACO BODY LOTION RICH

Tykkään kovasti ACOn kuivalle iholle tarkoitetusta tuotelinjasta, jonka tunnistaa vaaleanpunaisista pakkauksista. Joskus kuivan ihon vartalotuotteet ovat todella rasvaisia tai imeytyvät kamalan hitaasti, mutta tehokkaasti kosteuttavaa sheavoita sisältävä ACO Body Lotion Rich ei tahraa, vaan imeytyy nopeasti ja hoitaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Plussaa myös siitä, että tuote on todella riittoisa ja hyvin pienikin määrä riittää!

ACO INTENSIVE FOOT CREAM

Olen välillä todella huono muistamaan rasvata jalkojani, jotka etenkin näin talviaikaan kuivuvat kovasti ja kaipaavat erityistä huolenpitoa. Omat kantapääni kuivuvat pahimmillaan talvisin niin, että iho saattaa jopa halkeilla – koin tämän ensimmäistä kertaa tänä talvena ja voin kertoa, että oli sen verran kivuliasta, että sittemmin olen aktivoitunut pitämään jaloistani parempaa huolta. Hajusteeton ja herkälle iholle soveltuva ACO Intensive Foot Cream hellii kuivia jalkoja kosteuttamalla tehokkaasti ja pehmentämällä kovettunuttakin ihoa – ja imeytyy nopeasti tahraamatta. Lisäksi voide vahvistaa ihon omaa suojatoimintoa ja auttaa ehkäisemään erittäin kuivan ihon muodostumista ja näin ollen se sopii käytettäväksi myös ennaltaehkäisevänä hoitona, jos jaloilla on tapana talviseen aikaan kuivua tai kärsiä kovettumista. Ihana tuote ja plussaa myös tälle tuotteelle riittoisasta koostumuksesta.

Kilpailu

Halusimme ACOn kanssa ilahduttaa teitä pienellä yllätyksellä ja saan lahjoittaa yhdelle onnekkaalle seuraajalle ihanan hemmottelupaketin, joka koostuu näistä omista lempparituotteistani! Jos siis mielit voittaa tällaisen paketin itsellesi, osallistu kisaan kommentoimalla tähän postaukseen. Kerro, millaisia ihonhoitohaasteita sinulla on ja onko ACO jo entuudestaan sinulle tuttu? Kisa on voimassa 2.1.2020 asti ja muista jättää kommenttisi yhteyteen myös toimiva sähköpostiosoite.

PS. Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, käy osallistumassa kisaan myös Instagram-tilini puolella, missä jaetaan toinen samanlainen hemmottelusetti.

Photos. Jenni Rotonen & Anna Stolzmann

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

172 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Veekku

  Lempparihuulirasvani on Acolta! :) Nämä tuotteet eivät ole tuttuja, olisi kiva päästä testaamaan.

 • Karoliina

  Akneihon ja rasvoittuvan ihon kanssa kamppailua. Luulisi näistä tuotteista olevan apua myös näihin iho-ongelmiin :)

 • Mikaela

  Pintakuiva sekaiho sekä epäpuhtaudet tuottavat päänvaivaa. Acon tuotteet on ollut tosi hyviä!

 • Hannna

  Itsellänikin on pintakuiva, kaikesta ärtyvä ja todella ohut iho, jolle pohjoinen talvi on joka vuosi kauhea koettelemus. ACO:n tuotteita en olekaan vielä tainnut kokeilla, kuulosti ainakin lupaavalta!

 • Laura

  Mun iho on pintakuiva ja tosi herkkä mutta myös akneen ja epäpuhtauksiin taipuvainen, eli aika kinkkinen yhdistelmä. Acon tuotteet on tullut tutuksi muun apteekkikosmetiikan ohella :)

 • Maria

  ACO ei ole minulle entuudestaan tutu, mutta mielelläni kokeilisin. Ihosi kuulostaa hyvin samanlaiselta kuin omani, joten otin vinkit talteen, vaikka arvontaa en voittaisikaan. :)

 • Lellu

  Mulla haasteita tuo epäpuhdas iho ja Aco merkkinä on tuttu, mutta en ole koskaan itse kokeillut. Olisi kiva testata miten oma iho tästä pitää.

 • Anni

  Mun ongelma on herkkä sekaiho,jolle on ollut hankala löytää sopivia ihonhoitotuotteita. Aco on tuttu merkki,mutta en ole vielä kokeilut sitä.

 • Tia

  Näin talvisin iho on taipuvainen pintakuivuuteen ja couperosaan. Acon tuotteita on pitänyt testata iät ja ajat, mutta apteekissa ei tule asioita koskaan sopivaan aikaan. Huuli rasvoja oon varastoinut kotiin valmiiksi, koska on ihan lemppari!

 • Juppe

  Täällä myös herkkä ja pintakuiva iho, joka oikuttelee erityisesti talvella. ACOn tuotteet ovat osin tuttuja, olen käyttänyt merkin huulirasvaa ja kynsilakanpoistoainetta.

 • Niina

  Talvisin pintakuiva iho. ACOn tuotteet ovat jo hieman tuttuja entuudestaan, mutta mielellåän tutustuisin lisää :)

 • Emilia

  Todella kuiva iho on haasteellinen erityisesti talvella!

 • Sini L

  Aco on ennestään tuttu minulle. Oman ihon haasteet: pintakuiva sekaiho, varsinkin näin talvella!

 • Nitta

  Aco on entuudestaan tuttu,mutta näitä tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan. Ihoni on herkkä ja reaktiivinen ja etenkin talvella kuiva, joten oikeat tuotteet ovat tärkeitä.

 • Salla

  Ongelmana korppukuivat kädet! Aco on hoitanut..

 • Titta Maaninen

  Vanhemmanpuoleinen iho pyrkii kuivahtelemaan näin pakkasen purressa.

 • katrielli

  Ostin syksyllä tuon suihkuöljyn ja se on kyllä laiskan rasvaajan paras ystävä! Enää ei kuiva iho pölise.

 • LauraA

  Minulla on kuiva iho, joka välillä herkistyy vähän kaikesta. Suosinkin apteekkituoteita.

 • Osallistuin tähän jo Instankin puolella, mutta osallistutaan taas. :D
  Minulla on tällä hetkellä ACOlta käytössä atooppisen ihon hoitoon tarkoitettu käsivoide.

 • Jenni

  Ihoni on pintakuiva ja herkkä. Olen kokeillut Acolta tähän mennessä vain aurinkovoidetta, mutta kiinnostaisi testata enemmänkin.

 • Noora

  Talven tullen olen saanut kärsiä juuri tuosta silmänympärysihon kuivuudesta, mikä on kyllä todella ärsyttävä vaiva (etenkin meikatessa)! Acolta käytössä oli viime kesänä pari aurinkorasvaa, mutta muita tuotteita en ole vielä päässyt testaamaan. :)

 • Nina

  Kuiva iho on ikuisuusongelma!! Haluaisin ehdottomasti kokeilla Acon tuotteita, ei oo tullut koskaan testattua

 • MH

  Minulla on käytössä Acon aurinkosuojavoide – jo kolmas tuubi. Olen siis tykännyt tuotteesta.
  Minulla on aina ollut melko rasvoittuva iho. Vuosien myötä olen huomannut ihotyyppini muuttuneen kuivemmaksi ja ohuemmaksi. Haasteena on ollut löytää uusia ihonhoitotuotteita muuttuneisiin tarpeisiin.

 • Mira

  Tutustuin viime talvena Acon tuotteisiin ja olen tykännyt! Kamppailen etenkin talvisin kuivan ihon kanssa, joten nämä tämä setti tulisi tarpeeseen.

 • Karoliina

  Ongelmanani on kuiva iho talvella, joten varsinkin tuo Shower oil vaikutti todella kiinnostavalta tuotteelta :)

 • Riitta

  Ihon herkkyys sekä ajoittainen kuivuus ovat isoimmat haasteet. Rescue mist on ihana ja joitain kasvovoiteita on myös tullut testailtua.

 • Suski

  ACO:n aurinkosuojia oon testannut aiemmin, sun suosituksesta. Tykkäsin! Jäi vakkareiksi, varsinkin semmonen pieni kasvoille tarkoitettu. Hoitaa ja suojaa tehokkaasti! Muuten olen yleensä käyttänyt luonnonkosmetiikkabrändien tuotteita, mutta kuiva ja herkkä ihoni kaipaa joskus myös jotain tujumpaa hoitoa.

 • Siiru

  Akneiho päänvaivana :/ Acon aurinkotuotteet tuttuja, muuten ei.

 • Iida

  Acolta on kaksi must tuotetta ollut jo pidempään käytössä, Talvi-ihon (ja hieman laiskan rasvaajan) pelastaja juurikin tuo Caring Shower Oil sekä Canoderm rasva joka on etenkin Talvi-ihon pelastaja, mikä parasta se sopii myös menikin alle.

 • Kaisa

  Rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuva iho tuo haasteet ihonhoitooni, tuotteiden tulee olla riittävän puhdistavia, mutta ei kuitenkaan kuivattavia. Lisäksi tuotteiden on oltava opiskelijabudjettiin sopivia ja sitä ACO onneksi on . Kasvorasvat ovatkin hyvin tuttuja! Pidän koostumuksen lisäksi myös niiden tuubimallisesta pakkauksesta, joka on mielestäni hygienisempi kuin purkki josta kaivaa joka kerta kädellä.

 • Tuulia

  Aco on huippu! Kuiva iho kesät talvet vaatii tarkkaa päivittäistä hoitoa ja Acon tuotteet ovat toimineet!

 • Pihka

  Aco on tuttu. Deodorantti ja huulirasva ovat vakkareitani. Minulla on tuonut haastetta ihon kuivuus. Viime vuosina on ikä alkanut saada aikaan kuivumista ja olen vähän hukassa mitä tuotteita käyttää. En ole tottunut vielä tähän että ihoni on kuiva.

 • Anma

  Erityisesti talvisin kuiva ja elottomannäinen iho. Yksittäisiä epäpuhtauksia ilmenee säännöllisesti. Aco:n tuotteet ovat itselle hyvinkin mieluisia ja tuttuja.

 • Eevu

  Käytössäni on yleensä opiskelijan budjetille soveltuvia Nivean tuotteita. Acon aurinkorasva kasvoille on kyllä tuttu. Ihan super hyvä tuote, joten kiinnostaisi kokeilla muutakin Acon valikoimaa!

 • Teemummu

  ACon käsi- ja kasvovoiteet ovat tuttuja ja erinomaisia.
  Seuraavaksi kokeilen tuota jalkavoidetta.

 • Taina

  Minullakin on herkkä iho etenkin kasvoissa, joten aika tarkkaan saa katsoa mitä sille kannattaa laittaa. Onneksi monta toimivaa tuotetta on löytynyt ja uusiakin olen välillä uskaltanut kokeilla. Näitä Acon tuotteita en ole kokeillut, mutta kiva olisi päästä testaamaan, jos arpaonni suosii :)

 • Assi

  Itse en jaksa rasvailla ihoa juuri koskaan, joten suihkuöljy toisi tähän ongelmaan varmasti helpotusta. Silmänympärysvoide olisi myös todella tarpeen!

 • Nonsku

  Aco on jonkin verran tuttu, tällä hetkellä käytössä ainakin huulirasva ja silmänympärysvoide. Haasteena koen sopivien puhdistustuotteiden löytämisen vuoden ympäri. Iho kuivuu talvisin, vaikka vaihtaa puhdistukseen kevyemmät tuotteet.

 • Daniela

  Mun haasteina on epäpuhtaudet ja samaan aikaan usein pintakuivuus, sekaiho kai lähinnä. Aco on tuttu nimeltä, mutta en ole tainnut omistaa heidän tuotteistaan muita kuin huulirasvan. Olisi ehdottomasti kiva kokeilla näitä! :)

 • Julia

  Herkkä, pintakuiva ja epäpuhtauksiin taupuvainen sekaiho sekä nyt jo hieman rauhoittunut akne ovat aiheuttaneet haasteita ihonhoidon suhteen. Monta eri tuotetta on tullut kokeiltua ja apteekkituotteet ovat olleet hyväksi avuksi! ACOltakin tullut testattua mm. Kasvo-, jalka-, ja käsirasvaa, olisi mahtavaa päästä testaamaan myös sinun lempparit! :)

 • Judi

  Voi, mistä aloittaisinkaan… Mulla on ollut jo ihan ala-asteelta asti iho-ongelmia (nimenomaan kasvoissa), ehkä suunnilleen kolmannesta luokasta lähtien. Siitä asti olen koittanut huoltaa ihoa enemmän ja vähemmän, suuremmalla ja pienemmällä menestyksellä.

  Koska äitini on farmaseutti, hänelle ei ole ollut ihan sama millaisia tuotteita aloin pienenä käyttämään, ja itseasiassa useimmat ihohoitotuotteeni ovat olleet juurikin Acon.

  Nyt vanhemmiten iho-ongelmat ovat rauhoittuneet, mutta koska itselläni on ilmeisesti hormonaalinen akne, sattuu ihoni räjähtämään aina kerran kuukaudessa oikein toden teolla. Loppukuukausi meneekin sitten naaman tuhojälkiä hoitaessa, ja sama rumba aina uudelleen.

 • Iiris

  Ongelma on (täälläkin) käsittämättömän kuiva, ihottumaan taipuvainen iho. En ihan ymmärrä evoluutiota ettei meillä pohjoisen ihmisillä iho kestä pohjoista ilmastoa. Toivottavasti ACO pohjoismaista merkkinä oikeasti tepsii tähän :)

 • Karo

  Mulla on poskissa pintakuiva ja herkkä, vähän couperoottinen iho. Käytän aina hajusteettomia tai ihan vähän hajustettuja tuotteita ja ACO on tullut tutuksi :)

 • Anni

  ACOn kasvovoidetta käytän ja siihen olen oikein tyytyväinen, joten olisi kiva päästä kokeilemaan myös muita ACOn tuotteita :)

 • Virve

  Kuiva iho vaivaa varsinkin talvisin. Aco ei ole ennestään tuttu joten olisi kiva testata tuotteita.

 • Anne-Marie

  Olen sekaihoinen atoopikko, jolla iho usein kireä ja punakka. ACO sarjana tuttu, mutten ole sitä vielä itse kokeillut.

 • HJ

  Talvisin ihoni kuivuu helposti muuten se on sekaiho johon käytän ihan perusvoiteita kuten Humektania.

 • Laura

  Itsellä on aina ollut hyvin kuiva iho, mutta tänä vuonna se paheni varsinkin silmien ympäriltä. Acon eye gel on auttanut, joten kokeilisin mieluusti muitakin heidän tuotteita!

 • Peikonlehti

  Talvella herkästi kuivuva iho, erityisesti silmänympärykset. ACOn aurinkosuojatuotteita olen käyttänyt, muita ihonhoitotuotteita en vielä. Arvonnassa mukana!

 • Sanna

  Atooppinen iho, joka on nyt varsinkin talvella hankala hoitaa. Vuosikymmeniä käyttämäni perusvoide lakkautettiin valmistajan puolesta ja parin vuoden ajan olen etsinyt uutta hyvää luottotuotetta. ACOn tiedän, mutta en ole aiemmin testannut. Hyvä kuulla positiivisia käyttökokemuksia!

 • Camilla

  Herkästä ihosta kärsivänä nämä tuotteet kyllä kiinnostavat.

 • Solie

  Heips! Aco on tuttu Norjassa vietettyjen vuosien jälkeen ja näpsä apua kuivan talvi-ihon hoivaamiseen.

 • Kirsi

  Aco-tuotteet ovat tuttuja vain nimeltä. Ikääntyvä iho kaipaisi jotain uutta.

 • Pauliina

  Herkkä, punoittava, kuiva, läpikuultava iho, joka kuitenkin rasvoittuu kasvoista. ACO:n tuotteen ovat tuttuja, viime kesänä kasvojen +50 SPF -suojavoide palveli hyvin!

 • Piia

  Mulla sekaiho, joka on samalla myös kuiva. Siinäpä komboa kerrakseen :D myös aknen kanssa olen muutamaan otteeseen aikuisiällä tapellut. Acolta mulla on ollut joskus joku vartalorasva käytössä, mutta muuten ei oo tuttu vielä!

 • Roosa

  Erityisesti talvella iho tuntuu kuivuvan helposti. Olisi kiva päästä tutustumaan Acon tuotteisiin! :)

 • Tuumi

  Aco on ennestään tuttu, varsinkin toi kasvosuihke on ihana :) Kuivan ihon toimiva kosteusvoide ja suihkuöljy kiinnostavat, koska iso haaste varsinkin näin talvella on toimiva kosteutus atooppisesti oireilevalle iholle.

 • Peppis

  Kuivan ihon tuotesarja Acolta on tuttu. Tuollaista mist-suihketta olen miettinyt, toimiiko siis todella, mutta nyt kun pakastaa niin tuntuu, että kaikki kosteutuskeinot tulisi tarpeeseen!

 • SannaN

  Haasteena on välillä ihon herkkyys ja epäpuhtaudet. En ole kokeillut Acon tuotteita aiemmin.

 • Noora

  Acon tuotteet eivät ole tuttuja. Kamppailen erittäin kuivan (atooppisen) ihon kanssa. Haasteena on pitkään ollut silmänympärysiho tuntuu ettei oikeaa tuotetta ole löytynyt. Kiva olisi päästä kokeilemaan voisiko Acon tuotteet sopia omalle iholleni!

 • Anni

  Epäpuhtaudet on mulla aina ollut ongelmana ja nyt raskauden jälkeen hormoninäpyt on tietty lisääntyneet. Kaikenlaisia tuotteita on tullut aiemmin kokeiltua, mutta ACOa en ole testannut. Josko vielä löytyisi jotain joka rauhoittaisi ihoa

 • Sirkku

  Olipa hyvä juttu! Itsellä herkkä sekaiho. Punoittaa helposti ja myös pitää olla tarkkana mitä syö sillä se näkyy helposti ihossa. Talvella myös kuiva sisäilma kuivattaa ja pakkanen lisää kasvojen punoitusta.

 • InaK

  Talvella iho kuivuu ja varsinkin vartalon iho saattaa kutista ja hilseillä. Tuota suihkuöljyä on kulunut jo useampi puteli ja siitä on kyllä ollut apua. Acolla muutenkin hyvä valikoima tuotteita.

 • Minna L

  Epäpuhtaudet vaivaavat vielä 25-vuotiaanakin ja toisaalta talvisin kuivuus. Acon kasvovoiteet ovat tuttuja entuudestaan!

 • Hentsu

  Acon aurinkotuotteita olen käyttänyt ja laadukkaiksi todennut, mielelläni testaisin muitakin tuotteita. Näin talvisin ongelmana on ihon kuivuus ja kiristävä tunne.

 • Tiltu

  Atooppinen iho haasteena myös minulla. Acon aurinkosuojallinen huulirasva on luottokaverini etelän omillani, mutta muu kokemus Acon tuotteista perustuu lähinnä reseptillä saataviin lääke- ja perusvoiteisiin

 • Anni

  Aco on tuttu äitini meikkikaapista, mutta itselleni apteekin kosmetiikkatuotteet ovat jääneet vieraiksi. Etenkin talvella kuiva iho on haastava ja pitää ihan hillitä halua raapia kutisevan kuivia sääriä.

 • Veera

  Minulla on kuiva iho ja siihen Canoderm on ollut loistava apu. Äidiltä sain kokeiltavaksi Acon kasvovoiteen, sekin oli huipputuote! Mielelläni kokeilisin muitakin tuotteita.

 • Laur

  Herkkä iho. Herkästi etenkin suun ympärille kertyy näppylää ja näin talvella on myös kuiva iho. Acon tuotteita en ole ennen kokeillut, olisi kiva kokeilla :)

 • Nina Lampinen

  Samanlaiset haasteet kuin sinulla ihon kanssa. Olisi mukava kokeilla samaa komboa . Joistain kuten face mististä on jo kokemustakin.

 • RiikkaH

  Ne tuotteet mitä olen ACOlta kokeillut, ovat olleet mainioita! Tuo uusi sarja kuulostaa siltä, että sopisi iholleni myös tosi hyvin.

 • Anniina

  ACO on entuudestaan tuttu ainakin brändinä, käyttöön asti se ei ole vielä ehtinyt. Ihonhoitohaasteina itselläni on pintakuiva ja osittain rasvoittuva iho, ACO voisi kyllä tepsiä myös näihin ongelmiin!

 • sannamaija

  Rescue mist kiinnostaa, olen laiska käyttämään kasvovettä ja tuollainen suihkutettava kuullostaa helpommalta.

 • Anu

  Itse kärsin pintakuivasta sekaihosta. Epäpuhtauksia tulee myös silloin tällöin :/

 • Katja

  Sekaihon haasteet ovat tälle nassulle tutut! Lisäksi jalat tietävät, miltä kuivat sääret ja kantapäät tuntuvat. Acon tuotteet eivät ole kuin merkkinä tutut, mutta niiden kokeilu on ollut mielessä jo pidempään!

 • Piennisäkäs

  Aco merkkinä on tuttu ja pari tuotetta on vakikäytössä. Koko valikoimaan en ole toistaiseksi tutustunut; tuo Rescue Mist menee varmaan kokeiluun.

  Oman ihon sukuvika on taipumus couperosaan. Poskissa näkyi pysyvästi laajentuneita pintaverisuonia jo 25-vuoden kieppeillä.

 • Paevey

  Ihonhoitohaasteita on. Minulla on pintakuiva, rasvoittuva, superherkkä ja ärtyisä iho. ACO:lla on tosi paljon hyviä tuotteita. Suosikkini on ollut eräs aurinkorasva kasvoille, joka on ainoa aurinkotuote mikä ei aiheuta ongelmia. Myös tuo suihkuöljy on hyvä. Öljyasiat ovatkin lähiaikoina ollut uusia hittijuttuja, sitä kun ei ole aiemmin uskaltanut rasvoittuvalle iholle käyttää öljyä. Mutta kas kummaa, sehän toimii!

 • Anna-Mari

  Atooppinen, herkkä iho

 • MinnaH

  Acon Rescue Mist on käytössä, ja se on niin ihana tuote, että kiinnostaisi kokeilla muitakin Acon tuotteita. Olen todella laiska rasvaamaan vartalon ihoa, ja se on suurin ihonhoitoon liittyvä haasteeni erityisesti talvella.

 • rimma

  kuivan akneihon kanssa lempeää ja hyväksyvää kamppailua! ACO on ennestään teinivuosilta tuttu :-)

 • Ida

  Kuiva iho kesät talvet! Apteekkikosmetiikasta löytänyt apuja onneksi ❤️

 • heiskav

  Kuvittelen acon olevan hyvinki tuttu, koska oon valmistunut ekaan ammattiini apteekkialalle ja olin useita vuosia apteekeissa töissä ennen uusia opintoja. Mut näyttääpä vain olevan ennalta tuntemattomia tuotteita tässä. :) Mielelläni kokeilisin, luotan merkkiin! Haasteita ihon kanssa ei muuten ole, mut on hankala löytää normaalille, mutta kosteutta imevälle iholle sopiva kasvovoide.

 • Maria

  Näin talvella haasteena ihon kuivuminen. Aco on tuttu,tuota rescue mistia löytyy kaapista nytkin.

 • Pieta

  Ihoni on näin talviaikaan kuiva kuin Saharan aavikko, joten nuo kosteuttavat tuotteet tulisivat todella tarpeeseen. En ole löytänyt omaa luotto-kosteusvoidetta, vaikka olen monenlaisia kokeillut.

 • Oonanen

  Sekaiho eli kuiva ja rasvainen piinaavat samanaikaisesti. Lisäksi pientä mustapäätä on alkanut ilmaantua kolmenkympin kynnyksellä leukaan ja nenäpieliin.
  Aco on tuttu muutamista tuotteista (aurinkorasvat ja itseruskettavat), mutta ei ole ihan vielä päätynyt päivittäiseen käyttöön. Uusi sarja on kyllä aina hakusessa, vielä ei nimittäin mikään ole napannut.

 • Annika

  ACO:lta olen käyttänyt lähinnä aurinkovoiteita, mutta kiva olisi kokeilla muitakin tuotteita.

 • Henna

  Kärsin kuivasta ja atooppisesta ihosta, joka oireilee varsinkin näin talvisin. ACO:n tuotteet eivät ole vielä tuttuja – olisi kiva saada kokeiluun :)

 • Tiitu

  Aknen ja näin talvella siihen yhdistetyn kuivan ihon kanssa kamppailen. Acon tuotteista olen kokeillut joitain, mutta nämä arpomasi eivät ole tuttuja, olisi hienoa päästä kokeilemaan.

 • Irkku O.

  Ihoni ei osaa päättää olisiko teini vai, öh, ”varttunut”. ACOlta olen kokeillut ainakin aurinkovoidetta, joka oli miellyttävä tuttavuus.

 • Anna K

  Aco on entuudestaan tuttu merkki. Tällähetkellä käytössä esim. Foot cream rich jalkavoide.
  Ihonhoidonhaasteena on kasvojen kun vartalon iholla oleva kuivuus.

 • Hansu

  Atooppinen iho. Ihon kunto on parantunut huomattavasti kun viitisen vuotta sitten siirryin apteekin perusvoiteista luonnonkosmetiikkaan. Mutta nämä tuotteet kuullosti kokeilemisen arvoisilta.

 • AnnaH

  Aco on tuttu merkki, mutta tainnut olla käytössä lähinnä aurinkorasvana. Kuivan ihon kanssa kamppailen varsinkin näin talviaikaan!

 • Sara

  Minun haasteena on hyvin herkkä silmänympärys. En voi käyttää lainkaan luomivärejä ja ripsivärinkin kanssa saa olla tarkkana. Samaten kuin silmänympärysvoiteet, niissä on turvauduttava apteekkien valikoimiin.

 • Jun

  Tällä hetkellä käytössä edullinen markettituote herkälle iholle. Parhaassa kunnossa iho oli, kun käytin Dermalogicaa, siihen budjetti ei nykyään taivu. Acolta oon tykänny yhdestä jalkavoiteesta, jonka sain lahjaksi. Nää ois ehdottomasti kokeilemisen arvoisia!

 • Anette

  En ole aikaisemmin käyttänyt ACOn tuotteita, mutta etenkin öljy ja muu kosteutus kiinnostaa, sillä kärsin kuivasta ihosta varsinkin jaloissa. Lisäpisteitä ehdottomasti kierrätettävyydestä!

 • Vil

  Oon käyttäny Acoa aiemmin ja se on auttanu helposti reagoivaan ihooni!

 • Mariisa Stalder

  Ihonhoito haasteita on meikin puhdistus kokonaan kasvoilta sekä talvisin riittävä kosteutus kasvoille kuin vartalolle. Olen käyttänyt meikin poistoon Acon geelimäistä puhdistusainetta sekä Acon kosteusvoidetta puhdistuksen jälkeen. Tuota rescue mistä olisi ihana kokeilla sopisiko omalle iholle.

 • Essi

  Minulla on haasteena rasvoittuva, akneen taipuva iho yhdistettynä allergioihin, jotka aiheuttavat kuivaa, kutiavaa ihottumaa. Aco on tuttu merkki, mutta en on vielä kokeillut!

 • Reetta

  ACO on tuttu nimenä, mutten ole koskaan kokeillut heidän tuotteitaan. Etenkin talvella haasteena ovat pakkasherkät kädet ja kasvojen kuivat kohdat.

 • Minmin

  Kolmenkympin tullen ihoni alkoi oireilla hormonien vaikutuksesta ja ACOsta olen kuullut pelkästään hyvää, eli mielelläni testaisin voisiko näistä tuotteista olla apua myöhäisteini-iän ihon taltutukseen :)

 • Soile

  Pintakuiva iho vaivaa talvella. Aco rescue mist on kiinnostellut jo pitkään!

 • Susanna

  Acosta on hyviä kokemuksia muutamasta tuotteesta mitä olen käyttänyt. Haluan ehdottomasti tutustua myös näihin tuotteisiin ja testata niitä pintakuivaan sekaihooni :)

 • Riina

  Haasteena kuiva iho, ACO:n tuotteet ovat tuttuja esim. luottohuulirasvan muodossa. :)

 • Riikka

  Pintakuiva, epäpuhdas, herkkä ja punainen iho. En ole aco tuotteita kokeillut.

 • Susanna

  Kuivaiho on ikuisuus haaste minulle. Entuudestaan eivät ACOn tuotteet ole minulle tuttuja

 • Mari

  Talvisin todella kuiva iho, johon en vielä ole löytänyt lempparituotteita, vain ”ihan ok”:ita. Näitä voisi kokeilla!

 • Ruut

  Kuiva iho, mutta läjäpäin mustapäitä. En ole ennen kokeillut Aco:n tuotteita.

 • PauliinaP

  Acolta löytyy toistaiseksi vain huulirasvat kesään ja talveen ja ovat ihan loistavat! Oma haasteeni oli ymmärtää, että kasvojeni ihoni on kuiva eikä niinkään epäpuhdas. Vartalon ihoakin saisi huomattavasti paremmin kosteuttaa.

 • Heini

  Ihoni tuntuu talvisin aina kuivalta vaikka kuinka sitä rasvaisin. Kasvoissa sierainten ympäriltä iho kuivuu ihan kauheaksi vaikkei edes olisi nuha! Että mikä homma

 • Iida

  Acon kosteussuihke on jo entuudestaan tuttu tuote! Suurin iho-ongelmani on ehdottomasti kuivuus.

 • Qjs

  Ah tää olisi ihana, mulla on nykyään niin kuiva ja hankala atooppinen iho niin voisin tutustua Acon tuotteisiin.

  Mukavaa alkavaa vuotta ja vuosikymmentä!

 • Jasmin Fagerlund

  Itsellä herkkä iho joka punoittaa ja reagoi moniin eri tuotteisiin kutinalla. Aco:n tuotteita ollut jo käytössä ja hyväksi todettu.

 • Sari P

  Acon tuhti vartalovoide on oma suosikki, sillä selviää kuivaihoinenkin kylmästä talvesta :)

 • Hanna

  Itselläni on lievästi kuiva ja herkkä iho, mutta niiden kanssa pärjää hyvin riittävällä kosteutuksella ja tuotteilla, jotka eivät ärsytä ihoa. Ikävin ihovaivani on hormonaalinen akne leuan ja kaulan alueella, joka puhkesi pari-kolme vuotta sitten pian täytettyäni 20, ja sen myötä aloin oikeasti kiinnittämään huomiota ihonhoitoon, kunnon rutiini luomiseen ja kosmetiikan ainesosiin. ACOn tuotteista olen ennen käyttänyt (ja tälläkin hetkellä on käytössä!) tuota jalkavoidetta, joka on hyväksi havaittu :)

 • Johanna

  Olisi kiva kokeilla näitä. Jo vuosia ollut haasteita herkän ja huonokuntoisen ihoni kanssa.

 • Janika

  Ihoni on kuiva, mutta rasvoittuu nopeaa. Olen aina kamppaillut ihoni kanssa, koska se tarvii milloin mitäkin aineita ja hoitomenetelmiä. Aco ei oikeastaan ole tuttu sarja minulle, mutta kiinnostaa kyllä!

 • Eveliiiina

  Omat haasteeni ihonhoidossa ovat olleet jo pitkään pintakuiva, mutta epäpuhdas iho. Lisäksi kasvojeni iho on kovin herkkä ja reagoi voimakkaasti uusiin tuotteisiin. Stressi näyttäytyy helposti finneinä. ACO on tuttu merkki ja useampia tuotteita on tullut käytettyä. Näistä tuotteista rescue mist ja shower oil kiinnostaa erityisesti.

  Hyvää uutta vuotta!

 • Jonna Kumpu

  Minulla on atooppinen ja pintakuiva iho. Varsinkin talvella iho reagoi herkästi ja tuntuu välillä, että kuiva iho pölisee kasvoilta pois. Acon tuotteet eivät ole entuudestaan tuttuja, joten niitä olisi kiva kokeilla.

 • Jasmin

  Acon aurinkotuotteet ovat entuudestaan tuttuja, muuten en ole käyttänyt.
  Atopia on suurin ”vaiva” joka etenkin näin talvisin vaatii paljon hoitoa.
  Olisi mielenkiintoista testata näitä! :)

 • Juuli Ruokolainen

  Ihoni kiukuttelee juurikin tuotepaljouden vuoksi ja tavoitteena olisi löytää herkälle iholleni sopiva sarja mihin jumittua tyytyväisenä. Olisi ihana kokeilla tätä! <3

 • Mimmi

  Kuiva iho tuottaa päänvaivaa. Aco on tuttu vain nimeltä eli olisi huippua päästä kokeilemaan :)

 • Ella Laine

  Jotain tuotteita olen käyttänyt. Sopii herkälle iholleni.

 • Marika

  Hei Jenni! Tällainen paketti olisi huikea saada testiin, koska puolisoni kamppailee tämän talvi-ilman aiheuttamasta kuivasta ihosta suunnattomasti. Oikeanlaisia tuotteita ei oikein tunnu löytyvän ja tuntuu ikävältä maksaa välillä suuriakin summia tuotteesta joka lupaa auttaa, mutta tilanne pysyykin ennallaan :/ olisi huikea vuoden starttaus saada tällainen unelmapaketti!
  Ihanaa uutta vuotta! <3

 • Kira

  Ihoni on sekaiho, josta löytyy niin rasvaisuutta kuin pintakuivuuttakin. Näistä tuotteista löytyy useampikin minulle sopiva ja kiinnostava tuote. Acolta olen toistaiseksi testannut vain dödöä, mutta muutkin tuotteet kiinnostaisivat kovasti.

 • Iina

  Osa Acon tuotteista on tuttuja ja olisi kiva päästää testailemaan uusia! Kuivalle ja herkälle iholle nämä olisi tarpeeksi hellävaraisia

 • Sini

  Aco ei ole ennestään tuttu. Minulla on kuiva pintakuiva sekaiho, ja erityisesti nyt joulun jälkeen on tullut vähän normaalia enemmän finnejä leukaan. Kiva tälleen 26-vuotiaana, kun leuka näyttää siltä kun olisin 14v :D

 • Anneriitta

  ACO – tuotteista käytössäni on Dry Scalp moisturising Shampoo, joka hajusteettomuutensakin puolesta on ihanan neutraali. Muihinkin merkin tuotteisiin mieluusti tutustuisin

 • Laura T

  Ihon riittävä kosteutus Pohjois-Norjan karussa säässä. Aco on tuttu teini vuosilta mutta sen jälkeen ei ole tullut käytettyä.

 • Emmi Laaksonen

  Atooppinen iho on vaivannut lapsesta saakka.

 • Siiri

  Sekaiho aiheuttaa eri haasteita eri vuodenaikoina ‍♀️ Acon tuotteita olen jonkin verran käyttänyt ja hyväksi havainnut

 • pinnivee

  Mukana! Acon misellivesi ja huulirasva ovat luottotuotteita mun atooppisille kasvoilleni jo monien vuosien ajan. Ilomielin testaisin muitakin Acon tuotteita!

 • Siina

  Löytää sopivat kasvo voiteet ja acolta on muutamat tuotteet tuttuja

 • Linda

  Minulla myös kuiva iho. Kasvojen kosteutus on jo rutiini siinä missä hampaiden pesukin, mutta muu kroppa jää aina vähän liian huonolle hoivaamiselle. ACO:n vaaleanpunaiset voiteet, sekä (korvaamaton) huulirasva ovat itselle entuudestaan tuttuja. Tuotepaketissa houkuttelisi erityisesti suihkuöljy! :-)

 • Jonna Tapaninen

  Olisi varmasti sopivat tuotteet omalle iholle

 • Anna Kauppi

  Aco ei ole tuttu, joten olisi kiva testata

 • Miia

  Acon vartalonhoitotuotteet ovat tuttuja ja tykättyjä! Pitäisi kokeilla myös kasvotuotteita, olen melko herkkäihoinen.

 • Sirkkis

  Luotettavat ja kaikesta turhasta karsitut tuotteet tulisi tarpeeseen kun etenkin talvella atooppinen iho hilseilee, aikuisiälläkin vaivaava akne toisinaan rehottaa sekä psoriasis ärtyy herkästi. Acon käsivoiteet on tuttuja, muihin en oo vielä ehtinyt tutustua. Rasvoja ja voiteita kyllä kuluu ympärivuoden. Tota shower oilia täytyy testata heti!

 • Sannamarianna

  On tuttu ja käytössä tälläkin hetkellä. Mulla on tosi herkkä iho, mutta samaan aikaan kärsin finneistä ja rasvaisesta, punoittavasta ihosta.

 • Petra Kuisma

  Oma iho on herkistynyt viime vuosina kauheasti ja useat tuotteet saa aikaan iho-oireita. Tällä hetkellä hakusessa onkin luotettava ihonhoitosarja, mikä olisi tarpeeksi hellävarainen mun iholle. Tää palkinto olis huippu!

 • Petra

  Oma iho on herkistynyt viime vuosina kauheasti ja useat tuotteet saa aikaan iho-oireita. Tällä hetkellä hakusessa onkin luotettava ihonhoitosarja, mikä olisi tarpeeksi hellävarainen mun iholle. Tää palkinto olis huippu!

 • Mimmu

  Heips! Juurikin ihon kuivuus, erityisesti talvisaikaan on jokavuotinen vaiva.. Acon suihkuöljystä on tullut sen vuoksi yksi vakiotuotteistani :)

 • Varpu

  Talvisin iho kuivuu erityisesti. Acoa on testattu.

 • Emma

  Rasvoittuva iho, joka on epäpuhtauksiin ja akneen taipuvainen edelleen aikuisiällä.. ACO ei ole tuttu joten olisi mahtava päästä kokeilemaan! :)

 • -Selma-

  Herkän sekaihon ja toisaalta myös pintakuivan ihon hoidon haasteet itselläni. Aco on merkkinä tuttu, mutta kovin montaa tuotetta en ole siltä vielä kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä ehdottomasti! :)

 • Kristiina

  Mulla kuivuu varsinkin näin talvella iho ihan todella paljon ja välillä tuntuu, ettei mikään rasvaamistahti riitä. Mulla on ollut käytössä tuo vartalovoide ja oli kyllä tosi hyvä!

 • Emilia K

  ACOn huulirasva ja kasvovoiteet ovat olleet käytössä viime syksystä lähtien. Ovat sopineet pintakuivalle, herkälle sekaiholle hyvin talviaikaankin :)

 • Julia

  Acolta olen ehtinyt testata vain yhtä tuotetta, joka osoittautui erittäin hyväksi. Olisi kiva päästä testailemaan lisää. Itselläni on nuorena ollut atooppista ihottumaa, nykypäivänä talvella iho voi edelleen huonosti kuivuuden takia. Muuten olen onnekas puhtaasta ihosta kasvojen alueella. :)

 • Eeva

  Pintakuiva sekaiho täälläkin. Acoa en ole testannut, muita apteekkisarjoja kyllä.

 • Elina

  Aco on mulle jo tuttu! Mulla on atooppinen iho, joten kuivuus on suurin haaste mun ihon hoidossa. Tää ois mulle hyvä paketti!:)

 • Alina

  Tutustuin Acoon oikeastaan vasta viime kesänä, mutta muutama luottotuote on jo nyt ACO:lta. Erityisesti tyo eye cream kiinnostaa, sillä silmänumpärysihoaninon hyvin hankala kosteuttaa

 • Liia

  Pintakuiva iho ja todella herkkä iho, joka menee varsinkin talvisin erittäin huonoon kuntoon. Minulle on ollut hankalaa löytää tuotteita, jotka eivät ärsyttäisi ihoa ja samalla hoitaisivat sitä.

 • Millastiina

  Joitain Acon tuotteita on tullut testattua ja esim. Acon huulirasva on ihan lemppari! :)
  Aco Rescue mist kuulostaa aivan ihanalta tuotteelta <3

 • Anni

  Olen laiska ihonhoitaja. Minulla on aina ollut näppyjä ja sekaiho, iho tuntuu super kuivalta puhdistuksen ja pesun jälkeen, mutta rasvoittuu helposti päivän aikana, etenkin kasvoista. Olen huomannut, että kosteutus auttaa parhaiten epäpuhtauksiin. Kosteutuksen lisäksi on tärkeää syödä terveellisesti, juoda vettä, levätä ja yrittää olla stressaamatta Mikäli edellä mainitut asiat eivät toteudu, naamasta sen sitten näkee, valitettavasti. 30v iho ei ole enää sama kuin 10 vuotta sitten. Acon tuotteista olen käyttänyt kasvovettä, tykkäsin kovasti!

 • Julia

  Pintakuiva iho itellä, en oo päässy vielä kunnolla testaamaan!

 • Sara

  Mulla on sekaiho, joten välillä on hyvin haastavaa löytää sopivia tuotteita. ACO on tuttu merkki, mutta olisi mahtavaa tutustua lisää kyseisen merkin tuotteisiin!

 • Taru

  Näin erityisesti talviaikaan iho erittäin kuiva niin voisi olla apua siihen :)

 • Jk

  Mukana! Itsellä on haasteita talvella pitäö iho riittävän kosteutettuna, kun tuntuu ettei mikään toimi ja ihoa kiristää, niin olis huippua päästä kokeilemaan näitä. Aco on ennestään myös tuttu ja Acon huulirasva on paras!

 • Suvi

  Ärsyttävät mustapäät otsassa ja nenässä! myös pintakuiva iho. Näitä tuotteita ois ihana päästä testailemaan.

 • Laura

  Pidemmän aikaa olen jo miettinyt pitäisikö testata.. Tässähän olisi hyvä mahdollisuus

 • Venla

  Haasteita on monia, kuten rasvoittuva, mutta kuitenkin samanaikaisesti pintakuiva iho. Lisäksi myös ajoittaiset epäpuhtaudet sekä epätasainen ihonväri/punaisuus.
  Acosta on ennestään laadukas ja miellyttävä kuva !

 • Iida malinen

  Näyttää ja kuulostaa ihanalta minunkaltaiselle atoopikolle

 • Venla

  Haasteena erityisesti talvisin kuiva iho.. olisi kiva kokeilla näitä!

 • Oona

  Ihon epäpuhtauksien kanssa on tullut elettyä jo kymmenen vuotta. Tällä hetkellä tilanne on suhteellisen rauhallinen mutta arpia on kuitenkin edelleen. Olen joskus kokeillut Acon tuotteita ja ollut niihin tyytyväinen, joten paketti vaikuttaa mielenkiintoiselta ja aivan ihanalta.

 • Liisa

  Ihoni on nuoruudessa ollut rasvoittuva, mutta nyt ikääntyessä ruvennut kuivumaan. Silti akne ei tunnu jättävän rauhaan. Aco ei ole entuudestaan tuttu ja olisikin mielenkiintoista testata sitä, sillä ei ole helppoa löytää tarpeeksi kosteuttavaa, mutta kevyttä tuotesarjaa iholleni.

 • Situ

  Acon tuotteita olen käyttänyt jo useita vuosia! Minulla on sekaiho ja nyt syksystä lähtien ihoni kunto on mennyt entistä huonompaan suuntaan. Epäpuhtauksien määrä on lisääntynyt kovasti..

 • Anu

  Kuiva iho on joten kosteutusta tarvitsen. Acon yövoide on käytössä ja hyvää ainetta on.

 • Hanna

  Aco on tuttu aurinkovoiteistaan, mutta muita tuotteita en muista käyttäneeni. Haasteena herkkä ja pintakuiva iho, joka vaatii erityisesti talvella hemmottelua.

 • Pauliina

  Itselläni on hormonaalinen akne sekä atooppinen ihottuma. Kasvojeni iho on rasvoittuva, pintakuiva sekä paikoin ihottumainen + päälle vielä kiusalliset kystiset finnit. Nämä tuotteet vaikuttaisivat lupaavilta, olen kuullut ennenkin paljon hyvää ACO:sta :) Täytyy laittaa vinkkisi ylös!

 • Heikki Matias

  Olen aivan viime viikkoina ajautunut pöllimään laadukasta arkikosmetiikkaa naispuolisten ystävieni kylpyhuoneista, sekä myös omalta äidiltäni jouluna. Ei suuria varkauksia, vaan sipaus sieltä ja tippa tuolta. Oloni on ylellinen enkä oikeastaan kadu. Ilostuin juurikin tästä samasta suihkuöljystä (mikä ihotuntu!), sekä myös erilaisista yövoiteista, silmänympärysrasvoista, naamasumutteista sekä öljytipoista. Pelkään että jään pian kiinni, ja pelkään etten pysty silti lopettamaan. Olisi kenties aika hommata jonkinlainen aloituspakkaus ja pelastaa kasvoni kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti. Nyt, 37-vuotiaana aktiivista elämää viettävänä, usein suihkuttelevana ja kuivan sekaihon sinkkumiehenä se tuntuu ajankohtaisemmalta kuin koskaan. T.nim. Hellästi sivellen uuteen vuoteen

 • Katarina

  Kista on Tukholmassa.

 • On kyllä hyvä, että jotkin tuotteet myydään täyttöpakkauksissa. Muovin vähentäminen on todella hyvä asia. Itse käytän muutamia apteekin tuotteita.

Related posts